Pravda o uživateli jackietran
-
- Starý pes fóra :)
Re: Pravda o uživateli Jackietran
markus: já sem ten příspěvek nemyslel na tebe to bolo na autora této témy
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- iPhone expert
to snoopy: Ano nick sice může být stejný, ale co si budeme namlouvat, snoopy je určitě používanější slovo než jackietran, můžu ti říct, že na českých forech a vubec ze všech nicku co jsem kdy četl jsme na druheho felinyho nenarazil, ale snoopy je s prominutím dost častý názor na jackieho mají všichni stejný tak to zbytečně nespamujte ne?
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
H0NZ1K píše:myslim ze facka od julka by stacila
Zacinate byt nasilní nie?
House_MD píše:markus: já sem ten příspěvek nemyslel na tebe to bolo na autora této témy
Ale kukni co si napisal...smerovane to bolo na mna
Naposledy upravil(a) McDog dne ned bře 21, 2010 6:07 pm, celkem upraveno 1 x.
Fail 1:
K tomu aby mohl tu aplikaci cracknout, ji nejdřív musí zakoupit... - logicky si jí nemohl stáhnout, když ještě nebyla cracklá
Fail 2:
A jak už tu řekli někteří, nevěřím že sis jen tak z legrace stáhnul Install*ous a nic jsi nestahoval . Takže všichni víme
Fail 3:
Spojení "JackieTrain" což je mimo jiné název písničky (Mary Gauthier), si můžou dát další cca 2 miliardy uživatelů internetu
K tomu aby mohl tu aplikaci cracknout, ji nejdřív musí zakoupit... - logicky si jí nemohl stáhnout, když ještě nebyla cracklá
Fail 2:
A jak už tu řekli někteří, nevěřím že sis jen tak z legrace stáhnul Install*ous a nic jsi nestahoval . Takže všichni víme
Fail 3:
Spojení "JackieTrain" což je mimo jiné název písničky (Mary Gauthier), si můžou dát další cca 2 miliardy uživatelů internetu
-
- Senior uživatel
myslis ze julek pojede pres celou CR, aby dal nekomu facku?
Hnykda píše:)
Fail 2:
Ja ho mam v iPhone a nepouzivam....
H0NZ1K píše:myslis ze julek pojede pres celou CR, aby dal nekomu facku?
Myslim ze je natolko inteligentny,aby sa tomuto vyhol....
Hnykda píše:Fail 1:
Fail 2:
Fail 3:
pisnicku jackietrain neznam a on se menuje jackietran
-
Re: Re:
Qwuiddo píše:]Qwuiddo:myslim ako hry ktore dava na foru
Posted with TouchBB on my iPhone
to psal myslím ygy kazdopadne nebudu se zlobit, kdyz se mnou budes souhlasit v jinych vecech - GLOBALNI OTEPLOVANI JE MYTUS :d
čo som mal napísať
myslím že najvhodnejšie v tejto chvíli by bolo keby tu k tomu napísal niečo aj jacke , bolo by to asi slušné.
konieckoncov táto téma so 100% platnosťou skončí v koši
-
než se to někde najde: já jsem taky registrován na 99% war-fór... A pokud by to někoho zajímalo proč, tak vězte, že některé knihy ke studiu práv se těžce shání, a ještě hůř ty, co už třeba x let nevyšly...
Skiller: spis rekni kdo na foru realne si ... sice mi to je jedno, jesi jackietran nekde neco crackuje, ale tohle mi prijde dost zbabele ...
Naposledy upravil(a) Qwuiddo dne ned bře 21, 2010 6:17 pm, celkem upraveno 1 x.
no a?Ja som dokonca moderator:)
Sekcia HD...ale neprajem si tam spam a porusovanie pravidiel:)
Sekcia HD...ale neprajem si tam spam a porusovanie pravidiel:)
ygy píše:jackie mi nejako nevadí ale príde mi trochu niekdedy ako poriadny spamer. aspoň čo sa hier týka. dáva sem každú blbosť to je jediné čo mu môžem vitknúť ale inak mi je to jedno , nech si robí čo uzná za vhodné ...
toto jsem myslel ygy, on se myslím vyjadroval k tomuto ...
nějak se mi to podařilo postnout dvakrát, předchozí můžete smazat.
Naposledy upravil(a) Qwuiddo dne ned bře 21, 2010 6:17 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Mírně pokročilý
I kdyby to byl nebo nebyl user Jackietran,tak nejde o to,jestli si ty apps stahuje,kupuje,crackuje a kdo vi jeste co,ale spis mi vadi to,ze tu poucuje ostatni lidi o warezu,ale sam to dela.
-
- Host
Skiller: A mamince jit zalovat nechces?:D
Jackietran: jestli to neni jenom shoda nicku, tak ti dekuju a myslim, ze nejsem sam
Jackietran: jestli to neni jenom shoda nicku, tak ti dekuju a myslim, ze nejsem sam
-
- Senior uživatel
on akorat rika ze to tady na toto forum nepatri... (coz ma pravdu)
-
- iPhone expert
pro konspiranty, icq číslo na obou účtech(tady/tamtom fórum) usera jackietran se shoduje , datum registrace taky není nového data
on sám dokonce jednou upnul svůj screen, s ikonkou appu1ous/insta11ous, po námitce jednoho z userů zde, screen smazal
moderátor by měl jít příkladem ale pravda ať si dělá každý co chce
on sám dokonce jednou upnul svůj screen, s ikonkou appu1ous/insta11ous, po námitce jednoho z userů zde, screen smazal
moderátor by měl jít příkladem ale pravda ať si dělá každý co chce
Naposledy upravil(a) Marthin dne ned bře 21, 2010 6:29 pm, celkem upraveno 1 x.
Pozor máme tu julka konečně to lockne Tohle je nejspíš nejaktivnější téma za celý rok
Btw: Vy co pomlouváte jackieho že je špatný moderátor a měl by jít příkladem,tak My víme že taky chcete být modi a závidíte mu to Ať si dělá co chce,ale nic to nemění na tom,že to je dobrý moderátor toť vše
Btw: Vy co pomlouváte jackieho že je špatný moderátor a měl by jít příkladem,tak My víme že taky chcete být modi a závidíte mu to Ať si dělá co chce,ale nic to nemění na tom,že to je dobrý moderátor toť vše
Naposledy upravil(a) TommyS dne ned bře 21, 2010 6:26 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Senior uživatel
akorat by me zajimal nazor julka, s kym bude souhlasit jestli fanouskum jackieho nebo skillera
-
- Administrator
Nesmaze jdu na pc a porane si prectu co to kdo zase vyplodil )
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
On ti prebral holku, nebo co si tady lecis za mindrak? Ja jsem ve skutecnosti masovy vrah a nikomu to tady nevadi. Ze ne kluci? Nebo jo?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Tak co ty drsňáckej prďáckej Skillere aspoň nám prozraď Tvůj Acc ,který zde používáš ať víme co si o Tobě máme myslet
@Masklin NEVADÍ
EDIT: House_MD
@Masklin NEVADÍ
EDIT: House_MD
Naposledy upravil(a) TommyS dne ned bře 21, 2010 6:30 pm, celkem upraveno 1 x.
-
OT: masklin: vadí, přebíráš mi práci
ja muzu byt jakykoliv user, a kdyby nejakej mod by chtel porovnat moji IP s IP ostatnich useru tak jiste zjisti kdo jsem, ale to je jedno, jen nechci aby muj oficialni user dostal ban atd.
souhlasim s milanem2022 a sedymanem
Naposledy upravil(a) Skiller dne ned bře 21, 2010 6:31 pm, celkem upraveno 1 x.
Julek píše:Nesmaze jdu na pc a porane si prectu co to kdo zase vyplodil )
Julek jde na PC? Julek má PC!! Julek nemá mac ani imac, protože pouziva PC. Pritom tady porad propaguje Mac OS ... tss na iPhone foru jdu založit tému >Pravda o adminovi Julek<
-
- Senior uživatel
Re: Pravda o uživateli jackietran
Qwuiddo>
to uz nestihnes, ja uz to zalozil
to uz nestihnes, ja uz to zalozil
-
- Mírně pokročilý
no tak klid! nechte radsi toho OT nebo to Julek zamkne a ani si to neprecte.Necht se vyjadri Jackietran sam.
-
- Mírně pokročilý
prečo sa ktomu nevyadrí sám Jackietran ???
Mne osobne nevadí že crackuje alebo že má takto spravené app ...ale ide mi o to že iných upozornuje na warez a sám pritom ho vykonáva nech sa aspon nehrá na lepšieho ako je inak je mi to jedno nech si každý robí čo chce
Mne osobne nevadí že crackuje alebo že má takto spravené app ...ale ide mi o to že iných upozornuje na warez a sám pritom ho vykonáva nech sa aspon nehrá na lepšieho ako je inak je mi to jedno nech si každý robí čo chce
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
-
- Administrator
to je zase vlákno ! jdu na chvilku pryč a hned tohle
jackietranu může být tisíce, osobně pokud bych 100% věděl že je to on by mě to mrzelo, tady bojuje proti warezu a někde jinde to produkuje sám, nemám rád když někdo káže vodu a pije víno
Osobně jackieho znam se srazu, je to mladej kluk česky umí líp než já, na začátku když jsem přišel se choval trošku jako vůl, ale on je důkaz že lidi se mění a to je jen dobře, moderátora dělá taky dobře, proto ho dostal, protože mu já (a především ostatní věří).
Napadání někoho po netu - tedy virtuálně je trapné, ubohé a chlap to nikdy neudělá, nemám rád silná slova vypocená na klávesnici, protože to je o ničem
H0NZ1K píše:myslis ze julek pojede pres celou CR, aby dal nekomu facku?
přes celou ČR ne, ale 100km jsem si jednou zajel a vyřídíl to jako chlap
ygy píše:jackie mi nejako nevadí ale príde mi trochu niekdedy ako poriadny spamer. aspoň čo sa hier týka. dáva sem každú blbosť to je jediné čo mu môžem vitknúť ale inak mi je to jedno , nech si robí čo uzná za vhodné ...
nemyslím si, jeho informace jsou užitečné, nemusím je hledat na netu a malé video, nebo screen mi o hře udělá obrázek jaký potřebuji, dávej sem hry dřív, líp a potom někomu jeho práci můžeš hodnotit
tor píše: A zdalene mi to pripomina napriklad topics hodinky ci auta. Potreba psat o takovych vecech zrovna na tomto foru mi prijde celkem mimo, urcite by se nasly fora, kde jsou tyto posty vitany.
Určitě se každý chlap pochlubí něčím co má rád , proto je to v sekci vše ostatní, neznám tě, ale za tu dobu co fórum existuje jsem osobně poznal spousty lidí a pokud si myslíš že žijeme jako cvoci jen telefonem jsi na omylu, já se rád pochlubím co si můžu koupit, nebo co jsem dokázal, na rozdíl od masírování jsou moje věci skutečně moje, nikdo mi je nekoupil, ani tatínek, ani hodný strejda, to co mám - za to si můžu jenom já sám. Tak si myslím že je nás víc, rádi se pochlubíme, já určitě ano. A pokud nezavidíš jsi na tom dobře třeba hejbneš zadkem a budeš si díky své práci podobné věci kupovat taky..
A Jackieho Rolexky, kdyby mi je táta koupil, machruju taky
edit :
Qwuiddo píše:Julek jde na PC? Julek má PC!! Julek nemá mac ani imac, protože pouziva PC. Pritom tady porad propaguje Mac OS ... tss na iPhone foru jdu založit tému >Pravda o adminovi Julek<
njn MB je vybitej na stole, musím na PC a mám nabušenou potvoru aby jste věděli ! intel i5 4 GB RAM a ještě spousty dalšího železa, nebudu sem přepisovat zkratky updatoval jsem PC kvůli swtor.com
Skiller píše:ja muzu byt jakykoliv user, a kdyby nejakej mod by chtel porovnat moji IP s IP ostatnich useru tak jiste zjisti kdo jsem, ale to je jedno, jen nechci aby muj oficialni user dostal ban atd.
Jo tak to si fakt drsňák nabonzovat,pomlouvat a ještě pod falešným acc
tommys, rekni mi kde pomlouvam?jen jsem mel jackieho za nekoho jineho
Jsem TommyS a né tommys! jackietran je taky jackietran a ne Jackietran!
Do očí Ti to říkat nebudu,protože to bych Ti musel rozbít hubu Stačí si to celé pročíst,možná ani nevíš co píšeš!
Do očí Ti to říkat nebudu,protože to bych Ti musel rozbít hubu Stačí si to celé pročíst,možná ani nevíš co píšeš!
-
- Administrator
sekni ho virtuálně
však on se Jackie sám k tomu vyjádří a musím říct je jeho slovu věřím ..
a pokud bude chtít tak si to zamkne sám.
však on se Jackie sám k tomu vyjádří a musím říct je jeho slovu věřím ..
a pokud bude chtít tak si to zamkne sám.
Julek...mozes si vyjst v aprili:)
Idem sa zenit,tak sa mozeme dat do kolien:)A dame dake drsne chlapske reci....
Idem sa zenit,tak sa mozeme dat do kolien:)A dame dake drsne chlapske reci....
proc si nechavas cuchat nervy? Jak jsem rekl jiz stokrat, je mi to naprosto jedno, ale jak tady uz nekdo psal tak icq adresy se schoduji nebo co, takže tuhle kapitolu, kdo je kdo bych povazoval za uzavrenou .. (pokud nam tedy skiller nechce rict kdo je v realu driv, nez to tu napise nekdo z modu ...)
-
- Administrator
AAA taky došlo na dalšího panáčka, no nevím jestli to mejdlo za to stojí člověče .. já ti přeju v blbém vlákně jen to nej ! pošli nám sem fotky manželky ať ti můžem blahopřát, nebo kondolovat
A jak tady pisete ze to asi jackietran tak to je urcite jackie
Na tomto webu i na webu 4allmobile.eu ma stejne icq.
Velmi pochybuji ze by meli dva jini lide stejne icq.
Na tomto webu i na webu 4allmobile.eu ma stejne icq.
Velmi pochybuji ze by meli dva jini lide stejne icq.
Julek píše:AAA taky došlo na dalšího panáčka, no nevím jestli to mejdlo za to stojí člověče .. já ti přeju v blbém vlákně jen to nej ! pošli nám sem fotky manželky ať ti můžem blahopřát, nebo kondolovat
Dakujem dakedy upnem:)
A uz dajte pokoj jackiemu lebo vas udam sa rasizmus a xenofobiu....
Hele skiller buď si počkám na budoucnost a praštím Tě virtuálně nebo si Tě najdu
Nezakecávej pořád to,že jsi ubožák,který se schovává za falešný acc!
Nezakecávej pořád to,že jsi ubožák,který se schovává za falešný acc!