SMS Landscape Big Keyboard

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

SMS Landscape Big Keyboard

Příspěvek od Hape »

Ahoj všem, objevil jsem na AppStore placenou aplikaci SMS Landscape Big Keyboard, která umožňuje psaní SMS na šířku se super velkou klávesnicí. Je tam však potřeba zadat jakýsi SMTP formát pro odesílání zpráv. Přednastaven tam je pro českou republiku ještě oskar, což už si není aktuální. Nemáte s touto aplikací někdo zkušenost, co tam má přijít nastavit pro Vodafone? Díky za jakoukoliv info ! :D
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: SMS Landscape Big Keyboard

Příspěvek od Hape »

Hmm, tak problém bude,že tato aplikace odesílá SMS přes email, nikoliv klasickou cestou, tak to je škoda.

troy

Příspěvek od troy »

Proč škoda? Potom je to zadarmo :lol: Je tam sice omezení 140 znaků, ale to mi nevadí.
Prosím, nevíte někdo jak nainstalovat to správné SMTP pro Vodafone?

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Vidíš,já si nakonec zaplatil iRealSMS a naprostá spokojenost,i když za penízky :lol:

troy

Příspěvek od troy »

Já bych si taky ráda zaplatila, aby mi to fungovalo, ale v iTunes je pouze ten nahoře uvedený. :( pořád čekám, jestli se někomu podařilo vykoumat to SMTP...

Plha

Příspěvek od Plha »

Řešením tzv. "landscape modu" muze byt i pouziti app. biteSMS, je zdarma na Cydii a je i prelozena do cestiny, viz. viewtopic.php?f=69&t=11051&start=20.

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Cafte,kazde rano vstanem a pozriem nove temi toto forum je super a niekolko dni tu uz je o tom landskape a to je problem ze vaskere apps ako tato su vivinute pre us a pod a mi cesi a slovaci musime predvadzat neuveritelne triki na rozbehnutie app len koli takej banalite ako je landskape.

Odpovědět