App Store
Re: App Store
Najednou to asi nejde (teda myslim) když tak mě někdo opravte ale udělat si druhej účet není tak složitý ne? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- iPhone expert
Hele, iphone mam teprv kratce a moc se v tom nevyznam..jak mam vedet, ze treba neni nejaky omezeni?
Ale dik..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
MacBook Pro (2008)
Omezení tam není..dělal jsem několik účtu ale pak jsem je dal kamarádům kteří vubec nevěděli jak na to... ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
-
- iPhone expert
no..a nemas navic Us ucet?
vzdycky dam jako platbu None abych moh tahat aspon free aplikace a stejnak to po me chce kreditku..(kterou samozrejme nemam)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
MacBook Pro (2008)
Nevim jak si myslel to omezeni. Ale jedno tam je, nektere aplikace co jsou na US store nejsou na ceskem, nebo se tam objevuji az pozdeji.
A oba zaroven muzes myslim pouzivat jen v iTunes primo na pocitaci. Stahnes neco z tohodle acc, neco z tamtoho. Ale pokud neplanujes aplikace kupovat za penize, tak bych doporucil US store. Pak ztraci smysl delat si druhy ucet na CZ storu.
A oba zaroven muzes myslim pouzivat jen v iTunes primo na pocitaci. Stahnes neco z tohodle acc, neco z tamtoho. Ale pokud neplanujes aplikace kupovat za penize, tak bych doporucil US store. Pak ztraci smysl delat si druhy ucet na CZ storu.
-
- iPhone expert
no, na CZ uz mam ale bohuzel mi ten US nejde
pise to to co sem psal v mym poslednim prispevku..
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
MacBook Pro (2008)