Dotaz holedně Backgrounder
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dotaz holedně Backgrounder
mám dotázek, nainstaloval jsem si Backgrounder spustim AIM zmacku hlouze tlacitho HOME ukaze se mi Backgrounder ENABLED (aplikace je na pozadi) pak do ni vjedu a kdyz chci dat zase dlouze HOME ukaze se mi Backgrounder DISABLET a uz nemuzu aplikaci minimalizovat
takze jestli jsem pochopil smim minimalizovat pouze jednou? nebo delam neco spatne?

-
- patron iPhone.cz
Re: Dotaz holedně Backgrounder
Proč dlouze Home? Aplikace na pozadí se znovu vyvolá ťuknutím na její ikonu a znovu na pozadí se dostane krátkým stisknutím HOME. Pokud ji chceš vypnout úplně, tak dlouze na HOME až se objeví DISABLED.
Re: Dotaz holedně Backgrounder
Jinymy slovy od chvile co se ti napise ENABLED tak ti bezi na pozadi furt at ji vypinas ci zapinas klasickym zpusobem. Dlouhym podrzenim to zas zrusis.