iPhone Nano - dočkáme se ho?

vše co vás napadne
Odpovědět

Dočkáme se iPhone Nano?

Ano
34
58%
Ne
25
42%

Celkem hlasů: 59

pe.kova
Starý pes fóra :)

iPhone Nano - dočkáme se ho?

Příspěvek od pe.kova »

Na internetu se objevuje denně spousta obrázků a začíná se o tom čím dál více spekulovat. Ano, o tom očem se spekuluje je iPhone Nano
Někteří výrobci pouzder již začali výrobu pouzder, takže již nějakou šanci tam vidím.
Obrázek
Obrázek

Dále se na internetu objevuj i obrázky jak by měl takový iPhone Nano vypadat
Obrázek

Obrázek

Oba dva mi ty obrázky přijdou jako FAKE, ale čert ví. Například tu druhou ukázku jsem se pokusil vyrobit i já a tady je moje 5 minutová práce ve photoshopu:
Obrázek

Ještě bych dodal že doména http://www.iphonenano.com patří Applu

Nejbližší termín, kdy bychom se o t tom mohli dozvědět je 6. ledna 2009, kdy probíhá Macworld Expo, a je to také poslední keynote a nebude se ho ani účastnit Steve Jobs

Takže dočkáme se ho :?:
Naposledy upravil(a) pe.kova dne úte pro 30, 2008 7:08 pm, celkem upraveno 3 x.
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

H4YK

Re: iPhone Nano - dočkáme se ho?

Příspěvek od H4YK »

Ty obrázky můžou být klidně fake, ale včera se objevil na macrumors zajímavý článek ( http://www.macrumors.com/2008/12/29/vaj ... hone-nano/ ). Luxusní výrobce casů Vaja má na webu novou položku iphone nano! Kdyby to byl obyčejný výrobce, tak by možná byli pro levné kopie z asie, ale tyhle pouzdra jsou dražší než většina mobilů :)

Vaja: http://www.vajacases.com/home/home_en.html

lofounek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od lofounek »

No kdyz vidim jak na jednom iPhone nano jsou 4 rady ikon a na druhem jen 3, tak se tomu jenom smeju :lol:

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

zajímavá zpráva o tom že by nový iphone měl být vydán až později:
http://www.appleinsider.com/articles/08 ... pring.html

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

Uz se o tom spekuluje dobre 2 tydny.
V jednom clanku jsem cet o firme ktere byla na zacatku tehle spekulaci, dulezite je, ze tato firma vyrabejici pouzdra v minulosti "predpovedela" (=ziskala prisne tajne informace) vydani vice produktu od Applu o dost drive nez se o nich vedelo vice a nez byly oficialne predvedeny. Proto tyto spekulace nebyly jen tak smeteny ze stolu. Uz drive tu byly takoveto spekulace, ale nebyli nejak lepe podlozeny.

Zkusim najit ten clanek.

EDIT:
Ta firma se jmenuje XSKN. Je to cinsky vyrobce obalu a tato firma v minulosti uverejnila obal na iPhone 3G jeste predtim nez byl oficialne uveden.

iPhonak3G

Příspěvek od iPhonak3G »

Nevim, jak se dívám na obrázky tak by měl být mnohem menší. Ale věřím v Apple a doufám, že přijdou s nějakým novým telefonem

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

No rozhodne neprijdou s nicim revolucnim. Zmenseni nepovazuju za revolucni.

Osobne si myslim, ze zadny iPhone Nano nebude.
Normalni iPhone lame rekordy v prodeji. Uz je to rok a pul od jeho uvedeni a konkurence jeste nenasla dostacujici odpoved. App Store je zlaty dul jak pro Apple, tak pro developery. Zmenseni by pravdepodobne prineslo i zmenseni rozliseni a to by prineslo az moc komplikaci. Jedine, ze by Apple uvedl opravdu revolucni nastroj, ktery by umoznoval soucasnym aplikacim bezet na mensim rozliseni bez nutnosti zasahu do samotne struktury aplikace.
Apple nema v dohledne dobe potrebu vypoustet novy produkt, iPhone samotny je zlaty dul a novy telefon by prinesl jen komplikace. Apple ma ted cas pracovat na novem revolucnim telefonu. Ktery uvede tak za 1-2roky. Moje znalosti v ekonomii jsou temer nulove, ale selsky rozum mi rika, ze vydani noveho produktu po Vanocich a uprostred financni krize neni zrovna takticke a lide v Applu jsou si toho urcite vedomi.

D!eSel_78

Příspěvek od D!eSel_78 »

Zaujimava teoria (o tej financnej krize - suhlasim) ale osobne si myslim ze to nebude takto. iPhone dalsej generacie bude urcite skor ako 1-2 roky. Priklanam sa k nazoru ze sa dodrzi rocny odstup pri uvadzani generacii. A ja sa na nano tesim, zrejme by mi fungoval ako hracka na pokusy :)

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

ot
Je dost mozne a pravdepodobne, ze se dockame noveho telefonu za mene jak rok, ale nebude to nic revolucniho. Pro me je iPhone 2G to same jako 3G jen novy kryt a 2 nove funkce. Mensi vylepseni.
Ale nejakou revolucni funkci, technologii, zasadni zmenu vzhledu a designu bych videl tak v tom rozmezi 1 spise 1,5-3roky.

Straif

Příspěvek od Straif »

akorát nechápu k čemu bude :D mě se teda líbí větší display :)

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

no víš, tobě se třeba velký dispey líbí( mě taky :) ), ale někteří lidé by asi neradi nosili velkou cihlu v kapse tak maj raději něco menšího

OT: třeba apple začal myslte na ženy :oops:

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Nevím zda-li se iPhonu Nano dočkáme, ale pokud se dočkáme nějakého nano, tak bych očekával spíše iPod Touch než iPhone.

Někdo zde psal, že by nutně muselo dojít ke změně rozlišení displaye, což by zavinilo problémy v AppStore. Podle mě není velký problém změnšit přístroj nejen na výšku, ale ve stejném poměru i na šířku, což by zajistilo sice menší display, nicméně se stejným rozlišením, a nějaké vyhlazování a drobnosti kolem jsou už jen detaily.

domca456

Příspěvek od domca456 »

No prave kdyz je financni krize tak si lidi iphone nemuzou dovolit a podle informaci pokud by vysel tak by stal 99 dolacu a to uz by si nekteri lidi dovolit mohly :wink: je to docela logicky
PS: ta prvni fotka je urco fake vypada uplne stejne jako normalni iphone....

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

OT
No lidi si spis nekoupej nic, vetsinou to neni tim, ze ty penize nemaj. Ale proste se bojej, protoze media porad plasi.
AT&T prodava refurbished iPhony za babku a ted se zacal prodavat ve Wall-Martu za priznivou cenu. A jeste musime vzit v potaz, ze je ted po Vanocich, vetsina lidi co iPhone opravdu chtela uz ho ma.

A ten prvni obrazek bych hned jako fake neodsuzoval. Pri pripadnem vydani bych prevratne zmeny v designu necekal.

domca456

Příspěvek od domca456 »

no jako design bude asi stejnej ale spis ty ikony sou uplne stejne do sloupcu i do radku a rekl bych ze kdyz bude mensi tak tam nebudou takhle ty ikony

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

podívejte co jsem dnes objevil na stránkách apple.com:
Obrázek

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

Zajimave. Doufam, ze si z nas nedelas bzundu :)

Engadget ani Gizmondo o tom nenapsali ani zminku, takze bejt tebou to tam klidne poslu, at se rozhybaji spekulace :)

OT:
objevili se i nove spekulace o novem obrovskem iPod Touchi, ktery by mohl slouzit podobne jako netbook. Clanek. Pokud chcete spekulovat vice na toto tema zalozte topic v sekci iPod Touch...

terry

Příspěvek od terry »

@pe.kova To snad ani nemůžeš myslet vážně, tenhle obrázek. Nikdy takhle Headlines nevypadali. Navíc je ta práce v PS fakt viditelná. Nechat tam takhle modrej podklad. A ještě aby se někdy stalo, že by takhle Apple oznamoval novinky.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

No tak to modrý je tam protože je to označované

Jinak je samozřejmné že je to FAKE! Čekal jsem na to až někdo na to příjde
Už jen z toho že tam je gramatická chyby:"coMMing soon" :D
A v PS jsem to nedělal, stačilo dát do adresové řádku:

Kód: Vybrat vše

javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0

a pak se dalo všechno měnit ;)

Bobar

Příspěvek od Bobar »

Zaujal me větší display,to ano.Ale já si také myslím že se jedná o žert.
Ale - uvidíme! :-)

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

doména http://www.iphonenano.com patří Applu

Ne, to rozhodně nepatří.

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

Dockame, nedockame. Jsem rad, ze mam normalni iP. Pokud by, ale vse zvladal nano jako normalni, tak o centimetr min, vic.. :-D

H4YK

Příspěvek od H4YK »

Antabelus: Patří, ještě před týdnem vedla přímo na jejich stránky (stejně jako třeba iphone.com) :wink:

Apple je má spoustu takových stránek zaregistrovaných, pro případ, že to mohli později použít. Doména iphone.com registrovali v roce 1999, bych chtěl vědět kolik (desítek) konceptů vniklo před současnou podobou iphonu (multi-touch se začal používat až někdy v polovině r. 2006 :) )

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Proč zmenšovat něco co už je dostatečně málé.

Ja sem už jedině pro ztenčení iPhonu na úroveň iPod Touch.
Menší velikost = menší display = hůře čitelné web stránky a text jako takový ... jo a nedokážu si představit % toho malého Displaye které bude muset zaujímat Softwarová klávesnice aby se na ni dalo psát bez stylusu.

Myslim že ničeho takového se nedočkáme alespon ne v nejblizší době....

OT .. http://www.iphonenano.com Applu opravdu nepatří před 2 dny možná patřilo :D ... viz tyto informace

Domain iphonenano.com:

4-66 Prospekt Zhukova
Moscow, 154260 RU

Administrative contact:
Technical contact:
Billing contact:

Vlad Simonov
vlad.simv@googlemail.com
4-66 Prospekt Zhukova
Moscow, 154260 RU
Phone: +916.3267718
Fax:

Record dates:
Record created on: 2006-08-11 23:30:57 UTC
Record modified on: 2009-01-02 00:41:23 UTC
Record expires on: 2009-08-11 UTC

Nameservers:
ns1.luckyreal.net:
ns2.luckyreal.net:

beaverick

Příspěvek od beaverick »

neviem ci ste si to vsimlu no i ten vyrobca case-ov pre iP uz nema v " katalogu " iPhone nano... vid

http://www.vajacases.com/home/home_en.html

+ pre zaujimavost thailand fake
http://www.appleinsider.com/articles/08 ... hotos.html

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

že bysme se ho večer přeci jen nedočkali? :wink: :lol:
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

Paly

Příspěvek od Paly »

Mozno sa predsa len iPhone nano vyrabat bude. Mensie podrobnosti
Mozno ho nakoniec bude vyrabat Cinska firma a bude distribuovany v Cine. Ktovie mozno, ze Apple nestihol doknocit nano do funkcnej podoby tak ho nepredstavil na Macworlde.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Odpovědět