Ahoj, můžete mi někdo poradit? shanim applikaci, která by byla zaměřena na úkoly, ale potřeboval bych to za splnění 2 podmínek:
1.aby to bylo online synchronizovane s nejakymi tasks na netu..ja mam ucet na googlu, kde bohuzel nejsou, ale myslim, ze kdyby byla vhodna aplikace tak by se to tam do toho kalendare na googlu nejak vlozit dalo
2.aby upozorneni na dany ukol bylo hlasite - jako upozorneni na udalost v kalendari. Uz jsem neco mel stahle ale koukat se xkrát denne do té aplikace jestli nahodou nehori nejaky ukol je dost neprakticke.
diky
TASKS
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Moderator fóra
Re: TASKS
podívej se sem
Getting Things Done apps: Vaše oblíbená?

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Mírně pokročilý
Re: TASKS
Rememberthemilk.com
doporucuji. Kazdy ukol mi prijde jak SMSkou, tak na ICQ, tak do emailu. Proste to nemuzu zmeskat. A existuje i jako aplikace do iPhonu, tak jako webova aplikace a myslim ze tam jsou i dalsi moznosti synchronizace.
doporucuji. Kazdy ukol mi prijde jak SMSkou, tak na ICQ, tak do emailu. Proste to nemuzu zmeskat. A existuje i jako aplikace do iPhonu, tak jako webova aplikace a myslim ze tam jsou i dalsi moznosti synchronizace.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)