Firmware 2.2 (aktualizace 21.11.2008)
Re: Firmware 2.2 (aktualizace 21.11.2008)
diky, po restoru uz se mi iphone nacte ale misto menz je tam anglicka hlaska abych do nej vlozil spravnou simkartu, se kterou byl telefon koupeny. A tu nemam, phone je z usa a kupoval jsem ho prez aukro uz odblokovanej
tak jailbreak se mi povedl, jen mi iphone nenacita sit operatora, nevite nekdo cim by to mohlo byt?
Takže pokud:
Vlastníte originální offico koupený Iphone 3G v české republice. Od českých operátorů. (Můj konkrétní případ T-Mobile)
A po jailbraku podle návodu, vám Iphone nechytá vaší síť. (Žádný signál, příp. NO SERVICE hláška u mě T-Mob)
Řešení je jednoduché. V návodu, který je zde na hlavní stránce napsán, se nepíše o jednom důležitém mezikroku.
Po restore, před tím, než spustíte quickpwn, je potřeba v itunes telefon nejprve aktivovat. To znamená, po restore, zesynchronizovat iphone s Itunes + na požádání odemknout simku na iphone (zadat pin k sim). Do iphone se nahraje to, co jste tam měli před restorem + se po chvíli zprovozní síť operátora a naskočí signál.
Poté udělat klasický Jailbrake spuštěním QuickPwn a pokračováním podle něj.
Takže ve svý podstatě, je potřeba udělat zase restore, zesynchronizovat iphone s itunes, a udělat jailbrake.
A prosil bych nějakého moderátora, aby tento návod na řešení problému s nechytáním signálu po JB, dal někam do sekce faq, nebo do sekce návody.
Hledal jsem tu řešení dost dlouho (už se mi to stalo při přechodu na 2.1 a tehdy jsem to řešil nahráním whiskeyho) celkem marně.
A dost lidí možná na tenhle problém znova narazí.
Vlastníte originální offico koupený Iphone 3G v české republice. Od českých operátorů. (Můj konkrétní případ T-Mobile)
A po jailbraku podle návodu, vám Iphone nechytá vaší síť. (Žádný signál, příp. NO SERVICE hláška u mě T-Mob)
Řešení je jednoduché. V návodu, který je zde na hlavní stránce napsán, se nepíše o jednom důležitém mezikroku.
Po restore, před tím, než spustíte quickpwn, je potřeba v itunes telefon nejprve aktivovat. To znamená, po restore, zesynchronizovat iphone s Itunes + na požádání odemknout simku na iphone (zadat pin k sim). Do iphone se nahraje to, co jste tam měli před restorem + se po chvíli zprovozní síť operátora a naskočí signál.
Poté udělat klasický Jailbrake spuštěním QuickPwn a pokračováním podle něj.
Takže ve svý podstatě, je potřeba udělat zase restore, zesynchronizovat iphone s itunes, a udělat jailbrake.
A prosil bych nějakého moderátora, aby tento návod na řešení problému s nechytáním signálu po JB, dal někam do sekce faq, nebo do sekce návody.
Hledal jsem tu řešení dost dlouho (už se mi to stalo při přechodu na 2.1 a tehdy jsem to řešil nahráním whiskeyho) celkem marně.
A dost lidí možná na tenhle problém znova narazí.
tadyto bych zkusil, kdyby se mi po restoru ukazalo menu iphonu v ituness. Jenze mi to tam hodilo hlasku ze mam do iphonu vlozit originalni simkartu. Diky tomu se do toho nedostanu a musim uz rovnou udelat jailbreak.
Kazdy normalny clovek si predsa unlockne sim pred jb (alebo nie?)
samozrejme jsem pred jailbeakem odemknul simkartu ale synchronizovat iphone s itunes nemuzu kvuli hlasce o vlozeni puvodni simkarty. a operator stale ne a ne naskocit.
ako nahrám software do iPhonu? mám ho už stiahnutý ale neviem ho nájsť v iTunes
SHIFT + Klikni na Restore v iTunes...a vyber stiahnuty FW...
peace..
peace..
-
- Starý pes fóra :)
-Pripojis iphone
-Kliknes na iphone zariadenie
-Stlacis Shift + Restore
-Vyberies tvoj FW
-A OK
Je to tu riesene na kazdom kroku hladajte ludia trochu.
dodo
-Kliknes na iphone zariadenie
-Stlacis Shift + Restore
-Vyberies tvoj FW
-A OK
Je to tu riesene na kazdom kroku hladajte ludia trochu.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
dodo_mt píše:Je to tu riesene na kazdom kroku hladajte ludia trochu.
dodo
Aj teba uz vytaca odpovedat stale na tie iste otazky?:)
-
OT: Nevytaca iba ludi upozornujem nech sa snazia aj oni sami nieco najst.
Poprosim tento moj post potom zmazat.
dodo
Poprosim tento moj post potom zmazat.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Dodo: JJ ja ked tak niekedy pozriem na toto forum tak mi to pripada tak ze tu je zalozenych neskotcne vela duplicitnych, a inych megaplicitnych
tem co dost zneprehladnuje forum..a len kvoli lenivosti...

panove ja lenoch nejsem, procitam forum a vse mozne o d 10 dopoledne, vsechny problemy jsem vyresil skoro sam, jen ten operator mi nechce nabehnout. Pomuze mi nekdo?
ludasson píše:samozrejme jsem pred jailbeakem odemknul simkartu ale synchronizovat iphone s itunes nemuzu kvuli hlasce o vlozeni puvodni simkarty. a operator stale ne a ne naskocit.
hmm pokial by si pred JB odomkol SIM a spravil spravne JB tak by sa ti nestalo ze od teba iTunes chce povodnu SIM bo to znamena ze nemas spraveny JB respe Unlock...nefim tazko je v tomto poradit..jedine ze skus vsetko este raz a odznova ine ti asi nezostava..aj ked chapem ze ked to robis od 10tej tak si uz asi dost na nervy...

peace...
nahral jsem 2.2 a nejde mi edge co stim mam t-mobile 2g
Dneska jsem poprve od upgradu na telefonu neco delal kdyz nebyl zapojeny do pocitace. Jedu si takhle tramvaji a mam pustenou hudbu a koukam na cydii a sem tam neco nainstaluju. Najednou koukam ze mi extremne rychle ubejva baterka. Za asi osm minut mi ubylo 12 procent z baterky. Dost me to vylekalo, sel jse jsem ychle do bossprefs a vypnul wifi a do settings a dal jas displeje na minimum. Pokracovaljsem dal v tom co jsem delal, baterka uplne v pohode. Stalo se vam to nekomu? Vzhledem k tomu ze na fw 2.1 se mi tohle nikdy nestalo, predpokladam ze to nejak souvisi s novym fw...
Taky me zaujalo, ze iphone 3g mel vzdycky svetlejsi displej na minimalni jas nez 2g (mel jsem oba vedle sebe a bylo to dost videt). Prijde mi ze s novym fw na minimalni jas je dipslej o dost tmavsi nez predtim, ale uz nemam moznost to srovnat. Je to jen moje predstava, nebo si toho vsiml jeste nekdo?
Taky me zaujalo, ze iphone 3g mel vzdycky svetlejsi displej na minimalni jas nez 2g (mel jsem oba vedle sebe a bylo to dost videt). Prijde mi ze s novym fw na minimalni jas je dipslej o dost tmavsi nez predtim, ale uz nemam moznost to srovnat. Je to jen moje predstava, nebo si toho vsiml jeste nekdo?
-
- Host
Mě nejde hlasová schránka, píše VOICEMAIL_OUT_OF_ORDER_SUBTITLE. FW 2.2 whiskyho. Nepotřebuju jí, ale je to divný. 

Nepatral uz nekdo po emoji ikonkach? Docela by se mi hodilo najit ty obrazky,jsou vcelku pekny a vyuzil bych je treba misto loga operatora 

-
- patron iPhone.cz
JC_Gucci píše:Taky me zaujalo, ze iphone 3g mel vzdycky svetlejsi displej na minimalni jas nez 2g (mel jsem oba vedle sebe a bylo to dost videt). Prijde mi ze s novym fw na minimalni jas je dipslej o dost tmavsi nez predtim, ale uz nemam moznost to srovnat. Je to jen moje predstava, nebo si toho vsiml jeste nekdo?

Vpravo 3G s fw 2.2
-
- Mírně pokročilý
Takže já už jsem na 2.2 včetně JB od pátku a mohu se snad podělit o několik poznatků, které mě mile překvapily.. čili.. zatímco při přechodu na 2.1 jsem zvýšení výdrže baterie prakticky nepocítil, u 2.2 je ten rozdíl markantní. iPhone jsem od počítače (a tedy od nabíjení) odpojil v 13:00 v pátek, po celkem výrazném používání (stahování app z Cydie, stále na wifi, testování Safari atd) zbývalo na baterii po 30 hodinách 70 % baterie (iPhone byl ovšem přes noc v Airplane mode, dělám to obvykle) - normálka mi na 2.1 zbývalo vždy tak 50-60 %.
Další věcí je pružnost systému, ovšem to si myslím, že to je z důvodu, že je vše čerstvě nahrané, až zase nainstaluju a odinstaluju 100 aplikací, bude to asi stejně lenivý, jako na 2.1... ale uvidíme.
Mno a třetí je stabilita a rychlost Safari. Na tom hoši mákli očividně hodně a Safari ještě ani jednou nežuchlo, což je super.
Noa to je asi tak vše
Další věcí je pružnost systému, ovšem to si myslím, že to je z důvodu, že je vše čerstvě nahrané, až zase nainstaluju a odinstaluju 100 aplikací, bude to asi stejně lenivý, jako na 2.1... ale uvidíme.
Mno a třetí je stabilita a rychlost Safari. Na tom hoši mákli očividně hodně a Safari ještě ani jednou nežuchlo, což je super.
Noa to je asi tak vše

-
- Host
Tak už jsem neodolal a také provedl update na FW 2.2 CZ/SK od Whiskyho a vse probehlo bez problemu a vse je funkcni. Street view je super vec, skoda ze nefunguje i v CZ, emoji ikony vypadaji dobre ale nemate nekdo tuseni jak se budou zobrazovat prijemci bez iP?
iP3G 8GB, iP4 16GB, iP5 64GB
ACER Aspire 5536, 64-bit, Win 7
ACER Aspire 5536, 64-bit, Win 7
No budou se mu tam zobrazovta otazniky takze docela naprd . 

-
- iPhoneHolik
Cyclope
Souhlasim jak s lepsi vydrzi tak i rychlejsi odezvou systemu,oproti 2.1 to neni tak znat ale oproti 2.0.2 se kterym jsem foun koupil rozhodne ano a dovolim si tvrdit ze je rychlost stejna jako kdyz jsem pred rokem koupil pouzity iPhone 4GB s FW1.1 (Tehdy me stal 11.5k)
Co se tyka nastaveni,sms,kalendare,pozmamek a dalsich nativnich aplikaci na plose vse najizdi mezi 2-3sec.
Nastaveni necele 2sec. coz je stejne jako u puvodniho Allu iPhone
Tohle vse prosim po kompletni synchronizaci (ne ze zalohy) a obsazenym mistem 3.5GB a asi 22App/Games neni to zle co myslite?
Jailbreak jsem u FW2.2 a cestinu od whisky96 zatim nedelal a v nejblizsi dobe se nechysta.
Ono kdyz tam bude cydia+installer svadi to instalovat vsechno mozne a pak to jde s rychlosti a stabilitou z kopce.
Navic mam podezreni ze prave disktovana rychlost po Jailbreaku e zpusobena trochu tim ze veskere aplikace se usidli" v Others ktera potom zvetsuje svoji velikost treba az do 2GB a iPhone zpomai...je to ale jen muj osobni pocit.
Souhlasim jak s lepsi vydrzi tak i rychlejsi odezvou systemu,oproti 2.1 to neni tak znat ale oproti 2.0.2 se kterym jsem foun koupil rozhodne ano a dovolim si tvrdit ze je rychlost stejna jako kdyz jsem pred rokem koupil pouzity iPhone 4GB s FW1.1 (Tehdy me stal 11.5k)
Co se tyka nastaveni,sms,kalendare,pozmamek a dalsich nativnich aplikaci na plose vse najizdi mezi 2-3sec.
Nastaveni necele 2sec. coz je stejne jako u puvodniho Allu iPhone

Tohle vse prosim po kompletni synchronizaci (ne ze zalohy) a obsazenym mistem 3.5GB a asi 22App/Games neni to zle co myslite?
Jailbreak jsem u FW2.2 a cestinu od whisky96 zatim nedelal a v nejblizsi dobe se nechysta.
Ono kdyz tam bude cydia+installer svadi to instalovat vsechno mozne a pak to jde s rychlosti a stabilitou z kopce.
Navic mam podezreni ze prave disktovana rychlost po Jailbreaku e zpusobena trochu tim ze veskere aplikace se usidli" v Others ktera potom zvetsuje svoji velikost treba az do 2GB a iPhone zpomai...je to ale jen muj osobni pocit.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
zdravim, chci se zeptat jestli se po nahrani FW 2.2 odinstaluji vsechn apps, ktere jsem na tolefonu dosud me, popr jestli se znova musi nastavovat....
to same se tyka emailu.musi se znova nastavovat, nečbo nastaveni zustane??
dekuji
to same se tyka emailu.musi se znova nastavovat, nečbo nastaveni zustane??
dekuji
-
- Mírně pokročilý
Ak si spravil predtym synchronizaciu v iTunes, po nahrati noveho FW si vies obnovit nastavenia aj aplikacie z tejto zalohy (iTunes sa ta opyta, ci to chces spravit). Tyka sa to vsak len aplikacii z AppStore, ak si mal nieco instalovane z Cydie, to budes musiet doinstalovat rucne.
- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
Nebo pouzit aptbackup (nebo jak se to presne jmenuje)
-
necitas o com sa tu pise 

ctu, reaguju na prispevek predemnou, konkretne na vetu "ak si mal nieco instalovane z Cydie, to budes musiet doinstalovat rucne" omlouvam se jestli to nebylo jasne.
-
- iPhone expert
Myslim ze se pletes, appbackup slouzi k zalohovani dat z aplikaci z appstore, a ta druha varianta zase k zalohovani dat aplikaci z Cydie
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- Mírně pokročilý
Aloha,
v tomto tématu jsem se již zmínil o věcech, které mne s příchodem nového fw mile překvapily, mmchd to byla výdrž baterie, stabilita Safari a rychlost systému. Nyní jsem narazil na další velice potěšitelnou věc, v autě mám HF sadu Parrot 3200 LS a ačkoli se s ní iPhone (fw 2.1) spároval, ne vždy se příchozí hovor spojil do HF. HF sice zvonilo, ovšem po přijmutí hovoru nešel zvuk do repro v autě, ale jen do telefonu...
S novým fw 2.2 mi zatím vše šlape jak má, zmíněný problém se neobjevil zatím ani jednou.
v tomto tématu jsem se již zmínil o věcech, které mne s příchodem nového fw mile překvapily, mmchd to byla výdrž baterie, stabilita Safari a rychlost systému. Nyní jsem narazil na další velice potěšitelnou věc, v autě mám HF sadu Parrot 3200 LS a ačkoli se s ní iPhone (fw 2.1) spároval, ne vždy se příchozí hovor spojil do HF. HF sice zvonilo, ovšem po přijmutí hovoru nešel zvuk do repro v autě, ale jen do telefonu...
S novým fw 2.2 mi zatím vše šlape jak má, zmíněný problém se neobjevil zatím ani jednou.
!_UK@$ píše:Myslim ze se pletes, appbackup slouzi k zalohovani dat z aplikaci z appstore, a ta druha varianta zase k zalohovani dat aplikaci z Cydie
to o cem pisu je aptbackup a slouzi prave na zalohovani app z cydie. Je to trochu OT, jen jsem se snazil doplnit informaci, ze pri restore nemusis instalovat vsechny app z cydie rucne jak tu bylo receno, ale aptbackup to udela za tebe.
-
- Host
Daj hladat to slovo do google a budes prekvapeny kolko vysledkov Ti najde. Warez sa tu nepodporuje, hold toto je zaciatok. Daj na moju radu google.com. Paly
-
- Host
to uz sem udelal ale naslo to jenom verzi 2.1
-
- Host
tomas89 píše:to uz sem udelal ale naslo to jenom verzi 2.1
a stou kdyz sem to udelal tak
Vyměnil jsem mobile installation za patchnutý, ale když jsem iPhone vypnul a následně zapnul, tak se to zaseklo na úvodním logu. Nevíte v čem je chyba? proč se to stává? Mám 2.2 a uploadnul jsem to tam přes iTunel.
nevite nekdo proc mi u jedne stranky pri prohlizeni internetu (konkretne OGAME) nejde scrolovani obrazovky? U vsech ostatnich stranek pri normalnim brouzdani to funguje, jen tady ne.
-
- iPhone guru
Nejsem si zcela jist, zda je dotaz směřovaný do správného vlákna, nicméně o Vaší přesvědčenosti nejspíš netřeba diskutovat.
Hra podle všeho totiž obsahuje vnořený rám, na který je nutné použít dva prsty a poscrollovat si.
Hra podle všeho totiž obsahuje vnořený rám, na který je nutné použít dva prsty a poscrollovat si.
-
- Host
možná si měl někde jinde chybu nevím,ale já mám parota CK3100 a vždy mi vše fungovalo bez problémů i z předešlými firmware.Jediné co mi nikdy nešlo tak historie volání.Teď z novým firm. jsem to ještě nezkoušel.Cyclope píše:Aloha,

iPhone 6
-
- iPhone guru
Taky se skromností přidám do rozebírání skvělého 2.2 který mě potěšil příjemnými změnami, ale v mnohém mě taktéž nepotěšil - neboť chyby které obsahuje, na které já osobně narazil a běžně narážím nejsou sice zrovna fatální, ale určitě nepotěší. Takže ke mě se s přechodem na 2.2 dostavila unáhlená euforie a pak se i s úroky vrátilo doufání v brzký update.
-
- iPhone guru
No a pro me je to konecne prvni FW u ktereho se obejdu bez JB 

Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
-
- iPhoneHolik
No ja taky jedu bez JB jen stale cekam na tu slibovanou cestinu.Zajimalo by me kdy vyjde dalsi FW a jestli tam ta zpropadena CZ konecne bude.Ne ze bych bez ni nemohl byt ale nechci tam cpat JB+RELEASE FW2.2 CZ/SK od whiskey96 a navic je to v cestine prece jen prijemnejsi.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2