Zdravím všechny děti. Všiml jsem si, že na tomto fóru jsme, i když nepřímo, diskriminováni. Mohli bychom si tady proto vytvořit nějáký diskuzní kroužek a vykládat si zkušenosti s iPhonem.
Já jako zakladatel tohoto tématu prosím dospělé, aby sem nezadávali žádné příspěvky, děkuji.
Dětský koutek
-
- Starý pes fóra :)
Re: Dětský koutek
Tak tohle opravdu nechápu. Zajímalo by mě na co přesně narážíš, čím jste (jsme) podle tebe diskriminováni? A čím tímto topicem docílíš? Že to tady bude plné nějakých zbytečných příspěvků a bude se tu mluvit o všem možném? Od toho je tady fórum, které je rozděleno do různých sekcí, kde se má debatovat. Ne, že vše bude v jednom a navíc jen pro 'děti'
Alespoň dočasně toto téma zamykám, dokud od zakladatele nedostanu nějaký argument, proč tento topic nechat. (kontakt přes PM)
Alespoň dočasně toto téma zamykám, dokud od zakladatele nedostanu nějaký argument, proč tento topic nechat. (kontakt přes PM)
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Administrator
Jen pro tvou informaci, terry je velmi mladý člověk, to že má ode moderátora svědčí mimo jiné o tom, že opravdu nezáleží na věku ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Moderator fóra
Michalvitek se už sám postaral o propagaci mládí (dětství) a již dva dny tu píše o všem možném i nemožném, jako o život. Už jsem mu udělil varování a trochu jsme si popovídali přes PM. Je ale vidět, že jeho aktivity jsem mu nevymluvil a nesouhlasím s tím, aby tady zakládal další fórum ve fóru. je moc upovídaný a jeho příspěvky jsou z 90% OT. Nejsem sám, kdo se pozastavuje nad jeho chováním.