LogMeIn

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
14113

LogMeIn

Příspěvek od 14113 »

Ahoj, nevim jestli to patri zrovna do aplikaci ale nevim kde jinde :P
Zna nekdo stranky: https://secure.logmein.com ?? je to neco jako vzdalena plocha ale nepotrebujete svou ip adresu ap. No, to je vsechno mile ale nedavno jsem zjistil ze mi to jede uz i na iPhonu.. takze jestli nekdo potrebuje neco vzdalene udelat na svem pc tak to muze zkusit.. jen je to docela pomale a nejde tam dvoj klik... a kdyby nekdo prisel na nejakou vychytavku tak dejte vedet

treid
Host
Host

Re: LogMeIn

Příspěvek od treid »

Ahoj, to myslis normalne pres safari nebo je na to nejakej tool na appstore ?

Diky

Treid

14113

Příspěvek od 14113 »

Normalne na safari. Staci nainstalovat to logmein na nejakem pc a pak se muzes prihlasit ne nej jako"vzdalenou plochu"

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

A uvedomujes si, ze nainstalovanim toho programu logmein v podstate davas autorum toho programu plny pristup do sveho pocitace?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

ygy

Příspěvek od ygy »

a co je na tom zle? :roll:

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Takze jako staci napsat ip adresu a pripojis se? Jestli jo tak je to hodne stupidni. Ja pouzivam na ovladni pocitace VNC server s heslem, a na iPhonu Jaadu, a to si myslim ze je mnohem lepsi a hlavne bezpecnejsi varianta
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Odpovědět