Documents

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Salt

Documents

Příspěvek od Salt »

Ahojte. Mam problém s programom Documents. Výrobca SavySoda síce tvrdi že by mal čítať Excel aj Doc, ale nečíta a dokonca keď sťahujem excelovský súbor z GoogleDoc, tak mi celá aplikácia padne, alebo zamrzne celý IPhone. Tieto dokumenty sú vytvorené vo Windows v Microsoft Office 2000. Môže byť v tom problém?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Re: Documents

Příspěvek od Gekko gecko »

Tahle aplikace a ostatni co umoznuji cist soubory v iPhone je fajn ale musim si nechat zajit chut......soubory do iPhone dostanete jen pres WiFi ktere nemam a kabelem to npade FW2.2 ani nemohu,....moznost je JB ale ten delat nechci a v pripade FW2.2 ani nemohu nejde to nejak? aby se daly soubory zkopirovat i pres kabel?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Jo to je celkem pouzitelne dik za tip :wink:
Trosku ta uzavrenost mrzi....jde to ale jen pres WiFi proc to apple nedovoli nahravat pres kabel ci cynchronizaci s iTunes nejak nechapu.
Napriklad PDFka ktere iPhone defaultne nastesti zvlada si poslu sam sobe na mail a pak jako prilohu otevru...alespon neco.
Ted nevim kdyz poslu jako prilohu WORD dokument zobrazi jej iPhone?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Ano, emailovská app otevře i wordovský dokument
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Ja bych iPhone bez jailbreaku asi ani nechtel. iPhone ja tak uzavreny, ze bez jailbreaku ho muzes vyuzit tak z 50%. Vrchol bylo to, jak poctivi majitele iPhonu 3G, kteri neudelali jailbreak, museli cekat na vypnuti autokorekce az do nynejsiho firmwaru 2.1. Jsem fanouskem applu, ale nad nekteryma jeho postupama proste zustava rozum stat. :?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Salt

Příspěvek od Salt »

Ano to ofotenie obrazovky XLS-ka ma hned napadlo, ale pripadne ak by sa chcelo, tak sa da naeditovat XLS priamo v apliacii dokumets, co by bolo veru pracne. Osobne som velmi sklamany z Apple. Este som nezazil tak obmedzeny produkt. Divim sa, ze sa vobec cez to "moze" telefonovat a posielat sms, ze za to Apple nepyta dalsie priplatky, alebo povolenia. Wifi je mi k nicomu, lebo nikde mi nenajde ziadnu siet a to som v Bratislave, tak ze riesenie stahovanie suborov uz ani nemienim riesit cez Wifi. Aspon cez ITunes nieco ide. Nechapem preco by nemalo ist aspon kopirovanie dokumentov cez USB. Pripada mi to ako poskriabanie si praveho ucha lavou nohou a nie pravou rukou. Ovladanie je jedinecne, vzhlad tiez, niektore veci na tom fakt frcia ale toto je katastrofa. Slovo rovolucny bolo fakt prehnane. Sorry za rozpisanie mojich dojmov..... :(

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Salt píše:Ahojte. Mam problém s programom Documents. Výrobca SavySoda síce tvrdi že by mal čítať Excel aj Doc, ale nečíta a dokonca keď sťahujem excelovský súbor z GoogleDoc, tak mi celá aplikácia padne, alebo zamrzne celý IPhone. Tieto dokumenty sú vytvorené vo Windows v Microsoft Office 2000. Môže byť v tom problém?

Jo tak tohle mi to presne dela taky :? :cry:

Nasel sem i kam si to uklada soubory vytvoreny z iP, ale dyz sem tam pridal dalsi, taxe sice v nabidce objevil, ale neslo (krom divani na nazev) s tim nic delat. Takze to zas slo pod drn :evil:
Zalozil sem si kvuli tomu i GugleDoc a k nicemu, fakt me to dnes vytocilo :evil:

Zajimavy je, ze dyz si ten samej xls nebo doc poslu pres email, tak ho iP bez problemu otevre.
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

spachal_tmp
Starý pes fóra :)

Příspěvek od spachal_tmp »

Vyuzijte toho, ze Safari otevre skoro cokoliv :]. Rozbehnout lokani 'webserver' na iPhone neni nic sloziteho a soubory pak muzet nahravat do iPhone primo pres souborovy manager typu WinSCP ap.

Salt

Příspěvek od Salt »

Lokalny webserver? Uf, tak to ja som totalny zaciatocnik v tychto veciach, ak by niekto mal nejaky zrozumizelny navod. Vopred dakujem.

Este k tej legalizacii sa aj ja vyjadrim. Co sa tyka Iphone nemam problem od nich kupit jeden normalny program, kde by sa dali stahovat dokumenty priamo do iphone trebars cez kabel, alebo aj siet.....len nech to funguje. Nejde mi ani tak o editaciu dokumentov ako skor o prezeranie. V mojej predoslej Nokii E50 to sice nakopirovat slo pekne, ale tam bolo zas prezeranie katastrofalne.

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

No, zkusit to muzes :] .. Nejstrucnejsi a funkcni navod co jsem nasel je asi tento: http://streamer.rit.edu/~jeffs/developm ... erver.html (druha cast, Python muzes vynechat). Nebo tento navod, prakticky shodny, autor akorat asi ani sam netusi co je obsahem lighttpd.conf, ale opsane to ma spravne ;) .. http://blog.mypod.me/?p=31

Pripadne si najdi v google kombinaci 'iPhone lighttpd', najisto toho najdes vice nez dost :]

Salt

Příspěvek od Salt »

a treba mat k tomu JB mobil? ...ja ho mam totiz zlegalizovany.

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Ano musíš mít jailbroken iPhone/iPod Touch. Máš to hned v první větě toho návodu :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Odpovědět