Windoze - windows 3.11 & 95 v iPhone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Sons of Jailbreak
Windoze - windows 3.11 & 95 v iPhone
Zkousel jiz nekdo danou aplikaci? Me na 3G jedou 3.11 strasne sekane, ale sam autor zminuje ze to chce mit 3GS.
Ke stazeni v Cydia, ale musite mit zdroj [zakázáno].
Ke stazeni v Cydia, ale musite mit zdroj [zakázáno].
-
- iPhone guru
Re: Windoze - windows 3.11 & 95 v iPhone
Tak jsem si přidal repo [zakázáno] a dal nainstalovat Windoze, když se to dostahovalo, iPhone svítil bíle, pak se restartoval a Windoze nikde.
Tak sem to nainstaloval znova, stahlo se to, a asi 10 minut se mi to instalovalo.
Kdyz uz to bylo hotovy, zvolil sem si Win95. Nez se to nabootovalo tak jsem to zas odinstaloval.
Tak sem to nainstaloval znova, stahlo se to, a asi 10 minut se mi to instalovalo.
Kdyz uz to bylo hotovy, zvolil sem si Win95. Nez se to nabootovalo tak jsem to zas odinstaloval.
nieje nahodou to [zakázáno] repo s cracknutymi aplikaciami ? 

-
- iPhone guru
Dokud si to nenapsal, mohlo to tu kvuli Windoze zůstat, ted to bude asi problem
No a? Na [zakázáno] sú okrem windoze aj kradnuté veci. Rovnako sú povedzme aj na torrentoch či službách ako je rapidshare. Napriek tomu tu o nich nie je zakázané hovoriť. (hlavne v témách som už videl viac linkov na _legálne_ súbory na rapide). Nerozoberajme zvyšnú činnosť [zakázáno] a nie je dôvod prečo by tu ako zdroj windoze nemohlo ostať. (za predpokladu že aj ten windoze nie je kradnutý)
-
- Sons of Jailbreak
andrejkovo: nemas nahodou v kalhotech pyj? Pokud ano, tak muzes znasilnovat a tvou logikou tudiz i znasilnujes. 

V Icy sa mi to nainštalovalo za minútu, funguje to a zatiaľ to nepadlo, samozrejme veľmi pomaly, ale je to super :D Pred štartom odporúčam použiť memtool.
Inak, možo by sa vám mohlo páčiť aj Mac OS na iPhone
Inak, možo by sa vám mohlo páčiť aj Mac OS na iPhone
A dá se vtom již něco dělat? Potom co sem si táhnul Winulous a nepřečetl si že to je April fools 2009 tak se mi to moc nechce tahat.
Zobrazí se zase jen modrá obrzovka nebo se v tom dá i nějak pracovat?

-
- Host
normalne sa ten windows pusti, akurat ze boot na mojom 2g trval pribl 10 min a pak som to vypol lebo odozva na hybanie mysky bola asi 5 sekund:D, proste sa s tym nedalo robit, ake to bolo pomale, ale jako haluz je to fajn. dobre to vyzera ked je na iphone ta bootovacia obrazovka windowsu:)
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
Samozrejme sa v tom nedá pracovať, je to ale celkom sranda. Určite lepšie ako Winulous. Ale s Mini vMac sa to nedá porovnávať, v tom sa aj dá pracovať..
S474N píše:andrejkovo: nemas nahodou v kalhotech pyj? Pokud ano, tak muzes znasilnovat a tvou logikou tudiz i znasilnujes.

Pěkné pokuy.Podle mě je to jen otázkou času než budou nějaké využitelné windows na iP. Představte si zděšení užvatelů windows mobile kdyby někdo přeportoval počítačová windows na iP.

-
- Host

Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
-
- Moderator fóra
pinkrider píše:Pěkné pokuy.Podle mě je to jen otázkou času než budou nějaké využitelné windows na iP. Představte si zděšení užvatelů windows mobile kdyby někdo přeportoval počítačová windows na iP.![]()
a nechtel bys na tom rovnou rozjed Windows 7 a hrat Crysis?

ja teda nwm, ja sem rad za MAC v iphone, pac symbian a WM jsou hrozny...kdyz sem je jeste mel, tak rychlost byla kriticka

OT:
Skús ScummVM zo Cydie.
maros2710 píše::) jj mna toto tiez dost potesilo, ale skor by mi stacil len nejaky dos emulator na stare dosovske hry.
Skús ScummVM zo Cydie.