Nově možnost synchronizace více kalendářů pomocí NuevaSync
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Nově možnost synchronizace více kalendářů pomocí NuevaSync
Podrobnosti zde:
http://nuevasync.blogspot.com/2009/01/many-new-features.html
Bohuzel se mi vsechny kalendare zobrazuji v jednom, jako drive, nepomohl ani resync. Funguje vam nekomu tato funkce?
http://nuevasync.blogspot.com/2009/01/many-new-features.html
Bohuzel se mi vsechny kalendare zobrazuji v jednom, jako drive, nepomohl ani resync. Funguje vam nekomu tato funkce?
iPhone | iPad | MacBook Pro | Mac mini | Apple TV
-
- patron iPhone.cz
Re: Nově možnost synchronizace více kalendářů pomocí NuevaSync

Lépe to již chodit ani nemůže

-
- Mírně pokročilý
tak to nechapu, co si udelal? jen nastavil v tom jejich dminu, ktere chce kalendare a pustil kalendar v iPhone a ten se sam sesynchronizoval?
-
- patron iPhone.cz
Ad 1 edituj svoje příspěvky pod sebou, už si tu dost dlouho, abys věděl, co praví stanovy.
Ad 2 Musíš si vytvořit kalendáře na Gmailu ( včetně barevného rozlišení), nakonfigurovat Nuevasync a za chvíli to máš v iPhonu jako na mém screenshotu.
Ad 2 Musíš si vytvořit kalendáře na Gmailu ( včetně barevného rozlišení), nakonfigurovat Nuevasync a za chvíli to máš v iPhonu jako na mém screenshotu.
-
- Mírně pokročilý
ad 2 - samozrejme, ze mam vic barevnych kalendaru...
A proveď také ad 1. Víš o tom, že needitované příspěvky se mažou? Beavers.
A proveď také ad 1. Víš o tom, že needitované příspěvky se mažou? Beavers.
Ahoj,jsem novackem a tak bych Vas chtel pozadat jestli byste tu nemohl nekdo napsat strucny(bodovy) navod jak si nastavit synchro.
dekuji
dekuji
-
- Mírně pokročilý
Nevím, co a který moderátor ti zde smazal, ale vím, že odsud zmizela i tvoje ironická poznámka k mému pokynu, abys provedl něco s editací (zmíněné ad 1). Možná se tak stalo v důsledku tvé ironie. Beavers.
Protoze horlivy "moderator" vymazal tu moji nejpodstatnejsi informaci z tohoto vlakna a nechal uplne nesmyslnou od uzivatele vidi (neber to osobne, ale tohle je vlakno zabyvajici se novou funkci, ne poradna, k vuli podobne veci mi jisty moderator smazal muj prispevek, ktery jsem dlouhosahle sepisoval bez moznosti opravit chybu a zaradit ho na spravne misto...), uvadim tedy onu podstatnou informaci jeste jednou:
Na blogu NuevaSync autori pisou, ze nova funkce neni jeste aktivni pro vsechny, takze je treba pockat maximalne 24 hodin, kdy bude postupne spustena vsem, viz citace: The plan is to enable all accounts over the next 24 hours.
PS pro moderatora: Ano, preklikl jsem se, protoze jsem novy prispevek zadaval ve vlaku z iPhone a svoji chybu chtel napravit, jen nejak nejsem schopny smazat vlastni prispevek. Mozna by stalo za to, misto tohoto b*zerov*ni dat hlavy dohromady a upravit forum tak, aby lepe vyhovovalo navstevnikum, napriklad tlacitko "Zrusit" pri editaci prispevku dela neco jineho, nez je logicke. Nezrusi prispevek, ale zavre editaci bez ulozeni zmen
A prosim, neoponuj mi tim, at jdu jinam, kdyz se mi tu nelibi. Sel bych, ale neni kam, snad se urodi nejaka ochotnejsi konkurence. (doufam, ze nebudes omezovat svobodu slova a nesmazes tento prispevek)
Zmazal som to ja. Mas s tym nejaky problem? Nezeditoval si svoj prispevok, bol si drzy, porusil si pravidla fora = Zmazal som Ti prispevok. Ak mas staznosti kludne, Julek (admin), rovno k nemu. Najprv si precitaj pravidla ked si tak doteraz neurobil. My by sme si priali takych ludi aby sme ich mohli len chvalit a len citat nove navody, ktore pisu oni. To sa nestane tak ako my nebudeme ako medik ku kazdemu. Paly
Bla bla bla, ty mas asi problem panacku, ze? PROBUD SE!!! Bez si lecit komplex na nekoho jineho!
Protoze horlivy "moderator" vymazal tu moji nejpodstatnejsi informaci z tohoto vlakna a nechal uplne nesmyslnou od uzivatele vidi (neber to osobne, ale tohle je vlakno zabyvajici se novou funkci, ne poradna, k vuli podobne veci mi jisty moderator smazal muj prispevek, ktery jsem dlouhosahle sepisoval bez moznosti opravit chybu a zaradit ho na spravne misto...), uvadim tedy onu podstatnou informaci jeste jednou:
Na blogu NuevaSync autori pisou, ze nova funkce neni jeste aktivni pro vsechny, takze je treba pockat maximalne 24 hodin, kdy bude postupne spustena vsem, viz citace: The plan is to enable all accounts over the next 24 hours.
PS pro moderatora: Ano, preklikl jsem se, protoze jsem novy prispevek zadaval ve vlaku z iPhone a svoji chybu chtel napravit, jen nejak nejsem schopny smazat vlastni prispevek. Mozna by stalo za to, misto tohoto b*zerov*ni dat hlavy dohromady a upravit forum tak, aby lepe vyhovovalo navstevnikum, napriklad tlacitko "Zrusit" pri editaci prispevku dela neco jineho, nez je logicke. Nezrusi prispevek, ale zavre editaci bez ulozeni zmen

Zmazal som to ja. Mas s tym nejaky problem? Nezeditoval si svoj prispevok, bol si drzy, porusil si pravidla fora = Zmazal som Ti prispevok. Ak mas staznosti kludne, Julek (admin), rovno k nemu. Najprv si precitaj pravidla ked si tak doteraz neurobil. My by sme si priali takych ludi aby sme ich mohli len chvalit a len citat nove navody, ktore pisu oni. To sa nestane tak ako my nebudeme ako medik ku kazdemu. Paly
Bla bla bla, ty mas asi problem panacku, ze? PROBUD SE!!! Bez si lecit komplex na nekoho jineho!
Naposledy upravil(a) cubas dne stř led 14, 2009 7:44 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
scorpi píše:
Lépe to již chodit ani nemůže
Ale muze. Synchronizovat lze max. 8 kalendaru a ja jich mam vic.
-
- patron iPhone.cz
To je tvůj boj. Já jsem odpovídal pouze cubasovi na otazku, zda funguje funkce barevných kalendářů.
-
- Mírně pokročilý
Myslim, ze tim omezenim na 8 si kluci nechavaji zadni vratka pro FREE a PRO verzi jejich dokonale sluzby.
Klidne bych si za jejich sluzbu platil, je ohromna! Dal bych i litr rocne!
Klidne bych si za jejich sluzbu platil, je ohromna! Dal bych i litr rocne!