2.x.x > installer
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
2.x.x > installer
ahoj, je pravda že když si do ipodu touch dám verzi softwaru 2.x.x tak installer se seká nebo blbne ?
-
- Starý pes fóra :)
Re: 2.x.x > installer
Funkci Installeru ve FW 2.x v podstate prevzala Cydia, drtiva vetsina programu se distribuuje pres ni. Nestabilita (s novymi verzemi je to uz vicemene OK) a maly pocet balicku v Installeru tedy neni problem.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Jo.. a ten cidya .. moc tam toho není.. to je jako na verzi 2.x.x tam málo věcí ?.. dají se nějak přidat ?
Cydia je jen jedna s moznych cest jak instalovat aplikace... nejvetsi "zasoba" aplikaci je an Appstore (najdes v iTunes)...
jinak do Cydie mas moznost doinstalovat dalsi zdroje > vic aplikaci
jinak do Cydie mas moznost doinstalovat dalsi zdroje > vic aplikaci
app store v itunes ?.. kde myslíš itunes store ?... ale já tam nejsem registrován.. a ani mě to nejde, jedině že bych se zaregistrovla a zaplatil zato..
... a jak se tedaa daj do toho cydia přidat věci
diky moc 

registrace do appstore jde i bez kreditni karty... viz. http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?p=69896#p69896
do cydie pridas nove zdroje primo v ni...na home page cydie klikni na "more packages sources" a dal to snad uz zvladnes
do cydie pridas nove zdroje primo v ni...na home page cydie klikni na "more packages sources" a dal to snad uz zvladnes
Tak to appstore valí v poho
.. aji už sem to syncl.. a teď to přídávání do cydianu.. dal jsem to cos mi řekl pak jsem dal jako první CZ&SK a potom jsem zkoušel na všechno zmáčnout, ale nic 
Edit: Nevím jak vi, ale to přidání věci do cydianu fakt nejde.. když sem něco dal.. z toho seznamu tak to nešlo nijak přidat zkoušel jsem všechno... a stím app store.. jak poznám že určitá aplikace nebo hra jde na verzi 2.0 aniž bych ji musel stáhnout ?.. stáhl jsem dvě hry a u každé to psalo chybu

Edit: Nevím jak vi, ale to přidání věci do cydianu fakt nejde.. když sem něco dal.. z toho seznamu tak to nešlo nijak přidat zkoušel jsem všechno... a stím app store.. jak poznám že určitá aplikace nebo hra jde na verzi 2.0 aniž bych ji musel stáhnout ?.. stáhl jsem dvě hry a u každé to psalo chybu
Naposledy upravil(a) alien8_Yamma dne pát říj 10, 2008 12:59 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
boze, co takhle ze appstore je pro firmware 2.x ? to si nikdy neslysel ani nezaregistroval ze 2.x je toto nejvetsi zmena oproti predeslym firmware 

já vím že je pro 2.x já ho mám
ale jak to syncnu buď se objevý chyba nebo se ani neukáže že se to synchronizuje. jako by jse to přeskočí.. a když jsem to zkoušel stáhnour přes appstore na ipodu tak normálně sem dal instal ... najelo mi to na plochu a bylo tam asi hodinu loading potom po hodině jsem to zkusil vypnout a zapnou (ipod) a už to tam nebylo zmizlo to.... nevíte někdo důvot ?... diky moc
a opět :d se omlouvám za ten příspěvek...