to je zase vlákno ! jdu na chvilku pryč a hned tohle
jackietranu může být tisíce, osobně pokud bych 100% věděl že je to on by mě to mrzelo, tady bojuje proti warezu a někde jinde to produkuje sám, nemám rád když někdo káže vodu a pije víno
Osobně jackieho znam se srazu, je to mladej kluk česky umí líp než já, na začátku když jsem přišel se choval trošku jako vůl, ale on je důkaz že lidi se mění a to je jen dobře, moderátora dělá taky dobře, proto ho dostal, protože mu já (a především ostatní věří).
Napadání někoho po netu - tedy virtuálně je trapné, ubohé a chlap to nikdy neudělá, nemám rád silná slova vypocená na klávesnici, protože to je o ničem
H0NZ1K píše:myslis ze julek pojede pres celou CR, aby dal nekomu facku?
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
přes celou ČR ne, ale 100km jsem si jednou zajel a vyřídíl to jako chlap
ygy píše:jackie mi nejako nevadí ale príde mi trochu niekdedy ako poriadny spamer. aspoň čo sa hier týka. dáva sem každú blbosť to je jediné čo mu môžem vitknúť ale inak mi je to jedno , nech si robí čo uzná za vhodné ...
nemyslím si, jeho informace jsou užitečné, nemusím je hledat na netu a malé video, nebo screen mi o hře udělá obrázek jaký potřebuji, dávej sem hry dřív, líp a potom někomu jeho práci můžeš hodnotit
tor píše: A zdalene mi to pripomina napriklad topics hodinky ci auta. Potreba psat o takovych vecech zrovna na tomto foru mi prijde celkem mimo, urcite by se nasly fora, kde jsou tyto posty vitany.
Určitě se každý chlap pochlubí něčím co má rád , proto je to v sekci vše ostatní, neznám tě, ale za tu dobu co fórum existuje jsem osobně poznal spousty lidí a pokud si myslíš že žijeme jako cvoci jen telefonem jsi na omylu, já se rád pochlubím co si můžu koupit, nebo co jsem dokázal, na rozdíl od masírování jsou moje věci skutečně moje, nikdo mi je nekoupil, ani tatínek, ani hodný strejda, to co mám - za to si můžu jenom já sám. Tak si myslím že je nás víc, rádi se pochlubíme, já určitě ano. A pokud nezavidíš jsi na tom dobře třeba hejbneš zadkem a budeš si díky své práci podobné věci kupovat taky..
A Jackieho Rolexky, kdyby mi je táta koupil, machruju taky
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
edit :
njn MB je vybitej na stole, musím na PC
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
a mám nabušenou potvoru aby jste věděli ! intel i5 4 GB RAM a ještě spousty dalšího železa, nebudu sem přepisovat zkratky
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
updatoval jsem PC kvůli swtor.com
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)