Ahojte,
Mám možnosť dostať sa k pár kúskom tohoto notebooku.
Cena je bezkonkurenčná. Ale, samozrejme to má svoje "ALE".
Je to bez dokladu. Každopádne čo mám informáciu tak je to zabalené originál v krabici. (Ak bolo niečo prebalované tak len koncovka UK na EU do zdroja. I ked som im oznámil že pokial pôjde len o to postarám sa o to sám.)
OTÁZKA: Má ktomu byť medzinárodná záruka. Viem niečo podobné že existuje ako "travellers warranty" ale neviem ani ako a ani na kolko to platí.
Už dva dni sa neviem dopátrať autorizovaného servisu pre sony vaio. Nejaká česká firma nereaguje na tel a mail sa mi vracia a slovenská originál stránka ma nepustí pokial už nemám výrobok. (čo je dosť stupidné ale odpísal a natukal som kod z ich stránky ktorý tam majú ilustračne zobrazený a zožralo ho to, len po 20 minutach na drate mi to aj tak ziaden operator nezodvihol.)
Je mi jasné že idem do rizika, ale chcem ho minimalizovať. Preto prosím o radu,kontakt či nasmerovanie k potrebným informáciám. Viacmenej sa do piatku musím rzhodnúť kolko kusov budem chcieť nakolko je to limitované.
PS: Ak to prebehne v poriadku tak budem mať pár kusov volných ak by niekto mal záujem koncom júna. PM
Vďaka
Medzinárodné záruky na elektroniku (SONY VA1O)
-
- Starý pes fóra :)
Medzinárodné záruky na elektroniku (SONY VA1O)
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
Re: Medzinárodné záruky na elektroniku (SONY VA1O)
Zavolej si do Sony v Praze na Karláku, teď nevím přesný název, ale na netu to najdeš.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
Poslal som im mail.... ale ako som hladal autorizovany servis tak ich mi vôbec neponuklo. Dik ale za tip aspoň som im napísal.
PS: Ak si teda myslel toto
EDIT: Tak z toto linku zatial neodpovedali ale dopracoval som sa k mailu: customersupport.sk@vaio-link (jednoduchsie to asi mat nemozu )
Reagovali promptne a poslali mi info: "Pokud se jedna o overeni typu zaruky u notebooku Sony VAIO, muzeme doporucit kontaktovani nas na tel. cisle (00420) 246 019 146. Budete potrebovat seriove cislo jednotky a udaje majitele."
kazdopadne ešte som im písal o podrobnejšie info. A hlavne neviem stále čo robiť ak to nieje na meno a tých sériových čísel bude viac.
EDIT PS: Možno to tu bude nakoniec o mojom monológu ale je to v sekcii vše ostatní a možno sem raz niekto zablúdi a toto fórum mu pomôže aj týmto smerom. Ja si sem osobne rád chodím po rady nakolko ak nejaká je tak večinou má uroveň.
PS: Ak si teda myslel toto
EDIT: Tak z toto linku zatial neodpovedali ale dopracoval som sa k mailu: customersupport.sk@vaio-link (jednoduchsie to asi mat nemozu )
Reagovali promptne a poslali mi info: "Pokud se jedna o overeni typu zaruky u notebooku Sony VAIO, muzeme doporucit kontaktovani nas na tel. cisle (00420) 246 019 146. Budete potrebovat seriove cislo jednotky a udaje majitele."
kazdopadne ešte som im písal o podrobnejšie info. A hlavne neviem stále čo robiť ak to nieje na meno a tých sériových čísel bude viac.
EDIT PS: Možno to tu bude nakoniec o mojom monológu ale je to v sekcii vše ostatní a možno sem raz niekto zablúdi a toto fórum mu pomôže aj týmto smerom. Ja si sem osobne rád chodím po rady nakolko ak nejaká je tak večinou má uroveň.
iPhone 4 32GB JB by GP
-
Editujem samostatne aby sa objavilo ako nový príspevok. (neviem ako to spravyť aby skočilo medzi nové príspevky.
Mac Book PRO 17" 4GB RAM,500 GB HD dualcore 2,8
1. Záruky sa tu už riešili ale v skratke ako je to s medzinárodnou zárukou pre macbooky na našom území? Jedná sa o modely určené pre europe.
2. Nesledujem macbooky ale aká je to rada? Cenovo má byť na úrovni toho vaia plus pár eur ale podla konfigurácie je tam obrovský rozdiel....je drahší len preto že je to macbook?
Vdaka a ospravedlnujem sa za doublepost ale neviem ako to inak riešiť.
Mac Book PRO 17" 4GB RAM,500 GB HD dualcore 2,8
1. Záruky sa tu už riešili ale v skratke ako je to s medzinárodnou zárukou pre macbooky na našom území? Jedná sa o modely určené pre europe.
2. Nesledujem macbooky ale aká je to rada? Cenovo má byť na úrovni toho vaia plus pár eur ale podla konfigurácie je tam obrovský rozdiel....je drahší len preto že je to macbook?
Vdaka a ospravedlnujem sa za doublepost ale neviem ako to inak riešiť.
iPhone 4 32GB JB by GP