SMS zámek

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
BadBoY-8

SMS zámek

Příspěvek od BadBoY-8 »

Lidi vite o nějake aplikaci ktera by zamykala SMS? ze kdybych chtěl jit na smsky tak bych musel dat heslo ktere bych si urcil?? Znate to, nekteři lidi sou potvory a lezou vma do SMS

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: SMS zámek

Příspěvek od Beavers »

Takové potvory neznám, které by zároveň měly přístup k mému telefonu. Máš na mysli někoho ze svých blízkých?

Paly
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

V iPhone je funkcia kde si mozes zaheslovat pristup do iPhone, cize ked ho nechas volne na stole tak sa Ti tam nikto nepozrie kym nezadas spravny kod. Vtedy sa Ti nezobrazi SMS ani na zamknutom lockscreene.

Cisto app na zablokovanie pristupu do SMS tak to neviem ci je. Mozno, ze tie app, ktore su v Cydii, ale to netusim.

Ani ja nepoznam takych ludi co by mi liezli do SMS, neviem mozno je to vekom, ale uz ludia vedia, ze sukromie je kazdeho osobna vec. Keby si nemal potvory okolo seba by si nemusel shanat app na lock SMS ;)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

BadBoY-8

Příspěvek od BadBoY-8 »

Ja nemyslim tim že mi někdo čte sms to ne. Ale je lepsi mit zamkle ty sms. Jinac ten zamek iphone mam. ale většinou neni potřeba. Lidi většinou ani nevi jak se dostat na hlavni obrazovku jak tam takave tu listu :)

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

1. Stiahni si app z Cydie MySMS ta ma funkciu na zaheslovanie pristupu do SMS
2. Stiahni si app z Cydie Lockdown mozes pomocou tejto app heslovat jednotlive app.
3. Nastav si master heslo pre zakazanie pristupu do iP.

Takze nech sa paci mozes si vybrat... :)

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

dragbug

Příspěvek od dragbug »

zkousel jsem to instalovat vickrat a po kazde se to rozjelo az po restartu telefonu.

guzmen
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od guzmen »

Lockdown4 tuto app možem len odporučiť. Da sa zohnať aj promluvená :roll:
Master heslo je podla mna veľmi nepraktycké a zbytočne zdržiava pri každej prkotine ho musiš zadavať.
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote

BadBoY-8

Příspěvek od BadBoY-8 »

dodo_mt je tu takovy maly haček:) ja nemam jailbreak:-P

EDIT: dneska se mi hodilo zamknuti iphone :-D Zastupce reditele m isebral mobil, a pochybuju ze by odolal se tma nepodivat co si budem nalhavat :-P

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Vies ono je to dobre spomenut uz na zaciatku teda v prvom prispevku ;)

Potom ti ostava uz len to master heslo.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Odpovědět