Co vsetko prezil vas iphone?
-
- iPhone expert
Re: Co vsetko prezil vas iphone?
Tak to muselo byť stresujúce...ak by som mal trojdňový iPhone 4 a padol by mi tak...!@-X?§_(

No můžu ti říct že i když jen 3GS tak jsem byl na omdlítí a jak jsem psal krve by se ve mě nedořezal ztuhl jsem jak kámen myslel jsem že je po něm ještě že to dopadlo jen pošrábaným chromovým rámečkem hehe

-
- Mírně pokročilý
Na iPhone som si daval velmi dobry pozor. Ale tu sunku co mam teraz, bol by som radsej keby spadla
. Ale je v pohode. A iPhone mi spadol asi 2x ale nic mu nebolo.... 

iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
MacBook Pro 13" Retina
-
- Mírně pokročilý
taaak.. a moj 2g prave odisiel.. po pade na zem z metra.. vsetko ide.. dotyk.. display vsetko.. az nato ze nechyta signal operatora.. hmm.. zeby ziarlil na 4g ?
Tak na to pomáhá vytáhnout simku a znovu zasunout popřípadě restart

-
- Mírně pokročilý

-
- iPhone expert
tak si kúp 3GS,ale nie iPhone 4 lebo tam tiež nemáš signál.. 

-
- Pokročilý uživatel
Mne sa stalo tiež niečo podobne z 2G, ale poriadne som to prečistil a už zrazu simka nabehla
-
- Host
Můj iTouch 2G prezil pad z centrifugy a pristatie v mlake , iba sa mi pokazilo tlacitko power ale vsetko fici .
- Fifik
- Klub čistého iOS
Takže tento víkend môj krásavec vyskúšal kúpanie v blate.
Všetko funguje tak ako má. 

iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
-
- patron iPhone.cz
Řekl bych, že je až neuvěřitelný, co ty telefony vydržej.
Můj už je celkem dorasenej - 2x spadl na kostky na náměstí, jednou jsem se netrefil do kapsy, jednou spadl v autobuse na zem. Nahoře má stříbrnou "lysinu" okolo jacku jak se snažím tam narvat kabel nebo co, ale já měl přitom vždycky pocit, že se trefuju hned
Jo a po posledním pádu na kostky má trošku promáčklý záda, displej je s fólií a pořád bez chybičky! Nosím ho bez obalu, protože říkám, že takovej krásnej design nechci prznit nějakým hnusným obalem a beru ho prostě jako spotřební zboží.
Můj už je celkem dorasenej - 2x spadl na kostky na náměstí, jednou jsem se netrefil do kapsy, jednou spadl v autobuse na zem. Nahoře má stříbrnou "lysinu" okolo jacku jak se snažím tam narvat kabel nebo co, ale já měl přitom vždycky pocit, že se trefuju hned

Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- iPhone expert
Ach tak...môj zadok na 3Gčku to už má akosi zasebou,semé škrabance šúchance a tie neznesitelné bodky...ale poznám týpka čo zadok vymení za 18 ?uri