iRealSMS

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
dodo_mt
Starý pes fóra :)

Re: iRealSMS

Příspěvek od dodo_mt »

Ja mam StatusNotifier a myslim ze s iRealSMS funguje normalne...

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

JakubJakub

Příspěvek od JakubJakub »

Jesli nekomu tato aplikace irealsms chodi normalne at sem prosim hodi screen nastaveni.
Dekuji.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Co ti na tejto aplikacii nechodi dobre?

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

JakubJakub

Nezobrazuje se pocet sms u ikony. Prijde jen nahled a kdyz dam close tak se nic nezobrazi. Pritom nastaveni mam zobrazovat. V BossPrefs jse i zkousel vypnout stavajici sms editor. Nic nepomaha.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Vypni si Enable Quick Reply a vsetko by ti malo fungovat v poriadku. Tato funkcia sposobuje to ze sa ti sms zobrzazi a mozes nanu priamo odpovedat. Ked vsak das Close a zavries nahlad tak iRealSMS si mysli ze si uz spravu precital preto sa ti nezobrazuje cislo pri ikone.

dodo
Apple Magic Mouse

JakubJakub

Dekuji dodo ale udelal jse co jsi napsal a vysledek je stejny jen mi to pri odblokovani iphona rovnou otevre sms a tudiz ani nezaregistruji cislo u ikonky. Jak se jeste zbavim nahledu standardniho sms editoru ? Uz nemam nahled irealu ale je tam ten puvodni.
Moc dekuji za odpovedi, dodo.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

1. Takze ked nechcete aby sa vam nova sms hned otvorila pri odblokovani tak jednducho pockajte nech sa vam iP znova vypne (sleep) alebo stalcte tlacitko sleep vy. Potom az odblokujte iP a ostanete v springoboarde.

2. viewtopic.php?f=13&t=3965

Viac ti neporadim ine sposoby nepoznam.

dodo
Apple Magic Mouse

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Tak jsem si iRealSMS také zakoupil a můžu všem vřele doporučit, stojí to zato a SMS jsou konečně uspořádány jako v "klasických" mobilech. Další super app je pro MMS - Swirly MMS, opět stojí to za koupi !!! 8)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

iRealSMS jsem vyzkousel ale v demo modu nedoakaze zpravu odeslat je placeny.Nahodou jsem zde na foru nasel free aplikaci take z cydie biteSMS a jsem maximalne spokojeny.Jde mi jen o landscape mod ktery hrave zvlada a lze do ni nahrat i cestinu,co chtit vic?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Asi bude tazko porovnavat co je lepsie ci Bite alebo iReal... ja pouzivam iRealSMS uz uplne od zaciatku a som nadmieru spokojny... a Slovencinu alebo Cestinu dostanes aj do iRealSMS :P

dodo
Apple Magic Mouse

JakubJakub

Dodo, jak prosim dostanu cestinu do iralsms ?
Dekuji.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Tu mas Cestinu ale je pre verziu iRealSMS 2.0 nie pre najnovsiu 2.0.6 a tu je Slovencina pre poslednu verziu 2.0.6 aj ked je napisane 2.0.4. V 2.0.6 su nove 3 stringy ktore sa nedaju prelozit preto ju mozes kludne pouzivat aj pre 2.0.6.

dodo
Naposledy upravil(a) dodo_mt dne úte pro 23, 2008 11:31 am, celkem upraveno 1 x.
Apple Magic Mouse

JakubJakub

Moc dekuji dodo.

toxic

Příspěvek od toxic »

Tak jsem si taky poridil iRealSMS ale stejnej problem. zadne cislo u ikony pri dosle SMS. nastaveni jsem zkousel vselijake a nic :(

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

A máš placenou verzi?
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

To toxic: Mozes my vysvetlit kedy chces aby ti tam to ciselko svietilo?? Ked ti pride sms tak sa ti zobrazi na LockScreean-e ak v tom momente hned odomknes iP tak ti iP spusti hned aplikaciu iRealSMS (bez ciselka) ale ak pockas aby iP zhasol a potom odomknes iP tak ti iP nabehne iba do SpringBoardu vtedy by ti mala cislica svietit...
Dalej by si mal mat nastavene iRealSMS ako default aplikaciu a vypni si Enable Quick Reply a povodnu SMS aplikaciu si schovaj pomocou aplikacie Poof.

Ak toto nebude fungovat tak sa ti nejak aplikacia s iRealSMS bije nemas este nejaku inu app na SMS??

dodo
Apple Magic Mouse

toxic

Příspěvek od toxic »

Mama placenou vezi. Rad bych kdyby mi to svitilo kdyz si zpravu neprectu. Pokud mi dojde vice zprav a skocim do SpringBoardu tak mi u ikony nesviti nic. Enable Quick Reply mam vyple (zkousel sem i zaple), Default aplikace zapnuta. V iP ma jakou druhou aplikaci jen puvodni SMS, kterou sem schoval přes BossPref (nezobrazena ikona puvodniho SMS). Jeste sem zkousel nahrat StatusNotifier jestli to bude fungovat, ale funguje u vseho jen ne u iRealSMS.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Ked po prichode novej SMS(este ked svieti displej) hned odblokujes iP tak sa ti tam tie cisla nezobrazia lebo hned vojdes do app iRealSMS ale ak pockas kym zhasne displej a az potom odblokujes tak nevojdes do iRealSMS ale len do SpringBoardu a vtedy by ti mal pocet novych SMS svietit pri ikone.... ak ti to takto nefunguje tak je mozne ze app sa bije s nejakou inou....

dodo
Apple Magic Mouse

toxic

Příspěvek od toxic »

Zrejme to tak bude. Nakonec sem nahral novej fw + JB , StatusNotifier,.... a ted to funguje uplne bezvadne

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Chyba mohla byt teda v starsiom FW... :)

dodo
Apple Magic Mouse

T!ckTack

Příspěvek od T!ckTack »

swez

Příspěvek od swez »

koupil jsem si irealsms nastavil u o2 na dorucenky YYYY ale zobrazuje se mi to v odeslane zprave..jde todle nejak vyfiltrovat?

JakubJakub

Jinak to bohuzel nejde. Proto jsem to vypnul.

swez

Příspěvek od swez »

necitujeme prispevky hned nad svojimi! dodo

dik to je dost naprdelky...je to jedna z hlavnich veci proc jsem to koupil...

nevite jeslti irealsms to nebude filtrovat? ze to je v sqlite3 db ulozeny je mi fuk..ale ze se to zobrazuje je naprd..stacil by jeden tupej regexp :)

skala05

Příspěvek od skala05 »

Mam IP3G FW2.2 TMobileCZ JB a zaplacenou app irealSMS, kdyz vlozim sent notification code (*stav#) nebo (*stav#_) a apk restartnu IP3G tak mi dojde dorucenka jen pri 1. sms pak uz nic. Prece nebudu restartovat IP3G pro kazdou SMS?
jestli nekdo mate nakej napad jak na to tak predem dekuji za odpoved.
Jo pouzivam k tomu i iNTELLI\SCREEN taky zaplacena licence.

Carabei

Příspěvek od Carabei »

ale znaky pro dorucenku musi byt v kazde sms, ne jen v te prvni
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

dodulo

Příspěvek od dodulo »

mne to robi to iste ked sa pozriem do odoslanych sprav tak tam mam na zaciatku avsak dorucenka mi nepride ako uz kolega spominal
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Pani ja vam trocha nerozumiem... ako to myslite ze nepride dorucenka? Ked posielate jednu spravu tak pride ked posielate uz dalsiu tak uz nepride dorucenka? Alebo ked posielate spravu ktora je dlhsia ako 160znakov tak na tu druhu vam nepride dorucenka?

Mam tuto app uz ako bola vydana a nikdy s nou nebol problem... Dorucenky funguju uplne spolahlivo. Myslim ze vam to koliduje s nejakou aplikaciou.

dodo
Apple Magic Mouse

dodulo

Příspěvek od dodulo »

ked restartnen iphone tak mi pri prvej sms dorucenka pride nasledne poslem dalsiu SMS a potom mi uz dorucena nepride predpokladam, ze to robi aj mojmu kolegovi takto, a ako som uz pisal ked si pozriem v odoslanych spravach tak tam ten kod v SMS mam ako ma byt
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Wow tak toto sa mi veru nestalo... Skusal si vypnut vo Winterboarde vsetky temy a podobne feautre ci to nekoliduje s nimi? Tak isto vyskusaj vypnut IntelliScreen...
A nefungovalo ti to uz od zaciatku alebo len teraz?

dodo
Apple Magic Mouse

adam

Příspěvek od adam »

nasel jsem celkej neprijemny bug...
kdyz je v kontaktech zadano napr.
Frantisek (first)
Vomacka (last)
Spolecnost, s.r.o. (company)

nejdulezitejsi je zde carka za "spolecnost"
kdyz se prida jako kontakt tak iRealSMS to bere jako 2 kontakty a pokousi se odeslat SMS na 2 cisla
a) Frantisek Vomacka Spolecnost
b) s.r.o.

nicmene druha zprava zustava v Outbox, ale zase na druhou stranu chodi upozorneni ze nebyla dorucena

chtel jsem timto pozadat kdyby si nekdo nasel chvilku a napsal toto na support k oprave ? angl. zase tak dobre nevladnu

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Dnes pribudla do iRealSMS nova funkcia QuickSMS (nieco ako samostatna app od konkurencie) Aktivuje sa tiez pluskom teda pridanim hlasitosti. Plus pribudla nova funkcia Blacklist kde si mozete zakazat aby vam chodili sms od neziaducich osob.

QuickSMS v iRealSMS

Obrázek

EDIT:

Este som zistil ze QuickSMS mozete pouzit aj na rychle vyhladavanie v kontaktoch. Po zobrazeni napisete meno a data Call. Super vec rychlejsie ako kontakty... :D

dodo
Apple Magic Mouse

T!ckTack

Příspěvek od T!ckTack »

A čeština na nejnovější verzi s Blacklistem a QuickSMS je hotová. Poslal jsem jí Alexovi, aby ji přidal na repo 8) Jen překlad okna QuickSMS se mi nedaří zprovoznit, nevim proč, snad časem

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Potom sa podel ak na to prides... doplnim to tam aj ja... ;)

dodo
Apple Magic Mouse

SixMan

Příspěvek od SixMan »

PROBLÉM: Nevim z jakého důvodu, ale iRealSMS mi přestalo ukazovat počet nových SMS!!!
Nevíte někdo co s tím???

invader

Příspěvek od invader »

to SixMan: Neměnil jsi něco v nastavení? Podívej se, jestli máš iRealSMS nastavenou jako výchozí app pro SMS.

iRealSMS ? settings ? basic settings ? default SMS app ? On

Jinak bych zkusil restart, respring a jestli ani to nezabere, tak odinstalovat a znovu nainstalovat iRealSMS.

mullDie

Příspěvek od mullDie »

SixMan: me tohle delalo se starsi verzi iBlacklist bo MCleaner. Taky cihni do nastaveni, jestli mas vyple: Vzdy oznacit jako prectene :-)

invader

Příspěvek od invader »

Jj, mullDie má recht, mrkni ještě na to:

iRealSMS ? settings ? advanced settings ? mark always as read ? Off

Protože pokud ti přijde nová SMS a ty na ni zareaguješ (buď Close nebo Reply), tak to automaticky bere, jako že jsi si jí přečetl a na ikoně programu se ti nezobrazí.

SixMan

Příspěvek od SixMan »

Všechno jak píšete mám nastavený správně!

Nevim čim/jak je to možný, ale zase to funguje, tak jak má...

JakubJakub

Take mam tento problem a vse nastano, jak ma byt.
Vse fungovalo a po restore a nove instalaci to nefunguje.
Myslim ze to dela MCleaner. Ma nekdo radu, jak to nastavit ?

Odpovědět