Sledování zásilky
-
- Host
Sledování zásilky
Hoj,
včera jsem uskutečnil svou první objednávku na dealextreme v životě. Dostal jsem track&trace číslo RS136796310NL, ale podle jejich FAQ to neodpovídá žádné přepravní společnosti, a tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte, kde to sledovat a kdo mi to doveze. Netherlans - ti mají RC*NL...
včera jsem uskutečnil svou první objednávku na dealextreme v životě. Dostal jsem track&trace číslo RS136796310NL, ale podle jejich FAQ to neodpovídá žádné přepravní společnosti, a tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte, kde to sledovat a kdo mi to doveze. Netherlans - ti mají RC*NL...
-
- Starý pes fóra :)
Re: Sledování zásilky
Není to www.hongkongpost.hk/eng/tracking/ ???
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
Bohužel, moc dlouhý na to pole.
- rony
- Klub čistého iOS
dx dava tracking zacinajuce na hk, nebude to len cislo objednavky?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderatorka fóra
To je nějajké divné, jsi si jistý, že to fakt bylo track trace číslo? Ono totiž od objednávky trvá ještě několik dní, než to vyšlou. Jinak pak celosvětově se dají zásilky sledovat tu http://www.17track.net/index_en.shtml
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Někdy to lze sledovat až když to pustí celnáci té země, zkousej to a napis jim jestli je to dobré sledovací číslo pro jistotu.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Klub čistého iOS
HK pošta bohužel dává zásilky do T&T systému pozdě jednou se mi to tam podařilo dohledat az když jsem mel balíček doma
Takže bych to zkusil az tak 1-2 týdny po objednání...
Takže bych to zkusil az tak 1-2 týdny po objednání...
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
-
- Moderatorka fóra
Když to jde přes singapourskou poštu, tak to je v klidu, tam jen trvá, než číňan donese fyzicky balíček na poštu, záleží, jak se mu chce, některý to donese do dvou dní některý do pěti. Oni totiž hlásí track and trace číslo v době, kdy vytvoří zásilku, ale fyzicky trvá, než ji na tu poštu fakt pošlou nebo donesou. To mi nejdřív hlásí, že je to jen oznámení o podání a pak mi hlásí, že to mají, no a pak hlásí ten zbytek, že to bylo posláno do ČR atd. Dokonce singapouurská čísla se dají sledovat i přes stránky české pošty, číňan to nějak nahlásí a naše česká pošta ví, že to jde směrem k nám. No a pak to jde ráz na ráz, průměrná doba cca 14 dní, když to dorazí. Hongkongská pošta je krapet jiná sorta no. Ale už kdysi mi DX zasílalo přes singapour.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
-
- Suspect
Sledování zásilky
Podle formatu to vypada na holandskou doporucenou zasilku.
Asie to tak zacina delat, aby obesla celnice...
Pockej tak tyden nebo 10 dnu a pak cislo zadej do Ceske posty
Cisla se generuji klidne tyden dopredu a T&T je videt v originujici poste (v tomto pripade v Holandsku) az po fyzickem predani k preprave v Holandsku.
V ceskem T&T je zahranicni zasilka videt bud po obdrzeni zpravy z originujici posty nebo po prekroceni hranice.
Asie to tak zacina delat, aby obesla celnice...
Pockej tak tyden nebo 10 dnu a pak cislo zadej do Ceske posty
Cisla se generuji klidne tyden dopredu a T&T je videt v originujici poste (v tomto pripade v Holandsku) az po fyzickem predani k preprave v Holandsku.
V ceskem T&T je zahranicni zasilka videt bud po obdrzeni zpravy z originujici posty nebo po prekroceni hranice.