Dotované ceny iphonu4 u CZ operátorů
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem byl nakonec potěšený, ale od začátku po pořadě. Končil mi starý závazek, kdy jsem se T-mobilu upsal na dva roky ze závazkem s mesíčním plněním 800,- Kč měsíčně za Iphone 3G za dotovanou cenou 3000,- Kč. Tak jsem včera šel rozesmutnělej do T-mobile, že smlouvu zruším a zruším i číslo, protože za novou čtyřku bych za ty jejich nový dotovaný ceny co uvádí na internetu ho ani za boha nekoupil tak draze. Taky jsem jim to řek a nakonec mi dali čtyřku za trojku ze stejným měsíčním plněním 800,-/za měsíc jako mám doposud. Tak já nevím jak vy, ale za tu trojku jsem se nechal překecat, tech osm stovek bych tak nebo tak protelefonoval a prosurfoval.
Doporučuju tedy úplně nevěřit těm officiálním tabulkám k dotovaným cenám u operatorů...s cenou můžou jít dolů u dotovaného iphone4 než se všude oficko uvádí Takže fakt nevím co tu uvádějí za dotované ceny, když vám ho stejně střelí za 3 litry a ne za 12-13 tisic s měsíčním plnění ani ne za litr....
Taky pomůže být stálý zákazník asi, jsem od roku 2006. Omlouvám se jestli to někomu připadá jako reklama, ale chtěl jsem se podělit o tyto informace..třeba na něj štříte zbytečně a můžete ho mít už dnes...Zajimali by mě podobné zkušenosti ostatních uživatelů. Díky.
Doporučuju tedy úplně nevěřit těm officiálním tabulkám k dotovaným cenám u operatorů...s cenou můžou jít dolů u dotovaného iphone4 než se všude oficko uvádí Takže fakt nevím co tu uvádějí za dotované ceny, když vám ho stejně střelí za 3 litry a ne za 12-13 tisic s měsíčním plnění ani ne za litr....
Taky pomůže být stálý zákazník asi, jsem od roku 2006. Omlouvám se jestli to někomu připadá jako reklama, ale chtěl jsem se podělit o tyto informace..třeba na něj štříte zbytečně a můžete ho mít už dnes...Zajimali by mě podobné zkušenosti ostatních uživatelů. Díky.
Celý vesmír si z nás dělá srandu.
Re: Dotované ceny iphonu4 u CZ operátorů
Pridam svou reklamu - ja jsem na tom u Vodafonu lip - dali mi za obnoveni smlouvy na dva roky cenu 1,- korunu a protoze ho dodaji s 10-ti dennim zpozdenim oproti potvrzenemu terminu, tak mi k tomu jeste s omluvou pridali muj 1 mesicni pausal (2100) zdarma. Ale priznavam, ze az po urcitem natlaku z me strany......
-
- Mírně pokročilý
To Juramac: 2100 měsíčně je už dost peněz tedy na mě. Za ty peníze ti měli dát dva .Za ty dva roky iphouna několikrát přeplatíš, minimálně tak 3x. To se mi moc výhodný nezdá, záleží ale taky jaký tarify co na co a jak používáš/potřebuješ.
-
- Host
dunihlav píše:Tak jsem byl nakonec potěšený, ale od začátku po pořadě. Končil mi starý závazek, kdy jsem se T-mobilu upsal na dva roky ze závazkem s mesíčním plněním 800,- Kč měsíčně za Iphone 3G za dotovanou cenou 3000,- Kč. Tak jsem včera šel rozesmutnělej do T-mobile, že smlouvu zruším a zruším i číslo, protože za novou čtyřku bych za ty jejich nový dotovaný ceny co uvádí na internetu ho ani za boha nekoupil tak draze. Taky jsem jim to řek a nakonec mi dali čtyřku za trojku ze stejným měsíčním plněním 800,-/za měsíc jako mám doposud. Tak já nevím jak vy, ale za tu trojku jsem se nechal překecat, tech osm stovek bych tak nebo tak protelefonoval a prosurfoval.
Já jsem u nich dva roky se stejnou útratou jako ty a dostal jsem na retenčním nabídku na 3499. Vzhledem k tomu, že jsem doufal v 6000, tak jsem to vzal bez dalšího vyjednávání...
Dunihlav - Jak preplatim ? To si jako myslis, ze ti nekdo da telefon za korunu a veskere sluzby a data ti da 2 roky zadarmo ? Vzpamatuj se clovicku, nepreplatim nic, za ty sluzby platim stejne s iPhonem,jako bez nej a navic dostavam od sveho operatora jako bonus nejenom tento telefon, ale i jine bonusy. Tve "pocty" jsou vskutku usmevne (velmi jemne receno)
-
- Mírně pokročilý
Juramac ja to nemyslel zle, ja jsem si jen spočítal tvé měsíční plněni 2100 x na 24 měsíců na závazek, vychází mi 50400,- to znamena, ze bys za ty prachy mel tri iphony bez tarifu a paušalu samo, samozrejme nevim jak casto a kam voláš,jake sluzby vyuzivas, ja to porovnavam jen ze sebou a svymi potrebami, ja za 24 mesicu x 800 penez+ 3000,- za tel a sluzby dam celkem operatorovi 22200,-penez- takze ve finale kdyz odectu cenu novyho telefonu bez zavazku 16000,- dam za volani, data a sms s mms tedy za sluzby operatorovi 6 tisic za ty dva roky,coz pro mou osobu je prijatelne, moc nevolam ani nepisu sms..spis vyuzivam datovy tarif. Ty das operatorovi daleko vic, otazka jen jestli se ti vyplati za sluzby operatorovi dat skutecne 34 tisic respektive 32 tisic behem dvou let ( kdyz odectu cenu noveho tel a jeden mesic zdarma pausal cos dostal. Tolik ja osobne treba bych neprovolal ani za 4 roky avšak chapu ze nekdo to provola treba ze casto vola do ciziny apodobne dle charakteru potreby a prace cloveka. Me je to jedno kdo jakej ma ucet a tarif, jen abys vedel jak pocitam a numusel si se hned urazet.Pocitam jednoduse selskym rozumem co a jak se mi vyplati:-).A vim ze zadarmo ani kure nehrabe -to nemusis tady orly ucit letat .
Neurazim se, jen tvůj selský rozum je mimo. Opakuji-tarif platím bez ohledu na to,zda mám od operátora jakýkoliv telefon a nebo ne. A provolám víc... A o tom to je. Operátorovi se vyplatím a on mě,spokojenost je na obou stranách. Tím bych to uzavřel.
-
- Mírně pokročilý
No vidíš ja zas mohu napsat at je sranda ze bez ohledu na tarif jakej mas tech 2100 budes muset minimalne platit po dva roky. Jelikoz rad a hodne volas neustale nekomu na tel je topro tebe vyhodne a nedelas si s tim hlavu jako ja Dunihlav.Jsem rad ze jsme to dali dohromady. Hezky vecer
-
- Moderator fóra
ja u Vodafone platim 400,- a dostal sem ho za 11 tisic...ted koukam, ze sem mohl jit jeste niz, no co, furt je to o dost min nez zakladni cena
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009