problem s DiskAid

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
masino

problem s DiskAid

Příspěvek od masino »

nahodil som diskaid a zapojil som iphone..vsetko ide ok.. len pokial som sa nedostal ku kroku kde vlastne nahrat video... chcel som si cez to nahrat do iphonu film, ale neviem kde ho vlastne vlozit, aby sa dal prehrat v telefone... napise mi prosim cestu ak viete? dakujem

Drobek92

Re: problem s DiskAid

Příspěvek od Drobek92 »

Přes DiskAid nemůžeš vlkádat videa(filmy) vše synchronizuješ přes iTunes. DiskAid slouží když si kopíruješ témata, a dalši vylpešení do telefonu..

masino

Příspěvek od masino »

a neexistuje nieco take cez co by som nahral aj video??? okrem itunes

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

[zakázáno].. Skvělá věcička, kterou jsem používal, když jsem měl JB telefon.. http://[zakázáno].com/

shauriq
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shauriq »

[zakázáno] nefunguje na softwari 2 ** .. ale odpoved je uplne jednoducha neboj.. nainstaluj si z cydie cyrecorder ... a potom cez diskaid normalne nahraj filmy do zlozky videos.. a namiesto ipodu filmy prehravaj v cyrecorderi.. jednoduche.. rychle.. funguje!

EDIT:

omllouvaaaaamseee.. .tak [zakázáno] uz funguje i na 2.2.1.. po tom co mi zmazal vsetko v mobile som sa nanho pred asi tristvrterokom vysral:o))

Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba. dodo

vadim
Host
Host

Příspěvek od vadim »

Použivám k Disk Aid aplikaci File Aid z appstore.Do ní stáhneš a přehraješ všechno .

Tomino22

Příspěvek od Tomino22 »

je to trocha od temy ze naco je TuneAid a PicsAid dakujem

Odpovědět