FastCall - rychlejsi vyhledavani kontaktu

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
jablickar

FastCall - rychlejsi vyhledavani kontaktu

Příspěvek od jablickar »

Dovoluji si vam predstavit aplikaci FastCall pro rychlejsi hledani kontaktu. Aplikace je to uzitecna predevsim pro ty, co maji v iphonu opravdu hodne kontaktu..

Po spuštění aplikace se zobrazí seznam kontaktů a v druhé části obrazovky vidíte tlačítka podobná těm, co jsou na klasických mobilních telefonech. Princip psaní ale není stejný. Například pro písmeno ?B? není nutné dvakrát zmáčknout klávesu, na které se nachází. Vždy jen mačkáte klávesu, na které se dané písmeno nachází a to jen jednou. Tudíž pokud hledám Nováka a chci vyťukat první dvě písmena z jeho příjmení, tak jen dvakrát zmáčknu klávesu ?m n o?.

Vice informaci mam na blogu + do soboty je zde soutez o 3 promo kody na tuto aplikaci, takze nevahejte :)
http://jablickar.cz/index.php/2009/01/fastcall-rychle-vyhledavani-v-kontaktech/

Obrázek

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: FastCall - rychlejsi vyhledavani kontaktu

Příspěvek od Maximus-CZ »

jo, takovej styl vyhledávání je dobrej, že to vyhledává všechny pásmenka co se na tý klávese nacházej .. myslim, že na PocketPC to už bylo od WM 5 :-D

iPhone vždy trochu pozadu, ale zato kvalitňejc:-D
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ano tymto stylom hladania je povestny prave WM pre smartphone - len kvoli tejto jedinej funkcii som mal takyto telefon, nic ine nebolo zaujimave.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

to uměla už i Motorola MPX 200, tenkrát tuším s WM2001...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ano, hovorim o mojej motorole :-) sice uz MPx220 ale v oboch bol WM Smartphone.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Díky pánové za skvělej tip - chvíli jsem váhal, zda to za ty peníze stojí, ale nakonec jsem neodolal. Jediný malý překvapení je u formátování tel. čísel - u některých kontaktů se telefon zobrazuje s mezerou (což mi samozřejmě vyhovuje), někde naopak mezera není a číslo je potom méně přehledný. Ale to je asi tak vše, co bych k tomu měl za připomínky :)

Kdybyste měl někdo nějakej nápad, čím to může být :?:
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

Ja to mam taky uz v nativni aplikaci. Nevim presne kde ten rozdil je, ale nekde mezi: Cisla co napises rucne a ulozis, ti zavolaji a ulozis, synchronizujes s outlookem. Treba ja sem si kvuli tomu v Outlooku rucne do nekterych cisel dosazoval mezery.

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Takže jako myslíš, že kdybych si z Outlooku vyexportoval adresář a ty mezery tam natvrdo doplnil, tak budu v pohodě?

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Zrovna včera jsem si to takto předělával kvůli přehlednosti tel. čísel. Mám synchronizaci s Google contacts. Krásně a jednoduše to tam jde předělat a ve founu to potom zůstává. :wink:

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

A tu synchronizaci kontaktů jedeš mezi iPhonem a Google přes NuevaSync nebo mezi Outlookem a Google a potom mezi iPhone a Outlookem?

A v tom Google Contacts - tam jde ten formát čísel nějak hromadně upravit/opravit, aby mi to teda v tom FastCallu zobrazovalo s mezerama. Mám tolik kontaktů, že nejaký ruční přepisování po jednom nepřichází v úvahu... Při exportu adresáře z Outlooku do nějakýho souboru, následné editace a importu zpátky do Outlooku se bojím ztráty fotek, které mám u některých kontaktů...

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Skvělá aplikace, už jí mám v iP :P
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

parmin píše:A tu synchronizaci kontaktů jedeš mezi iPhonem a Google přes NuevaSync nebo mezi Outlookem a Google a potom mezi iPhone a Outlookem?

Přímo. Ta možnost je v iTunes. Místo Outlooku vybereš Google Contacts :wink:
Bohužel hromadně to upravit nejde.

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Taky potvrzuji, že kontakty, které jsou uloženy stylem,kdy vám někdo zavolá a vy pak to jeho číslo dáte ve volbě uložit, tak ty se pak ve FastCall zobrazuji bez mezer. Ty které ťukáte ručně jsou s mezerami a přehledné. Ale jak je výše psáno, stačí dát v iTunes synchronizaci kontaktů s Outlookem, v něm pak u těch kontaktu, kde nejsou mezery tyto pohodlně doplnit a po opětovné synchronizaci je máte správně i v iP :D
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

Odpovědět