Trika iPhone.cz

vše co vás napadne

Měli by jste zájem o iPhone.cz tričko ?

Ano
106
85%
Ne
19
15%

Celkem hlasů: 125

johny03

Re: Trika iPhone.cz

Příspěvek od johny03 »

zklamali ? to je nějáký prohřešek že někdo navrhnul tričko do kterýho tě nikdo nenutí aby sis ho kupoval ? to je teda zklamání až hrůza...když se ti tričko nelíbí tak si ho jednoduše nekupuj :wink:

Paly
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

Zatial sa tricka nepredavaju! a ani nevyrabaju!

Pozor na to co pisete.

Pre Skix: daj navrh tricka aky sa Tebe paci. Myslim, ze tito chalani urobili az vela vo svojom volnom case :) takze nikoho nesklamali, dali na obrazovku len svoje navrhy. Prosim, nekritizuj hod tu svoj navrh!
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Skix

Příspěvek od Skix »

To Paly: já dával textové návrhy a potom metzed vytvořil přesně ty co se líbily několika lidem. Bílé, černé trika s límečkem, jabko na zádech, atd.... takže si prosím nejdřív pročti celé vlákno kdo se už v tom angažoval a kdo ne a potom někomu piš takový zprávy....

Nic ve zlym....

EDIT:
Samozřejmě vim, že se trička zatím NEVYRÁBĚJÍ, jenom jsem řikal že tyto náměty jsou pro mě méně atraktivní než ty původní....

Omlouvám se tedy, samozřejmě jsou skvělý, hned si je nakoupim až budou k mání..... Od každý barvy čtyři minimálně. Už se radši nebudu k ničemu tady vyjadřovat.... Řeknu názor a hned jsem kamenovanej...

:arrow:
Naposledy upravil(a) Skix dne stř led 21, 2009 9:07 pm, celkem upraveno 3 x.

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

no vsak lidi pisou svoje nazory, a kdyz se jim proste jeden zda byt lepsi nez tvuj tak ses celej nesvuj nebo co ?

Paly

Příspěvek od Paly »

OT: Skix, viem co si pisal. Prave preto som Ti napisal aby si tu dal graficky navrh aj Ty. Nebud ironicky, zbytocne.

Aj tak nerozumiem nacom sa tu natahujete, aj tak sa este nic nerobi. Dalsie OT prispevky budu mazane!
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Skix

Příspěvek od Skix »

Proč bych dával podruhé stejné obrázky do tohoto vlákna, když je můžeš najít na cca 3.straně od uživatele mettzed. :D

headlong
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od headlong »

Až to bude aktuální, tak navrhuji do samostatného vlákna dát všechny návrhy, co se tu sejdou a k tomu anketu - hlasování. Každý návrh bude mít své pořadové číslo a který dostane nejvíce hlasů...

<OT>Jen se neinspirovat u jiného hlasování o nejmenovanou kuchyň ;) </OT>
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Za sebe musím souhlasit se Skixem. Mě se taky nejvíc líbil návrh od uživatele mettzed. Taky jsem zde postoval svůj návrh, který mettzed převedl do grafické podoby.

Samozřejmě je mi jasné, že platí 100 lidí 100 chutí a nelze vyhovět všem. Proto tedy počkám, co se nakonec vybere a podle toho si tričko buď koupím nebo ne.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

konečně rozumná odpověď .. chci se vyhnout logu apple atd atd.. udělat to jednoduché a zároveň vkusné ... a taky levné ... prostě kompromis...

1) hosting :)
2) trika

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Skix

Příspěvek od Skix »

Tak v případě že chceš vynechat loga Apple apod..., líbilo by se mi takové tričko. Je to složeno ze dvou už tady uvěřejněných variant.....

Uděláno jen v bílé barvě, nicméně hezké bude i v černé barvě....

Na přední stranu by se přece jenom ještě něco hodilo je to takový moc prázdný tam :(

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Mne sa nepaci ten golier :P :D Urcite teda pockam az na to ked sa budu riesit tricka... Polemizujeme tu o tom ako o tom co nove vypusti Apple do noveho FW... :)

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

až to bude aktuální vybereme ty nej návrhy - nechám je ocenit a uděláme nějaký kompromis ..

Obrázek

beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od beky02 »

Nechci do toho moc kecat, ale varianta od Skix bude asi draha - 3x potisk na ruzna mista na tricku (prsa, zada a rukav). Ja jen aby se vedelo, jak se to bude asi pocitat...

johny03

Příspěvek od johny03 »

já bych si ho koupil asi jenom kdyby tam bylo apple logo ..chcete se jablicku vyhnout kuli autorskym pravum nebo proc ? byla by to skoda..

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

ano chci zjistit zda logo můžeme legálně použít ..

tímto prosím někoho kdo s tím má zkušenosti ať se k tomu vyjádří ..

Obrázek

beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od beky02 »

S logem je to těžké, u nás používáme do tisku různá loga. Třeba na plakátech jsou loga sponzorů. U Jablíčka jsem nikde R v kroužku neviděl, takže si myslím, že by mělo být volně k použití!!!

Další takový nápad...
Obrázek

Akorát ta šipka je asi víc windowsácká :-)

terry

Příspěvek od terry »

Šipku rozhodně ne. 8)
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Skix

Příspěvek od Skix »

Můj názor je že logo Apple je volně k použití, přesně jak psal Beky nenachází se na něm žádná obchodní značka. Je to to samé jako má spousta w-shopu loga od Apple, Nokia,Sony Ericsson, Samsung a podobně...... Myslím že žádný eshop nemá smlouvu třeba s Nokií o tom, že mohou na svém webu použít jejich logo.
proč tim pádem na internetu jsou spousty wallpaperů s růžovym jabkem, žlutym jabkem, průhlednym jabkem a podobně....

jiný případ by to byl, kdyby bylo logo chráněno Rkem - tim pádem musíte snad mít smlouvu, musíte zachovat barvu,tvar a všechno...

Domingo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Domingo »

Ten návrh trika je hezký bez šipky ;) Snad to nějak pude a nebude to vadit jablíčko :)
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

neverim, ze apple nema licencovane svoje vlastne logo!!!

takze neteoretizujte :)

aj ked si myslim, ze tych par ludi s jablkom komponovanym do dalsej grafiky nebude nikomu klat oci, aj tak si myslim,
ze nasilu tam pchat jablka nema cenu. Da sa spravit dobry navrh aj bez neho

a je to tricko fora nie pobocka apple.

vsetci ti, ktori silou mocou navrhujete potlac po rukave, vzadu, vpredu, pripadne tak, ze vpredu je na spodnom okraji cosi, na prsiach cosi... uvedomte si uz, co som napisal predtym: kazda tato aplikacia je VYRAZNE zdrazenie.

ak tu niekto spustil, ze triko by stalo 200-300 korun, tak to je podla mna jednofarebna potlac a grafika maximalne do velkosti A4!!! na jednom mieste, nie po celom triku. a to fandim pretoze samotne ciste tricko moze v klude stat tych 200 korun ceskych!!!

takze trochu zletiet na zem by sa patrilo :)

dalsia vec - kludne posielajte navrhy, kludne diskutujte, avsak ak uz cosi malujete, tak s prihliadnutim na vysledne ceny.

drahe triko = malo zaujemcov = nebudu sa robit ziadne trika

kludne, kto chcete, zosumarizujte vytvorene graficke navrhy.

a ak by sa malo hlasovat spomedzi vsetkych clenov fora, tak rovno poviem, ze sa vyberie udesny graficky navrh, cize ja si to na seba urcite nedam :) radsej by som bol ak by to vybrali ludia, co maju v sebe esteticke citenie - par navrhov tu som videl, ze robili ludia, co ho maju.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Skix

Příspěvek od Skix »

To Rony: Nic ve zlym Rony, ale myslim si že ta tvoje substituce: potištěná trika = drahá trika = málo zájemců asi tady na foru platit nebude.

Naopak si myslím že pokud budou trička hezká, z kvalitního materiálu, s hezkým potiskem (ať už barevným nebo černým(resp. bílým)), lidé si rádi připlatí. Když už každej zainvestoval do iPhona ať už 1. nebo 2.generace a pravidelně navštěvuje toto forum a má to tu tzv. ,,rád", připlatí si za hezké tričko....

Toť můj pocit....

beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od beky02 »

Já osobně souhlasím s Ronym... pěkně to vystihl... a k logu - nemyslím si, že je chráněno proti používání na reklamaních i jiných tiskovinách a médiích, ale licencované určitě bude, aby si ho jiná forma nemohla přivlastnit. Navíc je to reklama pro Apple. Ale triko by mělo být více o tomto webu než o Apple, tedy asi bez loga.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

neplati rovnitko "tricko s mnozstvom grafickych aplikacii zo vsetkych stran" = "pekne tricko".

Ak mam na chrbte tricka nieco natlacene, tak sa citim ako futbalista z tretej ligy. To je moj nazor :-)

Ak by malo ist IBA o to, ze by trebars stalo 1000 korun a pacilo by sa mi, tak PRE MNA to nie je problem.

Lenze tricko s potlacou vzadu, vpredu a na rukave - mne za to nestoji :-) to by muselo vyzerat skvele a nie byt iba zlataninou par napisov a jednoduchej grafiky. Co viem o sposoboch potlace triciek, tak toto by bolo drahsie.

Kto ma viac skusenosti s potlacou triciek vo vacsich mnozstvach (aspon desiatky kusov)?

Alebo sa tu vyjadruju iba sami teoretici?
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od beky02 »

Já nějaké zkušenosti mám a svoje vyjádření jsem už tady několikrát psal, jak ke grafice (jenže je těžké se vyjadřovat, když sám nějaké dělám) tak i k výrobě. Záleží na technologii tisku: síto - dokáží se udělat parádní barevné a hlavně kvalitní trika http://www.rezava-vrtule.cz, sublimační - například výroba různých dresů atd... je to jenom si říct co chceme.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ano, u teba mi bolo jasne, ze vies o com to je :-)

vsetci si uvedomte, ze dat robit cojaviem 100 triciek je investicia dopredu - bez zavaznych objednavok to moze byt na sukromnu kapsu velka strata. Do toho nikto nepojde len tak ;-)

Skix

Příspěvek od Skix »

to Rony: taky Julek řekl, že až budou na řadě trika, vybere se návrh, kdo to bude chtít tak dá peníze a pak se nechaj vyrobit :wink: takže nic z vlastná kapsy nepůjde :wink: stačí číst příspěvky a ty od Julka už tuplem :lol: neber to ve zlym - myslim to ironicky

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ale pujde :-) s vyberanim penazi dopredu mam bohate skusenosti :) bud to dlho trva alebo odrazu zistis, ze si vybral tak malo, ze sa neoplati to dat do vyroby a tak zvysok zadotujes atd atd :)

cize niekto skutocne do toho vlozi viac ako cenu za jedno triko s rizikom, ze sa mu to nemusi vratit :-)

pricom nasledne budu niektori skumat na kolko prachov si prisiel a nechal vo vacku :-)

volajte ma Nostradamus :-)

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Logu Apple bych se vyhnul, budou z toho jen problemy. Jinak pro info, neni nutne jen tisknout, da se to i vysit, hadam ze v malych seriich to vyjde mozna i levneji. A zadna premrstena castka to take neni.

Levna trika jako zaklad se daji koupit treba jako pracovni odevy, nemusite nad tim ohrnovat nos, pokud to budou mit alespon material alespon 160g a vyse, jsou opravdu velmi v pohode :]

chladas

Příspěvek od chladas »

Julek píše:konečně rozumná odpověď .. chci se vyhnout logu apple atd atd.. udělat to jednoduché a zároveň vkusné ... a taky levné ... prostě kompromis...

1) hosting :)
2) trika

bod jedná máme tak huraa na bod 2 :D

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

tak,tak uz na 2 a som spokojny:)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

musíme přehodit redakční systém, nahodit novej a atd .. a stejně je zima :) trika budou vydržte :)

Obrázek

chladas

Příspěvek od chladas »

tak jak je na tom redakční systém?...už jsem na to triko celej nažhavenej :D

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Pridavam se k prosbe o triko iPhone :wink:
Supr napad!

Domingo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Domingo »

Jo jen musíme chápat, že to není sranda...
A musíme být pevně trpělivý ;)
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek

klodenka803

Příspěvek od klodenka803 »

ja som pracovala v Orange,ked prave iP vysiel a mam take tricko :) vpredu je napis TRIK JE V 3G SIETI a na chrbte je jablcko a za nim velky napis iPHONE 3G..vyzera to celkom pekne,ale urcite by som si kupila aj toto tricko,o ktorom sa tu bavime...

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

nebojte všechno bude, iphone.cz jako takové ještě není na nové mašině, fórum jak vidíte je pořád ještě dočasné, budeme to dodělávat jakmile bude čas .. na trika myslím nebojte ... postupně ..

Obrázek

Garik.K
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Garik.K »

A co sportovní čepice s logem Iphone?Koupim okamřitě.
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)

terry

Příspěvek od terry »

Čepici nenosí každý. Nešla by tak na odbyt. To u trika je to jistější. Navíc nevím, jak by to bylo finančně.

Garik.K
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Garik.K »

Ja je tedy nosím.A ohledně ceny,sí myslím,je to jedno.Když Iphonista ma řadu tisíc na Iphone,tak ho snad par stovek na potřebnou a "teplou" věc nezabije.
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)

terry

Příspěvek od terry »

Nevím, proč si pořád lidi myslí, že když má někdo iPhone, že musí hned mít hromadu peněz. Navíc, jak už jsem řekl, ne každý čepice nosí.

Odpovědět