Windoze - windows 3.11 & 95 v iPhone

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Windoze - windows 3.11 & 95 v iPhone

Příspěvek od S474N »

Zkousel jiz nekdo danou aplikaci? Me na 3G jedou 3.11 strasne sekane, ale sam autor zminuje ze to chce mit 3GS.

Ke stazeni v Cydia, ale musite mit zdroj [zakázáno].
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Re: Windoze - windows 3.11 & 95 v iPhone

Příspěvek od Antabelus »

Tak jsem si přidal repo [zakázáno] a dal nainstalovat Windoze, když se to dostahovalo, iPhone svítil bíle, pak se restartoval a Windoze nikde.

Tak sem to nainstaloval znova, stahlo se to, a asi 10 minut se mi to instalovalo.

Kdyz uz to bylo hotovy, zvolil sem si Win95. Nez se to nabootovalo tak jsem to zas odinstaloval.

andrejkovo

Příspěvek od andrejkovo »

nieje nahodou to [zakázáno] repo s cracknutymi aplikaciami ? :)

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Dokud si to nenapsal, mohlo to tu kvuli Windoze zůstat, ted to bude asi problem

Yreg

Příspěvek od Yreg »

No a? Na [zakázáno] sú okrem windoze aj kradnuté veci. Rovnako sú povedzme aj na torrentoch či službách ako je rapidshare. Napriek tomu tu o nich nie je zakázané hovoriť. (hlavne v témách som už videl viac linkov na _legálne_ súbory na rapide). Nerozoberajme zvyšnú činnosť [zakázáno] a nie je dôvod prečo by tu ako zdroj windoze nemohlo ostať. (za predpokladu že aj ten windoze nie je kradnutý)

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

andrejkovo: nemas nahodou v kalhotech pyj? Pokud ano, tak muzes znasilnovat a tvou logikou tudiz i znasilnujes. :wink:
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB

Yreg

Příspěvek od Yreg »

V Icy sa mi to nainštalovalo za minútu, funguje to a zatiaľ to nepadlo, samozrejme veľmi pomaly, ale je to super :D Pred štartom odporúčam použiť memtool.

Inak, možo by sa vám mohlo páčiť aj Mac OS na iPhone

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

A dá se vtom již něco dělat? Potom co sem si táhnul Winulous a nepřečetl si že to je April fools 2009 tak se mi to moc nechce tahat. :D :D Zobrazí se zase jen modrá obrzovka nebo se v tom dá i nějak pracovat?

maros2710
Host
Host

Příspěvek od maros2710 »

normalne sa ten windows pusti, akurat ze boot na mojom 2g trval pribl 10 min a pak som to vypol lebo odozva na hybanie mysky bola asi 5 sekund:D, proste sa s tym nedalo robit, ake to bolo pomale, ale jako haluz je to fajn. dobre to vyzera ked je na iphone ta bootovacia obrazovka windowsu:)
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Samozrejme sa v tom nedá pracovať, je to ale celkom sranda. Určite lepšie ako Winulous. Ale s Mini vMac sa to nedá porovnávať, v tom sa aj dá pracovať..

Desmo

Příspěvek od Desmo »

S474N píše:andrejkovo: nemas nahodou v kalhotech pyj? Pokud ano, tak muzes znasilnovat a tvou logikou tudiz i znasilnujes. :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Pěkné pokuy.Podle mě je to jen otázkou času než budou nějaké využitelné windows na iP. Představte si zděšení užvatelů windows mobile kdyby někdo přeportoval počítačová windows na iP. :D :D

maros2710
Host
Host

Příspěvek od maros2710 »

:) jj mna toto tiez dost potesilo, ale skor by mi stacil len nejaky dos emulator na stare dosovske hry.
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

pinkrider píše:Pěkné pokuy.Podle mě je to jen otázkou času než budou nějaké využitelné windows na iP. Představte si zděšení užvatelů windows mobile kdyby někdo přeportoval počítačová windows na iP. :D :D

a nechtel bys na tom rovnou rozjed Windows 7 a hrat Crysis? :lol:
ja teda nwm, ja sem rad za MAC v iphone, pac symbian a WM jsou hrozny...kdyz sem je jeste mel, tak rychlost byla kriticka :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

Yreg

Příspěvek od Yreg »

OT:

maros2710 píše::) jj mna toto tiez dost potesilo, ale skor by mi stacil len nejaky dos emulator na stare dosovske hry.

Skús ScummVM zo Cydie.

Odpovědět