drsny potrebuje pomoc

vše co vás napadne
Zamčeno
nene

Re: drsny potrebuje pomoc

Příspěvek od nene »

To Julek:
Taky mě to napadlo. No nic, za tu "príučku" by to taky stálo :?

EDIT:
Hlasování je ukončeno ?!!!

drsny
Starý pes fóra :)

Příspěvek od drsny »

tak to vypada, ze nam, umazali nejakou velkou spoustu hlasu. vcera okolo pate odpoledne jsme byli jeste prvni a vecer tricati

heda poslala do koryny tento dotaz
Dobrý den, zůčastnila jsme se vasí soutěže na webu http://www.kuchynezdarna.cz a ještě včera odpoledne jsem byla se svou kuchyní na prvním místě a dnes ráno jsem třicátá. Navíc jsem si stoprocentně jistá, že jsem byla o půlnoci na konci minulého roku také první a teď je jako Top měsíce prosinec uveden někdo úplně jiný. Domnívám se, že byla soutěž zmanipulována. Můžete se na to, prosím, podívat a osvětlit mi vznikou situaci?

zatim bez odpovedi

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

tak to teda ziram, ze si take nieco mozu dovolit ... riskuju slusne negativne PR, ak ti neodpovedia s nejakym rozmumnym vysvetlenim, tak to roztocime ...

Renfra

Příspěvek od Renfra »

To snad není ani možný, aby se takhle chovala seriózní firma - pěkná sprosťárna !!!!! :evil:

nene

Příspěvek od nene »

Něco se dělo, 6.ledna tam byla ráno hláška o ukončení hlasování, večer byly stránky nedostupné a od té doby mi to píše, že už jsem hlasovala a ani z jednoho počítadla už mi to nejde.Ona se protiakce dala čekat, ale teď by mě ale fakt zajímalo jak to chtějí obhájit a dokázat, že opravdu umazali jen duplicitní hlasy. Nemyslím si, že to teď zpětně jde a to třicáté místo......no comment, to snad ne?!!!!

Paly

Příspěvek od Paly »

Tak toto snad nie je ani pravda!!! Az teraz som si vsetko precital. Uz si to poriesil nejak drsny? Teda Heduska :-)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Riadne svinstvo....nedajte sa! :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

nene

Příspěvek od nene »

To bude těžké :| , podívejte se v Pravidlech (na http://www.kuchynezdarma.cz) na bod 10.

Paly

Příspěvek od Paly »

A prvy su presne ti co boli prvy ked sme zacali sutazit. Je to nejake zmanipulovane! Aspon vidiet aka je ta firma neprofesionalna. Ten bod 10 to potvrdzuje. Mozu to kedykolvek zrusit a zmenit pravidla. To kde sme? V krcme?!
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Takze to akoze Heda bude bez kuchyne a drsny bez vecere? :evil:
iPhone 4 32GB JB by GP

Paly

Příspěvek od Paly »

A my bez babovky :evil: toto este bude velky problem.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

johny03

Příspěvek od johny03 »

tohle je oravdu svinarna a klidne si me modi opravte protoze takovy hovada to jsem nevidel, podvodnici...

Suhlasim s Tebou. V tomto smere jemne nadavky ostavaju, je to pravda. Paly

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Julek píše:Kdo ví jak to je, třeba firma zjistila že opravdu je tam někdo kdo to může mít zadarmo a začínají plašit a aby to nevypadalo důvěryhodně tak tam minutu před uzávěrkou dají nějakého kolegu a my utřeme s bábovkama nos :)

budu citovat sám sebe, můžu jsem Admin :)

...tak nějak jsem tušil že to dopadne .. v této banánové republice to ani jinak nejde .. bohužel .. :!: :? nejlepší je že oni na to reagovat nebudou, protože mají určitě právo měnit různá pravidla a povinnosti jak typické že ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

drsny

Příspěvek od drsny »

zatim bez odpovedi

johny03

Příspěvek od johny03 »

podle mě ti ani neodpoví, ale jestli mají právo jakkoliv měnit soutěž..tak je to prostě bez šance...každopádně tohle jsem opravdu nečekal a jestli to chápu správně ? nevyhráli jste ani ten kávovar za měsíc prosince ? kde jste byli 100% první ?

drsny

Příspěvek od drsny »

ne ani ten

edit:
nene píše:To bude těžké :| , podívejte se v Pravidlech (na http://www.kuchynezdarma.cz) na bod 10.

v bodu 10 neni nic o tom, ze budou menit poradi pote co je ukoncen mesic a ani o tom, ze budou nekomumazat hlasy. kdyby nas vyhodili s tim, ze hlasovalo moc lidi a nehodi se jim to do kramu ok, ale oni upravili poradi a to teda neberu

pravidla píše:10. Práva a povinnosti provozovatele
Provozovatel si vyhrazuje právo rozhodnout všechny otázky týkající se této soutěže podle vlastního uvážení. Provozovatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoli změnit, pozastavit či zrušit. Soutěže se smí zúčastnit pouze osoby starší 18 let s trvalým pobytem na území ČR. Soutěže se nemohou zúčastnit osoby, které jsou v pracovním či obdobném poměru k provozovateli, jakož i dalším společnostem zapojeným do soutěže, anebo jsou k takovým osobám ve vztahu osob blízkých.

Provozovatel si vyhrazuje právo bez oznámení vyřadit ze soutěže přihlášené snímky, které neodpovídají pravidlům soutěže nebo jinak odporují dobrým mravům.

Provozovatel bude po celou dobu soutěže průběžně dohlížet na regulérní způsob a průběh hlasování (viz. bod 5). Provozovatel si při zjištění jakéhokoliv porušení regulérního způsobu hlasování vyhrazuje právo tyto neregulérní hlasy z hlasování vyřadit.

nene

Příspěvek od nene »

No ony už ty první dvě věty bodu 10 docela stojí za to, teda spíš za PÍP. Když se to vezme do detailu, tak si jimi pořadatel ospravedlní cokoliv, co udělá. Teda "ospravedlní" není zrovna to správné slovo....Myslím, že jakýkoli pokus dobrat se spravedlnosti bude jen zoufalá bezmocnost... Doufám, že jsem přehnaně skeptická a pesimistická :roll: . Ale vůbec to neznamená, že si myslím, že je lepší se vzdát bez boje - jen bych si nedělala naděje a vzala to radši jako otázku principu. :?:
Vrrrrrr :evil: , stejně jsem doufala, že mají třeba jenom binec na stránkách a všechno je omyl, ale pohled na výherce za prosinec mi taky značně zvedá krevní tlak. To už dost přehnali!

Vladakoc

Příspěvek od Vladakoc »

Teď fakkt nechápu o co vám jde, všichni si tady stěžujete jak je stát prohnilý a sami podvádíte. V pravidlech soutěže je jasně napsáno že jeden člověk může pro každou kuchyni hlasovat pouze jednou. Tady se každý přiznává k tomu jak už jste poslali 20 hlasů apod

Paly

Příspěvek od Paly »

No toto, aky mudrlant zrazu prisiel. Lenze ked pridem na iny PC (mojho krsneho) a on este nehlasoval tak dam hlas aj za neho. Kto vie, ze ja som ten hlas dal 5x, to nemusi nikoho zaujimat dal som, ale zakazdym za inu osobu, ktora o tejto sutazi nama ani paru.

My sa nestazujeme na stat aky je prohnili, ala na tu firmu aka je zakerne vypocitava. Pokial nevies co je to kamaratstvo tak sa tu nerozkrikuj o tom, ze podvadzame! My vsetci sme s radostou pomahali a nahodou klikli vsade kde sa dalo, to v pravidlach nie je nepisane, ze nemozem pouzit aj iny pocitac!
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Vladakoc

Příspěvek od Vladakoc »

V pravidlech je jeden uživatel, jeden hlas pro kuchyni, toď vše

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

zdravíme na fóru zástupce kuchyní :lol:

Obrázek

Paly

Příspěvek od Paly »

V pravidlach nie je napisane, ze budu menit poradie ako sa im bude chciet! Na toto mas ake vysvetlenie???
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Julek píše:zdravíme na fóru zástupce kuchyní :lol:

Možná má iPhone a bude potřebovat s něčím pomoct. Asi zrovna všechno zapomenu :mrgreen:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Skix

Příspěvek od Skix »

Vladakoc píše:V pravidlech je jeden uživatel, jeden hlas pro kuchyni, toď vše

Hele a myslíš si, že ti ostatní soutěžící si poctivě klikli jednou? Já si spíš myslim že obvolali všechny známe a kolegy z práce a oni také každej den klikají...
Navíc ta soutěž je udělalná tak (jako všechny soutěže a ankety), že v případě kdy klikneš na hlas s nějakou IP adresou tak už nemůžeš znova ( jde to myslim i nějak přes cookies v prohlížeci nebo přes historii - nevim to jistě). V případě ale že přijdeš na jinej komp tak jsi pro systém a pro pravidla nový uživatel a můžeš znova kliknout. A rád bych viděl někoho kdo potom dokazuje kolikrát jsem třeba já kliknul...

V případě umazávání hlasů by měli tedy oni umazat i ostatním kteří si naklikali doma (případně přes kamarády, rodiče, kolegy, atd...)

Takže tady přesťan moralizovat :evil:

Edit: zapomněl jsem na šipečku :lol:

:arrow:

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

mozno by sme mali spocitat zo vsetkych postov, kolko ludi sa priznalo ze hlasovali viacnasobne - a to dat drsnemu ako argument, ten pocet nech mu kludne odrataju, predpokladam ze to nebude vela ... (ak samozrejme viacnasobne hlasovanie od jedneho uzivatela bolo dovodom na zmazanie hlasov)

tiez by ma zaujimalo, ako ma Koryna zabezpecene, ze u inych uzivatelov neboli duplicitne hlasy ...

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

na jaře začínám stavět, 100% vím od koho si kuchyň dodávat nenechám .. a že bude velkááá jelikož jsem žrout :)

Obrázek

Sedyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sedyman »

OT:sou takove souteze u teto se to asi neda praktikovat ale pokud by to byla losovaci soutez tak muzou rict ze vyhral Arnost Bertolomej ktery ve skutecnosti neni a prachy za cenu usetrene.

A da se klikat?protoze me to neustale ukazuje ze uz sem hlasoval a to mam pry verejnou IP

Jirka Al
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Jirka Al »

Na stránkách Koryny píšou, že tu úpravu udělali na základě nějaké odborné analýzy. Velmi by mě zajímal výsledek té analýzy a jak jí dělali. Myslím si osobně, že žádnou analýzu nemaj.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"

Renfra

Příspěvek od Renfra »

No asi dochází na Julkova slova ... Prostě to musela vyhrát nějaká známá nebo kamarádka pořadatele soutěže. Je to normální prasárna ... :oops:

drsny

Příspěvek od drsny »

myslim, ze kdo vyhraje bylo urceno drive nez jsme fotku do souteze poslali. vzhledem k tomu, ze maji v pravidlech napsane, ze si muzou delat co chtej, nema asi cenu to resit.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Preto sa ja radsej ziadnych podobnych sutazi nezucastnujem.... :? Vsetko dookola je len podvrh...

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Keď vieš ale ono ked nikdy neskúsiš tak nevyhráš určite. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

OT: Asi nechcem vyhrat... :D Samozrejme v sporte to je u mna ine... tam az do krvy :lol:

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

navrhujem poslat na vsetky medialne servre tip na zaujimavy clanok o zmanipulovanej spotrebitelskej sutazi

pali777

Příspěvek od pali777 »

Tak toto je sila...Koryna chlapci ako lahko sa robi promo, ktore vas nestoji ani korunu, kedze vitazna kuchyna bud neexistuje alebo patri niekomu s vasho managementu, respektive nejakemu vasemu kamosovi co? Ked zrusili drsneho mali by zrusit vsetkych kedze je viac ako iste ze kazdy opakujem KAZDY kto sa zapojil do sutaze si urcite dal viac ako jeden hlas!

Whisky ma pravdu....Koryna si ocividne neuvedomuje silu internetu..Mali by sme rozoslat tip do vsetkych ceskych medii, na rozne servery atd. o zmanipulovanej sutazi, vsetci kto maju blogy by o tom mali povinne napisat...nezaskodilo by ani zohnat email na konatela, resp. riaditela Koryny a kazdy z nas mu napise jeden protestny mail....bude rad:)

peace....

drsny

Příspěvek od drsny »

muze to byt shoda jmen, ale asi ma vyhrat tenhle clovicek HC Olomouc - Michal Šafařík - 36

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

tak ale jednu bábovku by na budoucí sraz mohla Heduška upéct, za snahu :)

Obrázek

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

To drsny: Hokejisti potrebuju vyhravat kuchyne?! Kde sme sa to uz pre boha dostali? :roll:

dodo
Apple Magic Mouse

pali777

Příspěvek od pali777 »

Drsny: Pocuj fakt zozen mail na konatela firmy, napiseme nejaky protestny:) text ktory bude zacinat vetou nieco ako: Verte tomu ze pokial si budem ja alebo niekto z mojich znamych prestavovat/kupovat kuchynu, vasu spolocnost urcite neoslovim...

Ked dostane takych 1,000 a viac mailov ver tomu ze mu to jedno nebude...

EDIT: videl som ako sa podobne sutaze robia u nas na SR, len som si naivne myslel ze u vas v CR to funguje trosku lepsie. Ale ako vidim....vsade je to rovnake :)

Paly

Příspěvek od Paly »

Som za clanky na vsetky mozne servery v CR a samozrejme v SR, som ochotny to dat aj ku mne na web, urcite aj rony rad napise kritiku na svoj web :).

Takze uz zalezi len na drsnom, ze ci to chce takto zmedializovat lebo nie.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Zamčeno