Ako odignorovat upgrade v Cydia???

vše co vás napadne
Odpovědět
pali777

Ako odignorovat upgrade v Cydia???

Příspěvek od pali777 »

Priatelia, trapi ma jedna vec...ako mozem odignorovat/zrusit upgrade v Cydia??? To znamena ze ked je v Cydia upgrade ktory nechcem, po zavreti mi ostane pri ikone Cydie svietit 1tka, ktorej sa chcem zbavit...

A nepiste ze mam spravit upgrade a bude pokoj :)

dikes za radu...

b-s-h
Host
Host

Re: Ako odignorovat upgrade v Cydia???

Příspěvek od b-s-h »

myslim že jsem někde čet že je to chyba češtiny, že pořád vyžaduje upgrade v cydii

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

Ak je to upgrade Cestiny/Slovenciny tak si iba odstran zdroj CZ/SK komunity zo zdrojov a bude to ok.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

pali777

Příspěvek od pali777 »

Nie Nie nejedna sa mi o Cestinu...proste lubovolny upgrade lubovoleho programu..napr. mam instalovany nejaky set wallpaperov a ked sa na Cydii objavi upgrade ktory pridava wallpapery k tomuto setu a ja ich nechcem (ale tie co mam si chcem nechat) tak co mam spravit? Bo ked neupgrade-nem tak mi tam furt svici ta tepla 1tka pri ikone :(

peace

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Neviem odpovedat na tvoju otazku. Samozrejme da sa spravit samostatny upgrade jednej app (to urcite vies) ale cislo na ikone ostane svietit nadalej...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

pali777

Příspěvek od pali777 »

JJ to mi je jasne ze sa da spravit somostatny upgrade...ale to mi problem neriesi - nanestastie..:( ale dikes za ochotu...uvidime ci to niekto bude vediet vyriesit...lebo je to fakt kktsky system :)

peace

Edit: zatial jedine co fungovalo je odinstalovat source..ale kedze je to BigBoss...tak toho by som sa nerad zbavil :)

Odpovědět