2.x.x > installer

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
alien8_Yamma

2.x.x > installer

Příspěvek od alien8_Yamma »

ahoj, je pravda že když si do ipodu touch dám verzi softwaru 2.x.x tak installer se seká nebo blbne ?

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: 2.x.x > installer

Příspěvek od ls8 »

Funkci Installeru ve FW 2.x v podstate prevzala Cydia, drtiva vetsina programu se distribuuje pres ni. Nestabilita (s novymi verzemi je to uz vicemene OK) a maly pocet balicku v Installeru tedy neni problem.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

alien8_Yamma

Jo.. a ten cidya .. moc tam toho není.. to je jako na verzi 2.x.x tam málo věcí ?.. dají se nějak přidat ?

pacholek

Příspěvek od pacholek »

Cydia je jen jedna s moznych cest jak instalovat aplikace... nejvetsi "zasoba" aplikaci je an Appstore (najdes v iTunes)...

jinak do Cydie mas moznost doinstalovat dalsi zdroje > vic aplikaci

alien8_Yamma

app store v itunes ?.. kde myslíš itunes store ?... ale já tam nejsem registrován.. a ani mě to nejde, jedině že bych se zaregistrovla a zaplatil zato.. :( ... a jak se tedaa daj do toho cydia přidat věci :) diky moc :)

pacholek

Příspěvek od pacholek »

registrace do appstore jde i bez kreditni karty... viz. http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?p=69896#p69896
do cydie pridas nove zdroje primo v ni...na home page cydie klikni na "more packages sources" a dal to snad uz zvladnes

alien8_Yamma

Tak to appstore valí v poho ;).. aji už sem to syncl.. a teď to přídávání do cydianu.. dal jsem to cos mi řekl pak jsem dal jako první CZ&SK a potom jsem zkoušel na všechno zmáčnout, ale nic :(

Edit: Nevím jak vi, ale to přidání věci do cydianu fakt nejde.. když sem něco dal.. z toho seznamu tak to nešlo nijak přidat zkoušel jsem všechno... a stím app store.. jak poznám že určitá aplikace nebo hra jde na verzi 2.0 aniž bych ji musel stáhnout ?.. stáhl jsem dvě hry a u každé to psalo chybu
Naposledy upravil(a) alien8_Yamma dne pát říj 10, 2008 12:59 pm, celkem upraveno 1 x.

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

boze, co takhle ze appstore je pro firmware 2.x ? to si nikdy neslysel ani nezaregistroval ze 2.x je toto nejvetsi zmena oproti predeslym firmware :roll:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

alien8_Yamma

já vím že je pro 2.x já ho mám ;) ale jak to syncnu buď se objevý chyba nebo se ani neukáže že se to synchronizuje. jako by jse to přeskočí.. a když jsem to zkoušel stáhnour přes appstore na ipodu tak normálně sem dal instal ... najelo mi to na plochu a bylo tam asi hodinu loading potom po hodině jsem to zkusil vypnout a zapnou (ipod) a už to tam nebylo zmizlo to.... nevíte někdo důvot ?... diky moc ;) a opět :d se omlouvám za ten příspěvek...

Odpovědět