Prach pod sklickem:-(
-
- Mírně pokročilý
Prach pod sklickem:-(
Ahoj, dneska sem sel do skoly, sem stredoskolak;-) a chodim na hotrlovku kde musime chodit ve spolecenskym... Tak sem prisel do skrinek, prevlikam se, telefon sem si dal na skrinku, uz sem zamknul skrinku a ze si vezmu telefon a ten nikde kouknu vedle sebe a jeden blb ho má v ruce a zrova mu vyklouzava z ruky a spadl mu na drevenou lavicku presne na display... Dneska vecer jsem si vsimnul ze mam pod sklickem par zrnek prachu:-(! Nevim jestli tam byli driv...! Mate taky nekdo tento problem? Nebo nevite jak to odstarnit? Na reklamaci to rozhodne neni!
-
- Starý pes fóra :)
Re: Prach pod sklickem:-(
Zkus to vzit vysavacem kolem okraju sklicka
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Mírně pokročilý
Myslis ze to pomuze? No kazdopadne to zkusim!! Jenze ted sem na itru takze az v patek...
-
- Starý pes fóra :)
Jojo s tim uzkym nastavcem a opatrne at si neco neposkrabes. Kdyz to slo dovnitr pujde to i ven.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
-
- Mírně pokročilý
Joo zkusim toale nejde mi do hlavy jak se tam ten prach mohl dostat mezi sklicko a display:-|! Myslel sem ze to tesneni okolo sklicka je tesnejsi!
Mě se prach pod displayem taky objevil poté, co mě iPhone spadl v buse na zem. Nějakou dobu mě tam ten prach hrozně iritoval, pak mi ale iPhone znovu spadl a prach byl fuč zkus ten vysavač no, mému tátovi to pomohlo...
-
- Mírně pokročilý
taky mě to dost štve! musim počkat na ten pátek kruci je to asi tim jak se prostě otřísl při dopadu tak se tam prach uvnit rozvýřil jinak si to nedokážu vysvětlit!
-
- Mírně pokročilý
tak s ním zkus ještě jednou praštit - ne promiň nemohl jsem si pomoct
-
- Administrator
ot
nedivím se že ti to nedalo
nedivím se že ti to nedalo
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
Noo taky mi spadl z lavice a mám pod dysplaem nějáke tečky prachu:-(
ip 5c
-
- Mírně pokročilý
tak zkošel sem ten vysavač 2x a nic:( nepomohlo to !
No mne se tam taky nejakej malej prach po padu na zem dostal ale vyresil sem to tak ze sem lehce klepal do sklicka v miste toho prachu az se presulul uplne dolu kde nastesti neni videt takze pohoda.
Misto toho se ted morduju s ochrannou folii a tecou mi nervy...
Misto toho se ted morduju s ochrannou folii a tecou mi nervy...
-
- Mírně pokročilý
tak já sem folii nasadil v pohodě ale ten prach mě fakt se*e!!
V Srpnu jsem kupoval iphone u t-mobile. Po tydnu se mi na display objevila
dve zrnicka prachu a nechteli se hnout. Telefon jsem reklamoval a byl mi po tydnu bez problemu vymenen za novy.
dve zrnicka prachu a nechteli se hnout. Telefon jsem reklamoval a byl mi po tydnu bez problemu vymenen za novy.
-
- Mírně pokročilý
hm... tak už je můj klučík v servisu ! je to pár hodin a už mě to štve !
-
- iPhone expert
-
- Pokročilý uživatel
LoL reklamovat pre prach? chore....
-
- Mírně pokročilý
no nemělo by to stát nic dal sem to do O2 !
-
- iPhone expert
No jo..na reklamaci..nějak sem si domyslel, že na opravu...sorry
MacBook Pro (2008)
-
- iPhoneHolik
sten32 píše:LoL reklamovat pre prach? chore....
Proc myslis? Do iPhone se urcite neprasi a to smitko se tam mohlo dostat pri kompletovani jednotlivych dilu v tovarne...ja tam jedno mel taky ale po case zmizelo.
iPhone neni plastova nokie do ktere se prasi horem dolem navic je v domacich podminkach nerozebiratelny...tedy jde to ale co vim vetsinou to zanecha na ramecku a tesnici pryzi mezi nim a sklem stopy,viz. videa zrozebirani.
Pouzivaji se k tomu specialni nastroje a jeden se vsune mezi sklo a chromovy ramecek pricemz ta guma jde do kopru takze se pak musi vymenit.
Co vim tak treba GSMobil u ktereho ma O2 zajisteny servis nesmi na prikaz apple iPhone vubec rozebirat,takze pokud to technik uzna vidim to na vymenu.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
No ja som tam mal po padu fonu tiez bodky mislel som na poskodeny display ale ked som ho na tom mieste silnejsie stisol,zase nie celou silou presunul sa asi o 0,5cm a tak som stiskal a stiskal az nebolo nic vidiet mislel som si ze to bolo dotikovim dis... Ale po tomto prispevku som si isti prachom.
-
- Mírně pokročilý
Gekko gecko píše:sten32 píše:LoL reklamovat pre prach? chore....
Proc myslis? Do iPhone se urcite neprasi a to smitko se tam mohlo dostat pri kompletovani jednotlivych dilu v tovarne...ja tam jedno mel taky ale po case zmizelo.
iPhone neni plastova nokie do ktere se prasi horem dolem navic je v domacich podminkach nerozebiratelny...tedy jde to ale co vim vetsinou to zanecha na ramecku a tesnici pryzi mezi nim a sklem stopy,viz. videa zrozebirani.
Pouzivaji se k tomu specialni nastroje a jeden se vsune mezi sklo a chromovy ramecek pricemz ta guma jde do kopru takze se pak musi vymenit.
Co vim tak treba GSMobil u ktereho ma O2 zajisteny servis nesmi na prikaz apple iPhone vubec rozebirat,takze pokud to technik uzna vidim to na vymenu.
jo chlape máš recht jenže já tam neměl jedno smítko ale asi 10 !! :( takže doufám že to bude ok a uznají to a je to fakt že to nesmí opravovat že kdyby to uznali že to jde kus za kus ?
mam iphone 6 dni a uplne uprostred mam smitko, to ho nosim v pouzdre, nechapu to to a dost me to depta, starej iphone sem nosil rok v kapse a uplne bez problemu, takze me to dost zarazilo, nema nekdo novou radu co s tim? nebo reklamace? zkusenosti?
-
- Mírně pokročilý
zatim ho mám na reklamačce, čekám až mi ho vrátí pak napíšu!
vsiml sem si ze mi prosvita tesneni kolem displaye v leve casti, muselo se to dostat tudy, ale na reklamacce muze bejt mesic a stejne to nemusi uznat, fakt nevim jak to resit
Na jiném místě jsi slíbil, že se nad sebou zamyslíš. Zkus se také zamyslet nad velikostí toho obrázku, i když to, jak píšeš, neřešíš. Pět tvých příspěvků a zaplníš tím celou stránku. V běžném životě bys byl charakterizován jako ten, co se rád všude roztahuje. Doufám, že jedinou tvou reakcí na toto bude úprava podpisu. Nemám chuť s tebou o tom víc diskutovat. Dalším krokem bude udělení varování. Beavers.
Na jiném místě jsi slíbil, že se nad sebou zamyslíš. Zkus se také zamyslet nad velikostí toho obrázku, i když to, jak píšeš, neřešíš. Pět tvých příspěvků a zaplníš tím celou stránku. V běžném životě bys byl charakterizován jako ten, co se rád všude roztahuje. Doufám, že jedinou tvou reakcí na toto bude úprava podpisu. Nemám chuť s tebou o tom víc diskutovat. Dalším krokem bude udělení varování. Beavers.
dobra jakmile mi doma pujde net upravim si ten obrazek do mensi podoby aby si mohl klidne zit a tobe radim at si najdes pritelkyni nebi nejaky konicek a neresis ******! Ses smesnej aspon u me! Ale jak rikam jakmile to bude mozne vyhovim ti
Nevyhovíš tím jen mně, ale pravidlům tohoto fóra. To, cos napsal mě nemůže vyvést z míry, ale za podobný tón, jakým jsi se teď prezentoval, a který se neslučuje s pravidly fóra ti příště udělím varování. Nesnaž se se mnou dál o tom diskutovat ani přes PM. Beavers.
Nevyhovíš tím jen mně, ale pravidlům tohoto fóra. To, cos napsal mě nemůže vyvést z míry, ale za podobný tón, jakým jsi se teď prezentoval, a který se neslučuje s pravidly fóra ti příště udělím varování. Nesnaž se se mnou dál o tom diskutovat ani přes PM. Beavers.
-
- Mírně pokročilý
super zpráva! po 18 denní reklamaci sem dostal uplně fungl novej iPhone!! takže pohoda... BTW teď zjišťuju že mám těsnění mezi displayem a stříbrným rámečkem odchlýplý a prosvítá tam světlo z displaye !!
-
- Administrator
koukal jsem také mám pidi bordel pod sklem ... bohužel je to daň za levnější náklady na výrobu 3G verze .. jak psal jenicekk první verze iphone bez problémů do dneška a to mám opravdu dlouho ...
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
takze bez problemu mi dal T mobile novy telefon, reklamoval sem ho kvuli skvire v tesneni tudiz prachu pod sklickem a trem vadnym pixelum, novy iphone byl super, a vydrzel den bez prachu!!! takze si myslim ze to smitko co tam je tam bylo od vyroby a ja si ho pouze prvne nevsiml...no spis si na to zvyknu nez to zas resit, zlatej iphone prvni generace.......
-
- Mírně pokročilý
mettzed píše:super zpráva! po 18 denní reklamaci sem dostal uplně fungl novej iPhone!! takže pohoda... BTW teď zjišťuju že mám těsnění mezi displayem a stříbrným rámečkem odchlýplý a prosvítá tam světlo z displaye !!
Já mám taky stejnej problém jako ty, ale asi se nedá nic dělat.
Taky mi to jakoby prosvítá, ale není to tolik velké, takže to nějak neřeším
iPhone 3G 8GB
-
- Mírně pokročilý
Jj taky to zatim neresim!! Kdyz se vyskytne dalsi problem tak reklamace to resi:-)!
-
- Mírně pokročilý
-
- iPhone expert
Chcem sa spytat na to tesnenie a gumu okolo displaya ... Ja som si vsimol, ze trosku sa mi na lavej hornej strane v tej medzere ako je ta tesniaca guma a sklo, zacala trosku ako keby trhat, take drobne kusky ... Aka je vlastne hruba a kolko treba, aby sa dostal prach pod display?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA