Ako poslat viac fotiek v maily?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ako poslat viac fotiek v maily?
Je na to nejaka aplikacia lebo cez mail sa da poslat vzdy len 1 fotka- teda ked otvorim album mozem poslat len tu momentalne zobrazenu fotku a je o hubu takto posielat napr. 20 fotiek. Dik
Re: Ako poslat viac fotiek v maily?
na appstore sem takovou aplikaci videl.. nicmene maily neposilam z telefonu tak jsem ji jen presel...GL pri hledani
-
- Starý pes fóra :)
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Starý pes fóra :)
par topicov pod tebou viewtopic.php?f=69&t=13613
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- patron iPhone.cz
@dodulo
to co odkazuješ je spíše na posílání souborů, ale fotka jde poslat taky.
Spešl na fotky je aplikace Multi-Photo Email, na kterou odkazuje kolega ls8.
Můj link je přímo do appstoru.
to co odkazuješ je spíše na posílání souborů, ale fotka jde poslat taky.
Spešl na fotky je aplikace Multi-Photo Email, na kterou odkazuje kolega ls8.
Můj link je přímo do appstoru.
Existuje i "ePhotos" na AppStore, dokonce momentálně ve slevě.
http://appshopper.com/productivity/ephotos
http://appshopper.com/productivity/ephotos
-
- patron iPhone.cz
@Renfra
To existuje, ale koukala si co udělá s tou fotkou? Výsledná velikost poslané fotky je 32 kb.
To existuje, ale koukala si co udělá s tou fotkou? Výsledná velikost poslané fotky je 32 kb.
diky tak som si stiahol to Multi-Photo Email - je dobrá da sa tam predvoliť kvalita a koverzia poslanej fotky. Na apstore je sice uvedená cena 0,79 eura no mne to stiahlo 1 euro aspoň taká mi prišla notifikačná správa z banky. nestalo sa to prvý krát čo mi stiahlo viac než bolo uvádzané za aplikáciu. teraz neviem či to je preto že mám účet založený cez polské apstore kedže v slovak mi to nechcelo zaevidovať debetnú Visa kartu alebo či tam priráta nejaký transakčný poplatok banky

@scorpi
Tak to nevím, protože sama se teprve rozhoduji, kterou aplikaci koupit. Na tuto jsem pouze narazila.
Tím pádem je výběr jasný a jdu taky do Multi-Photo Email.
@crossbiker
S tímjedním eurem se mi to taky stává - banka sice zablokuje 1 euro, ale nakonec odejde jen těch 0,79 eur. Takže uvidíš.
Tak to nevím, protože sama se teprve rozhoduji, kterou aplikaci koupit. Na tuto jsem pouze narazila.
Tím pádem je výběr jasný a jdu taky do Multi-Photo Email.
@crossbiker
S tímjedním eurem se mi to taky stává - banka sice zablokuje 1 euro, ale nakonec odejde jen těch 0,79 eur. Takže uvidíš.