Náhrada za wifiToggle
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Náhrada za wifiToggle
Ahoj přátelé, používal jsem WifiToggle na snadné přepínání wifi, po updatu na 2.2 my ale bohužel nejde ze Cydie stáhnout.. psal jsem už autorovi, ten nereaguje, tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo nezná prográmek se stejnou funkčností. Díky 

-
- Mírně pokročilý
Re: Náhrada za wifiToggle
Zkus SBSettings ... podle me je mnohem lepsi
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone
-
- Mírně pokročilý
Oboje je řešením, leč potřeboval bych něco, co si hodím na plochu a jedním tapem zapnu/vypnu.. škoda, snad ještě někdo něco vymyslí 

-
- iPhone expert
jj ono to malo vyhodu ze si nemusel chodit do nijakeho menu....
Inak uz som si myslel ze som jediny komu to nefunguje lebo nikto to tu nespominal.
Mne sa podarilo nainstalovat wifi toggle z Installeru ale aj ked sa zobrazil tak po kliknuti sa nic nestalo
Inak uz som si myslel ze som jediny komu to nefunguje lebo nikto to tu nespominal.
Mne sa podarilo nainstalovat wifi toggle z Installeru ale aj ked sa zobrazil tak po kliknuti sa nic nestalo

nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10