Iphone 3G nejde obraz
Iphone 3G nejde obraz
Cawes mám dotaz,vlastním iphone 3g 8gb, po rozebrání iphonu a následovnému složení přestal jít obraz, když iphone připojím k pc tak udela zvuk na připojení který má udělat , myslel jsem tedy že je vadný display koupil jse tedy nový a vyměnil ho ale problém přetrvává, mohl by ste mi nejak poradit ...všechno mam správně zapojené , před rozebráním fungoval jak ma a ted ne.... prosím poradte
-
- Starý pes fóra :)
Re: Iphone 3G nejde obraz
Kdybys to měl správně zapojené, tak by to fungovalo
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
zapojené to mám správně a i tak se display nerozebehne podle me odešlo neco na zakladní desce už mám vplánu to odnést do servisu oni mi řeknou co stim je ale čekal sem nejakou radu tady a nne vysmech jako
-
Radu si měl chtít dřív, než si něco "kuchal"
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
pozri sa lepšie , napr lupou či si neohol nejake kontaky , su dosť mini a lahko ich možeš skryviť
a istý si ničim nie je ani technik v servise ,kým to nejde
a istý si ničim nie je ani technik v servise ,kým to nejde
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Klub čistého iOS
Zdravím měl jsem úplně stejný problém Je potřeba udělat restore. Pak by měl šlapat. Absolutně jsem netušil, že by to tím mohlo být, ale opak byl pravdou, takže vyzkoušej a myslím, že ho rozběhneš. Pak je další možnost a to pokud si vyndaval z iPhonu displej když by zapnutý, tak si mohl odpálit jednu součástku na ZD. Hodně štěstí
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
-
- Mírně pokročilý
Vzdy ked som vyberal display s mojho 3g a bol zapnuty tak po nasledovnom zapojeni kontaktov a zlozeni iphone treba spravit hard reseta display by mal nabehnut
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
Tak Hard reset nepomohl a RESTORE už vůbec ne ted nemam ani instalaci dokončenou pač nemůžu zadat pin na sim karte abych telefon aktivoval.
A telefon byl při rozebrani vypnutý ale je možné že sem ho omylem zapojil... a kdyby tedy něco ylo vpytli na Základní desce myslíte že byto v servisu opravili ???
A telefon byl při rozebrani vypnutý ale je možné že sem ho omylem zapojil... a kdyby tedy něco ylo vpytli na Základní desce myslíte že byto v servisu opravili ???
-
- Host
Záleží co..
-
- Klub čistého iOS
Tak zde už ti nic nepomůže... Našel bych si nějaký servis ať ti zjistí co si tam zku... a kolik by to stálo a pak iPhone podle ceny opravy buď nechat opravit nebo prodat a zkusit v inzerátu trochu kecat a možná za něj i něco dostaneš Např. (iPhone z ničeho nic přestal fungovat) Je to sice trochu nefér, ale co v dnešní době fér je. Rozhodně nenosit k operátorovi sice by ti diagnostiku udělali asi zdarma, ale za tu dobu to nestojí. Hodně štěstí
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2