/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Myslím,že na tom avataru není nic sprostého a navíc sexuální výchova se učí již na základní škole. A navíc když "dítě" zabroudá na internetu najde mnohem sprostější obrázky...Pro mě je prostě tráva svinstvo a je to jenom o pevné vůli nepodlehnout davu
ja souhlasim s tommysem..... ale v tom ze je sexualni vychova na zakladce se dovolim oporovat.... studuji gymnazium v tercii ( 8. trida ) a my ani nikdo o rocnik vyse nema seuxalni vychovu .... stejne vsechno vime a o kondomech a nemocech do nas hustej snad i o matice...
My jsme na základní škole měli Rodinou Výchovu kde jsme probírali vše o sexu a drogách měli jsme opravdu skvělou učitelku(Schytilová Jaroslava) která nás informovala o pohlavních nemocech a drogách a za to jí moc děkuji že jsem neskončil jako hulič co má všechno v p**i,ale jak jsem již psal je to otázka pevné vůle nehulit
Já v podstatě nic morálně proti tvojí ikonce neměl (jen mi ty blikající obrázky nedělají dobře na oči), ale přišlo mi to jako kontrast k tomu, že někomu vyčítáš, ža by si na iP hrál s virtuálním pěstováním trávy. To přece ještě neznamená, že je to vygumovanej hulič!
Problematika drog je dost široká a nepatří sem, ale moh bych ti podobně plísnit do alkoholiků, pokud bys sháněl tu aplikaci, kde jako vyprázdníš pivo tím, že nakláníš iPhone, jak když ho piješ.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone
No trochu nechápu tvoji rozzuřenost. Když tě baví pěstovat, tak snad nemusíš bejt hulič ne ? Asi je vidět, že jsi nikdy nic pořádného nevypěstoval a řídíš se podle nesmyslných příruček. Pokud se rád vzděláváš, koukni se na tento dokument: http://mustwatch.hztz.cz/film/union-bus ... marihuana/