Mám možnosť dostať sa k pár kúskom tohoto notebooku.
Cena je bezkonkurenčná. Ale, samozrejme to má svoje "ALE".
Je to bez dokladu. Každopádne čo mám informáciu tak je to zabalené originál v krabici. (Ak bolo niečo prebalované tak len koncovka UK na EU do zdroja. I ked som im oznámil že pokial pôjde len o to postarám sa o to sám.)
OTÁZKA: Má ktomu byť medzinárodná záruka. Viem niečo podobné že existuje ako "travellers warranty" ale neviem ani ako a ani na kolko to platí.
Už dva dni sa neviem dopátrať autorizovaného servisu pre sony vaio. Nejaká česká firma nereaguje na tel a mail sa mi vracia a slovenská originál stránka ma nepustí pokial už nemám výrobok. (čo je dosť stupidné ale odpísal a natukal som kod z ich stránky ktorý tam majú ilustračne zobrazený a zožralo ho to, len po 20 minutach na drate mi to aj tak ziaden operator nezodvihol.)
Je mi jasné že idem do rizika, ale chcem ho minimalizovať. Preto prosím o radu,kontakt či nasmerovanie k potrebným informáciám. Viacmenej sa do piatku musím rzhodnúť kolko kusov budem chcieť nakolko je to limitované.
PS: Ak to prebehne v poriadku tak budem mať pár kusov volných ak by niekto mal záujem koncom júna. PM
Vďaka
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)