Banner Free app. do iPhone

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
99momo99

Banner Free app. do iPhone

Příspěvek od 99momo99 »

Cawte dneska som objavil novú app. vola sa Banner Free celkom sa mi páci je na Appstore (free) zkuste stiahnut :D :lol: :mrgreen:

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Banner Free app. do iPhone

Příspěvek od Paly »

No je to velmi pekna app :) "starsi" uzivatelia iPhone poznaju tuto app este z verzii 1.1.x kde bola v Installeri :)

Je to ako oznamenie v autobusoch alebo v elektrickach.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

99momo99

Příspěvek od 99momo99 »

Ano dneska som nasiel také video na YOU TUBE a tam bolo ze TOP 10 (free Aplikacie na App store) a aj video tam bolo ku kazdej aplikaci skusim zohnat Link. :D

Aha uz som zohnal aj link http://www.youtube.com/watch?v=58BOqiC- ... re=related Su tu celkom dobré aplikacie už asi 4 som si dal do mojho Jablka :)

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Pekna aplikace,skoda jen ze v free verzi nejde zmenit barva pisma....nemam podporovanou kartu pro iTunes takze si tu lepsi zatim nemohu poridit.Je skoda ze ucet iTunes nejde dobijet treba pres PremiumSMS to bych bral
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

No me to tak uzasny neprijde. A k tem aplikacim: Kdyby sli kupovat pomoci PremiumSMS, tak bych neco i koupil, ale kdyz to nejde, tak ma Apple smulu. Obstaravam si je v podobe [zakázáno] souboru
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Odpovědět