Jen tak, radost z iP 2G s FW 2.2

vše co vás napadne
Odpovědět
fireboy

Jen tak, radost z iP 2G s FW 2.2

Příspěvek od fireboy »

Omlouvam se, asi to sem nepatri, ale verim, ze to admin presune pripadne nekam, kdo to bude mit aspon maly vyznam.

Chtel jsem jen popsat opakovane nadseni z iP 2G. Pred ctvrt rokem jsem ho totiz strcil do supliku a na cas nahradil Nokii E66. Ted si bracha koupil HTC Touch Pro a kdyz jsem videl tu otresnou zalezitost, ktera vubec nereaguje, nefunguje, je nelogicka, desne zpracovana, nedalo mi to a vytahl jsem iP znova. Mel jsem v nem FW 1.1.4 a jako prvni nasel perfektni navod na tomto foru a behem 10 minut zaktualizoval na 2.2. Najednou jsou pro me nove veci jako Cydia, App Store, vyhledavani v Safari atp. Ale hlavne - a to je duvod proc to sem pisu - hlavne iPhone 2G s FW 2.2 lita jak blazen !!! Je najednou pekelne rychly a po ztmaveni podsviceni displeje i ta baterka neco vydrzi. Takze podruhe objevuji Ameriku.

Prispevek asi neni prilis informacne hodnotny, ale mel jsem z toho takovou radost, ze jsem to nekam napsat musel. Tak jsem si vybral toto forum :-)

přesun do Ostatní. scorpi

Doplněn link na zmíněný návod :-)
Naposledy upravil(a) fireboy dne čtv led 15, 2009 2:00 pm, celkem upraveno 1 x.

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Jen tak, radost z iP 2G s FW 2.2

Příspěvek od Paly »

Dakujeme velmi pekne za takyto prispevok, necham ho zrejme tu v Novackoch nech vidia vsetci ake je jednoduche ak clovek nie je lenivy a nieco chce.

Este by si mohol prilozit odkaz podla, ktoreho navodu si urobil update (aj ked asi viem podla, ktoreho). Som rad, ze si "objavil Ameriku".
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

vítej zpět mezi pacienty 8)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

Po prechode na iPhone z ineho telefonu je pochopitelne, ked sa ti zda, ze to "lita jak blazen"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

Odpovědět