Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
neni nic jednodussiho nez to zkusit najit na youtube http://www.youtube.com/watch?v=PnldbuyUi4Y kvalita spis nic nez moc ale podle me jdouci a podle videa ne moc dobre hratelny
Diky za video,asi to prubnu.grafika je schopna rychlost taky jen nepratele by mohli byt lip "rozhejbani" ale na prvotinu a na to ze je hra free je to myslim super.Skoda ze na app store neni treba Quake ci Doom....jako nahrazka je to myslim slusne.
Keď som klikol na download tak mi to vyhodilo nejaký text s nadpisom iTunes Store Terms and Conditions have changed. A chce to aby som niečo odfajkol... a aby som dal continue.
No ja to zatim stahuji,takze je to mizerny? podle videa se zda byt ovladani celkem dobre...asi jak to komu sedne.kdyz jsem mel Jailbreak a z cydie instalovany Quake taky to ovladani nebyla zadna slava....ono to asi pres TOUCH Screen moc lip udelat nejde,tlacitka by se hodila.
sony123 píše:Keď som klikol na download tak mi to vyhodilo nejaký text s nadpisom iTunes Store Terms and Conditions have changed. A chce to aby som niečo odfajkol... a aby som dal continue.
to je přesně ta věc ! apple zadal nový podmánky že US store apps se můžou používat jenom v USA ... takže nevim no!
Mě osobně teda hrozně vadí rozložení - protože taková hovadina jako dát skok nad běh je věc ,u který bych si prsty ukroutil. A ta citlivost je taky hrozná. Jinak by mě to možná i na nějakej čas zabavilo ale takhle vážně ne.
Muzete plz nekdo poskytnout ipa. V polskym iTunes to pro zmenu zase neni. (Sakra, a ja si myslel, ze instalovani aplikaci na iPhone je jednodussi nez WM... )
tak uz nic, uz jsem nasel...strasne ovladani. rozbolela me hlava.
Absolutni hloupost. Ovladani je naprosto silene, optimalizace grafiky pro iphone nulova. Az vyresi tohle, tak muze byt 3D akcni hra stylu quake zajimava vec.
Zkousel jsem to predevcirem a dnes i s updatem ,ale hrat se to neda ,ale urcite si pockam jestli autor/i udelaji hratelnou verzi , po netu by to mohla byt sranda.
silencer píše:Muzete plz nekdo poskytnout ipa. V polskym iTunes to pro zmenu zase neni. (Sakra, a ja si myslel, ze instalovani aplikaci na iPhone je jednodussi nez WM... )
tak uz nic, uz jsem nasel...strasne ovladani. rozbolela me hlava.
Jenom pro zajimavost aby ste vedeli ze ne kazdy z iphone/touch je na tom stejne,vykonostne nejlip je na tom Touch 2nd generace 1.touch 2G 2.Iphone 3G 3Iphone 2G 4.Touch 1G takze kdyby si nekdo stezoval ze se mu to seka na Touchi 1 generace tak se ani nedivte
stejne je to divny ... iP 3G a 2G maj uplne stejny CPU, RAM i 3D cip, tak proc je 3G vykonejsi? Touch 2nd chapu, ten ma CPU taktovany o vic jak 100 Mhz vic nez iP a Touch 1.generace (cca 530 Mhz).
Jinak pochybuju ze u hry, ktera je tak spatne optimalizovana na iPhone,ze 2nd Touchi vetsi takt CPU nejak viditelne prospeje (to 1 fps tam asi poznat nepude)
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán iPhone 4 32 Gb from Vodafone
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
podle me teda zatim nejlip vyreseny ovladani ze vsech FPS pokusu, jeste bych pridal nekam do pulky obrazu strafovani a naky rozumnejsi couvani a bylo by to super
nicmene fps slusny jen kdyz na mape neni zadnej protivnik, kdyz tam jsou treba dva tak to bohuzel zacne tak cukat ze se uz ovladat opravdu neda