Je na iPhone nějaká hra zabývající se tématikou ganja?
Je na iPhone nějaká hra zabývající se tématikou ganja?
Zdravim,
Existuje na iphone / ipod touch, nějaká hra, kde bych virtuálně mohl pěstovat marihuanu, něco třeba na způsob jak je na PC (High grow) ?? Díky...
Existuje na iphone / ipod touch, nějaká hra, kde bych virtuálně mohl pěstovat marihuanu, něco třeba na způsob jak je na PC (High grow) ?? Díky...
-
- Mírně pokročilý
Re: Je na iphone / ipod nějaká hra zabívající se tématikou ganja
Hehe, dost pochybuji, že by toto prošlo morálními pravidly AppStore
O Cydii apod. se nezajímám...
O Cydii apod. se nezajímám...
tak přeci sklízet z mobilu nemůžeš myslím, že by to asi, tak maximálně sklidilo velký úspěch
Opravdu nic není ? Dnes jsem opět prohledával google.com ale bez výsledků
logix4 píše:sklidilo velký úspěch
Hmm ,jak u koho.
- rony
- Klub čistého iOS
pozeram, ze par ludom uz ganja PORIADNE zabrala.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: Je na iPhone nějaká hra zabývající se tématikou ganja?
cannabis je v AppStore ale len pre lekárov
si lekár?
si lekár?
no podle toho jak se to veme vid
Proboha to v dnešní době hulí snad i ve školce! Frajer si když nehulíš né když hulíš!
-
- Mírně pokročilý
A ty jsi frajer s š*kací ikonkou na fóru i pro děti, moralisto...
Myslím,že na tom avataru není nic sprostého a navíc sexuální výchova se učí již na základní škole. A navíc když "dítě" zabroudá na internetu najde mnohem sprostější obrázky...Pro mě je prostě tráva svinstvo a je to jenom o pevné vůli nepodlehnout davu
-
- Host
ja souhlasim s tommysem..... ale v tom ze je sexualni vychova na zakladce se dovolim oporovat.... studuji gymnazium v tercii ( 8. trida ) a my ani nikdo o rocnik vyse nema seuxalni vychovu .... stejne vsechno vime a o kondomech a nemocech do nas hustej snad i o matice...
Macbook Pro 13" i5 2.3 2011!!
My jsme na základní škole měli Rodinou Výchovu kde jsme probírali vše o sexu a drogách měli jsme opravdu skvělou učitelku(Schytilová Jaroslava) která nás informovala o pohlavních nemocech a drogách a za to jí moc děkuji že jsem neskončil jako hulič co má všechno v p**i,ale jak jsem již psal je to otázka pevné vůle nehulit
-
- Mírně pokročilý
Já v podstatě nic morálně proti tvojí ikonce neměl (jen mi ty blikající obrázky nedělají dobře na oči), ale přišlo mi to jako kontrast k tomu, že někomu vyčítáš, ža by si na iP hrál s virtuálním pěstováním trávy. To přece ještě neznamená, že je to vygumovanej hulič!
Problematika drog je dost široká a nepatří sem, ale moh bych ti podobně plísnit do alkoholiků, pokud bys sháněl tu aplikaci, kde jako vyprázdníš pivo tím, že nakláníš iPhone, jak když ho piješ.
Problematika drog je dost široká a nepatří sem, ale moh bych ti podobně plísnit do alkoholiků, pokud bys sháněl tu aplikaci, kde jako vyprázdníš pivo tím, že nakláníš iPhone, jak když ho piješ.
No trochu nechápu tvoji rozzuřenost. Když tě baví pěstovat, tak snad nemusíš bejt hulič ne ? Asi je vidět, že jsi nikdy nic pořádného nevypěstoval a řídíš se podle nesmyslných příruček.
Pokud se rád vzděláváš, koukni se na tento dokument: http://mustwatch.hztz.cz/film/union-bus ... marihuana/
Pokud se rád vzděláváš, koukni se na tento dokument: http://mustwatch.hztz.cz/film/union-bus ... marihuana/