TASKS

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
ahinsy

TASKS

Příspěvek od ahinsy »

Ahoj, můžete mi někdo poradit? shanim applikaci, která by byla zaměřena na úkoly, ale potřeboval bych to za splnění 2 podmínek:

1.aby to bylo online synchronizovane s nejakymi tasks na netu..ja mam ucet na googlu, kde bohuzel nejsou, ale myslim, ze kdyby byla vhodna aplikace tak by se to tam do toho kalendare na googlu nejak vlozit dalo

2.aby upozorneni na dany ukol bylo hlasite - jako upozorneni na udalost v kalendari. Uz jsem neco mel stahle ale koukat se xkrát denne do té aplikace jestli nahodou nehori nejaky ukol je dost neprakticke.

diky

99momo99

Re: TASKS

Příspěvek od 99momo99 »

Noo otomto som este nepocul ale musí existovat takato aplikacia více ti neviem poradit.

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Moren
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Moren »

Rememberthemilk.com

doporucuji. Kazdy ukol mi prijde jak SMSkou, tak na ICQ, tak do emailu. Proste to nemuzu zmeskat. A existuje i jako aplikace do iPhonu, tak jako webova aplikace a myslim ze tam jsou i dalsi moznosti synchronizace.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)

Renfra

Příspěvek od Renfra »

Zaregistrovala jsem se na rememberthemilk.com, stáhla aplikaci do iphone, ale píše mi to, že je to trial verze pouze na 15 dní, potom je potřeba zaplatit 25 dolarů. Je to tak opravdu nebo se blbě dívám?

annaud

Příspěvek od annaud »

Je to tak, me zrovna zitra dobehne ta trial. Ale musim po 15ti dnech pouzivani konstatovat, ze tech 25 dolaru na rok rada zaplatim! Vyborna internetova sluzba a vyborna IP aplikace.

Odpovědět