OpenSSH - chyba v instalaci v Cydia

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
pc_master

OpenSSH - chyba v instalaci v Cydia

Příspěvek od pc_master »

Otevřu si Cydii najdu program OpenSSH dám Install...Napíše mi to Downloading OpenSSL...Chvilku se něco stahuje...pak se mi napiše /var/cache/apt/archives/opens sl_0.9.8i-6_iphones-arm.deb pod tím je ještě napsano "failed in buffer_write(fd) (6, ret=-1)"

Program OpenSSH potřebuji pro spojení s PC...chci zalohovat kontakty... Bohužel ho nelze nainstalovat.

Zkoušel jsme smazat všechny nepotřebné aplikace a hry z iPhone, také jsme zkusil vypnout iPhone a znovu zapnout...myslel jsme, že se tím pročistí ta cache, ale nic se nestalo dělá to dále...Pokud jste se s tím už někdo setkali, tak prosím o pomoc. Děla mi to při instalací více aplikací ne jenom u "OpenSSH", ale ne u všech...

Dík za radu

pc_master

Re: OpenSSH - chyba v instalaci v Cydia

Příspěvek od pc_master »

Příspěvek smazán pro porušení dvvou pravidel:
1) citace předchozího příspěvku navíc vlastního (!)
2) nezeditovaný vlastní předchozí příspěvek

Beavers.

Apache23
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Apache23 »

No popracuj na tom editovaní príspevkov. :wink:

Skús restart telefónu. Skontroluj či máš správne sources.
Píšeš že to robí aj pri iných inštaláciách. Čiže ale naopak niektoré ti idú vpohode nie? Skús zistit repozitáre z ktorých ti to nejde a nanovo manuálne ich odobrat a potom znovu nahodiť. Nič iné ma nenapadá a tak by som asi najprv riešil situáciu ja. :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

pc_master

Příspěvek od pc_master »

Tím restartem myslíš co? Psal jsem, že jsem vypnul a zapnul telefon... Další věc nerozumím tomu "Skontroluj či máš správne sources"... kde to můžu zkontrolovat?

Např. se mi ani nenainstaluje Mplayer...resp. nainstaluje (je tam ikona), ale po spuštění padá :-( SBSettings - spadne to při instalaci...respektive jakoby projde, ale pak tam nic není

S aplikaci co jsem nainstaloval jedou např. Fring, StumblerPlus, Cycorder, PrisonBreakr, MxTube, WinterBoard

Primárně mi jde zálohovat si kontakty + foto ke kontaktům o nic víc mi nejde až to udělám, tak můžu opět vesele expermimentovat...

Všude ve fóru je napsáno, že je třeba ten OpenSSH...bohužel mi nejde nainstalovat :-(

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Dávaš ho instalovat priamo z featured aplications v cydii v hlavnom menu?
Na to zálohovanie ti treba Bossprefs a OpenSSH,bez toho sa nepohneš.
Čo sa týka padania aplikácii aj mne to robilo a pomohol restore na 2.2 a odvtedy (klop klop...poklepem si :wink: ) všetko ide na 95%! :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

pc_master

Příspěvek od pc_master »

No ja mám 2.2...a vidíš... :-( jj instaluji to přímo v cydii...

Zálohování kontaktu a fotek z kontaktů jsem už asi vyřešil programem DiskAid...našel jsme si prostě soubory, které v iPhone obsahují kontakty a tu jsem si zálohoval na disk. Teď to právě zkouším vyvolat zpět po restore iPhone do základního modu, takže hned jak to bude na 100% tak pisnu...

Cesta k souborum je: /private/var/mobile/Library/AddressBook

AddressBook.sqlitedb - soubor s kontakty
AddressBookImages.sqlitedb - soubor s obrázky ke kontaktům

jjsan

Příspěvek od jjsan »

skus si v cyndii pozriet ako mas plny disk lebo toto je chyba zapisovanie na tzv. malu particiu

skus si nieco odinstalovat a potom len spusti cydiu a ona si sama precisti cache

bez toho nic vacsie nenainstalujes

marincz

Příspěvek od marincz »

Čtu to pozorně a mám taky podobný problém. Volných je 11.9 procent je to málo nebo hodně? Ale stejně když jsem odinstaloval nějakou aplikaci pak restartoval cydiu tak volných je stále 11.9. Můžete mi někdo poradit jak jinak uvolnit tu pamět.

F4kt0r

Příspěvek od F4kt0r »

Pomoci BossTool z Cydie... premistis si fonty na druhou particii a tim ziskas par desitek MB navic...

marincz

Příspěvek od marincz »

no to je na mě moc složitý jaký fonty a co ta partycie, můžeš trochu laikovi to přeložit nějak

Bobar

Příspěvek od Bobar »

Tohle se me delalo taky chlape.
Me uz ani neslo ty aplikace odinstalovat.
Vybral jsem si COKOLI v Cydii - stahovalo - a pak zadna instalace ale rovnou restart - a prej Complete :-)
A pomohl (ac velice nerad) Restore!!!!

Odpovědět