Firmware 2.2.1
-
- Starý pes fóra :)
Firmware 2.2.1
Prave vysel novy firmware 2.2.1 pro iPhone, iPhone 3G a iPod Touch. Vylepsuje stabilitu Safari, opravuje chybu kdy se nektere obrazky ulozene z emailu nezobrazovaly v prohlizeci obrazku (Camera Roll).
Toto vlakno je urceno k diskuzi o teto verzi firmwaru.
Toto vlakno je urceno k diskuzi o teto verzi firmwaru.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Moderator fóra
Re: Firmware 2.2.1
Nic víc novýho tam není? Nemáte někdo nějakej Log, kde jsou vypsané všechny změny?
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Senior uživatel
Tak jsem upnul . Čeština se samozřejmě nekoná. Přijde mi teď telefonek zase svižnější, ale to je jen optický klam.
Jinak QuickPWN nejede , takže si počkejte na nové verze až budou a pokud nutně potřebujete JB, tak určitě neaktualizujte.
Jinak QuickPWN nejede , takže si počkejte na nové verze až budou a pokud nutně potřebujete JB, tak určitě neaktualizujte.
-
- patron iPhone.cz
Diskuze promazána o OT, spam a spekulace. Držte se téma prosím.
-
- Mírně pokročilý
Safari stabilnejsi a beh telefonu subjektivne rychlejsi. Pokusim se pozdrzet kamarada, at neprechazi hned, ze natocime video rychlosti aplikaci pred a po.
Celkove beha lepe a radostneji
Celkove beha lepe a radostneji
iPhone | iPad | MacBook Pro | Mac mini | Apple TV
-
- Senior uživatel
to video by nemuselo bejt spatny, ale jak se tu pise ze JB jeste ne tak si radsi pockam
na fore modmyi.com som sa docital, ze poupdatnuti sa niektorym stala situacia, ze update sice vymazal Cydiu, ale funkcie z BossPrefs zostali funkcne (ukazovanie numerickeho stavu baterie) dokonca zostal aj UNLOCK!
Avsak Baseband sa zevraj updatuje na 02.30.03 Cize pre istotu radsej pockat na Dev-Team a update QuickPWN / yellowSn0w.
UPDATE: Firmware 2.2.1 neblokuje UNLOCK pre iPhone 2G, ale vymaze Cydiu - je to nejake divne echo, ale telefon ostava UNLOCKnuty. Baseband zostava bez zmeny.
UPDATE: Firmware 2.2.1 BLOKUJE UNLOCK pre iPhone 3G !!! Cize tych, co sa to tyka - pockat a neupdatovat.
VIAC INFO NA:
http://blog.iphone-dev.org/post/73554653/hold-your-horses
alebo
http://twitter.com/musclenerd
Avsak Baseband sa zevraj updatuje na 02.30.03 Cize pre istotu radsej pockat na Dev-Team a update QuickPWN / yellowSn0w.
UPDATE: Firmware 2.2.1 neblokuje UNLOCK pre iPhone 2G, ale vymaze Cydiu - je to nejake divne echo, ale telefon ostava UNLOCKnuty. Baseband zostava bez zmeny.
UPDATE: Firmware 2.2.1 BLOKUJE UNLOCK pre iPhone 3G !!! Cize tych, co sa to tyka - pockat a neupdatovat.
VIAC INFO NA:
http://blog.iphone-dev.org/post/73554653/hold-your-horses
alebo
http://twitter.com/musclenerd
Naposledy upravil(a) Sysellz dne úte led 27, 2009 11:22 pm, celkem upraveno 4 x.
-
- Mírně pokročilý
Nevim, proc delat JB, ja mam vsechny aplikace, co chci i bez JB. Ale k tematu, Safari je o poznani rychlejsi ve vykreslovani. Pokud se stranka jeste nacita a vy stranku posouvate, jezdi krasne plynule. Driv se sekala. Zkousim tohle na velkych strankach, napriklad technet.cz
-
- patron iPhone.cz
Kontrolni otazka: kdyz udelam update pres itunes, zustane mi unlock? Jailbrake nemam. Mam iPhone 2G fw 2.2. Tuhle info jsem se zatim nikde nedocetl
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Mírně pokročilý
cubas píše:Nevim, proc delat JB, ja mam vsechny aplikace, co chci i bez JB.
Dobře tak ty, já bych nejspíš iPhone bez JB vyměnil za jiný SmartPhone nesnaším prostě tyhle omezení u věcí které jsou moje ... BTW 80% OPRAVDU užitečných aplikací je na Cydii (teď nemyslim hry apod. kterýma je AppStore přehlcen)
K Tématu ... je to sice moc pěkný ale Safari mám stabilní už teď a Improved Performance tedy česky -> lepší rychlost slibují každý nový FW a mě přijde od FW 2.0.2 prakticky furt stejná .... Nevidim důvod k Upgradu upřímně řečeno velké zklamání, mohli toho udělat více ještě je stále dost věci které se dají vylepšit ... škoda , dokud mi budou fungovat všechny aplikace z AppStoru a Cydie na 2.2 a nebudou nutně vyžadovat 2.2.1 zůstávám na 2.2 a čekám na 2.3 ....
Naposledy upravil(a) Diablo dne stř led 28, 2009 4:15 pm, celkem upraveno 1 x.
"...it's not surprising that they fixed injection hole for yellowsn0w, it is surprising to see a "silent" update..." myslim ze tento "tichy" update je prave koli yellowsn0w! nic "stabilnejsie a rychlejsie" sa nekona...
-
- Mírně pokročilý
-
Sysellz píše:...
...
Neni se cemu divit. Update, ktery neupdatuje baseband, unlock nerusi. Tak je to odjakziva. Nastesti posledni update basebandu pro iPhone 2G nastal pri prechodu z 1.1.4 na 2.0, naopak u iPhone 3G se update basebandu kona s kazdym dilcim updatem.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhone guru
Rekl bych, ze je telefon rychlejsi. Dal jsem update a pohyb mezi hromadou SMS, menu, atpd. je subjektivne rychlejsi.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
-
- patron iPhone.cz
Naposled upozorňuju, aby jste se drželi témata nový firmware!
JB a podobné věci mají svoje vlákno. Že Honzíku??
Promazáno od OT.
JB a podobné věci mají svoje vlákno. Že Honzíku??
Promazáno od OT.
Kaslem na to...dal som si zavazok ze najblizsie robim upgrade a veci s nim spojene robim az pri FW 2.3 uz ma fakt prestavaju bavit tieto ciastkove upgrade-i ktore dokopy nic neriesia...
peace...
peace...
-
- Mírně pokročilý
Moja rec, pockam si az na verziu 2.3, ktora by podla zakulisnych informacii mala vyjst niekedy v marci (breznu).
- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
-
- patron iPhone.cz
No tak já bych řekl, že celkem nemám důvod neupdatnout. Večer to zkusím.
Jinak souhlasím s tím, že novinek v 2.2.1 není moc - aspoň těch prezentovaných, ale takhle už to je od začátku a mně osobně to vůbec nevadí.
Jinak souhlasím s tím, že novinek v 2.2.1 není moc - aspoň těch prezentovaných, ale takhle už to je od začátku a mně osobně to vůbec nevadí.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Host
tak ja som tiez nahodil update. subjektivne vsetko rovnake
jednu zmenu som si ale vsimol okamzite - pri kontrole mailov sa moj iPhone zacal konecne automaticky a okamzite pripajat na net (predtym som musel spustat aplikaciu pocasie ) a kontrolovat maily.
jednu zmenu som si ale vsimol okamzite - pri kontrole mailov sa moj iPhone zacal konecne automaticky a okamzite pripajat na net (predtym som musel spustat aplikaciu pocasie ) a kontrolovat maily.
tak to je pěknej shit tenhle firmware sem ho dal do phouna a ted se ho nemůžu zbavit nijak nejde to obnovit ani dát starý to sem si zas nasral je to jak parazit na nej cydiu nedostanu tak to je peklo když dám starý tak to hodí chybu 1013 trochu začarovanej kruh Neví někdo jak z toho ven nebo zpátky na firmware od whisky???dík
Naposledy upravil(a) Snoopik dne stř led 28, 2009 2:10 pm, celkem upraveno 1 x.
Dovoluji si okomentovat radoby "chytre" reci pana cubase.. avatar s oslem - ten myslim, odpovida realite. Hlavne jeho legendarni veta "vsecky aplikace mam, a bez JB"..
Jinak s upgrade na 2.2.1. bych poseckal. Ztotoznuji se s nazorem, ze dilci upgrady nic neresi. Kdyby radsi Apple plnohodnotne zpristupnil Appstore pro Czech rep., to by bylo uzitecnejsi.
Jinak s upgrade na 2.2.1. bych poseckal. Ztotoznuji se s nazorem, ze dilci upgrady nic neresi. Kdyby radsi Apple plnohodnotne zpristupnil Appstore pro Czech rep., to by bylo uzitecnejsi.
-
- iPhone guru
Já osobně se těším, až bude možný jailbreak, protože ačkoliv je 2.2 bezesporu jedním z nejlepších firmware za celou existenci iPhone, má i své chyby, kterých si já osobně všiml, a možná 99% tohoto fóra je třeba ani nezaznamenalo.
Antabelus: jde to zpátky z tohoto nového firmwaru na starý? Mě to hází pořád chybu dělám to přes itunes shift + ....najdu firmware a chyba.dík
-
- Mírně pokročilý
Diky, ze si ti libi muj avatar
Co se tyka moji vety, ano, je to pravda. Mam aplikace ktere potrebuju i bez JB, co je na tom hloupeho? To ze nepotrebuju JB znamena, ze jsem hloupy? Pokud existuje nejaka apliakce, ktera je pouze na Cidii tak ji pouzivejte, ja preci nic nenutim.
Co se tyka moji vety, ano, je to pravda. Mam aplikace ktere potrebuju i bez JB, co je na tom hloupeho? To ze nepotrebuju JB znamena, ze jsem hloupy? Pokud existuje nejaka apliakce, ktera je pouze na Cidii tak ji pouzivejte, ja preci nic nenutim.
pharlap píše:Dovoluji si okomentovat radoby "chytre" reci pana cubase.. avatar s oslem - ten myslim, odpovida realite. Hlavne jeho legendarni veta "vsecky aplikace mam, a bez JB"..
-
- Mírně pokročilý
Mozna tim Apple opravuje nejake skryte zavady, nejake bezpecnostni diry, kazdopadne stabilita Safari byla v predchozi verzi opravdu slaba. Pokud clovek casto brouzdal na "velkych" webech a ne na tech optimalizovanych pro mobily, tak Safari padalo jako na bezicim pase. Dale je poznat rozdil v plynulosti prohlizeni webu, pokud mate na pozadi zapnutou hudbu.
A taky nezapomínej editovat vlastní příspěvky. Beavers.
A taky nezapomínej editovat vlastní příspěvky. Beavers.
-
- patron iPhone.cz
Zpátky to samozřejmě jde, osobně jsem to zkusil a než bude jb na 2.2.1, tak jsem se vrátil na 2.2.
Restore zpět na 2.2 ofiko, přes QuickPwn JB. Sice restore může vyhodit chybu 1013, ale resetnutím iphonu (rozuměj podržet Power a Home na 10 sekund) je vše OK a funkční.
Restore zpět na 2.2 ofiko, přes QuickPwn JB. Sice restore může vyhodit chybu 1013, ale resetnutím iphonu (rozuměj podržet Power a Home na 10 sekund) je vše OK a funkční.
to jsem zkoušel ale tato změna zpátky mi napsala toto:
Naposledy upravil(a) Snoopik dne stř led 28, 2009 4:06 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
bacha porusujes layout fora....
a jestli sis nevsim tak jako tam dole mas napsany pro ktery verze FW to je... a 2.2.1 tam neni takze to asi bude tim ze ?
a jestli sis nevsim tak jako tam dole mas napsany pro ktery verze FW to je... a 2.2.1 tam neni takze to asi bude tim ze ?
ano pro tento jsem se dočetl že to nejni jen jsem nepochopil jak to přes tento program QuickPwn dostat já to dělal přes itunes a to hází chybu 1013 takže tam mám tento novej firmware a nelze ho vrátit třeba od whisky nebo oficiální.
Nechám ten novej celej den se s tím zlobím a nejde to nijak zpátky docela mě iphone zklamal,ale tak už to bývá.
Nechám ten novej celej den se s tím zlobím a nejde to nijak zpátky docela mě iphone zklamal,ale tak už to bývá.
-
- Senior uživatel
Video z iclarified.com
nejak jsem te nepochopil, normalne pres iTunes nahrajes novej FW ne ? ... k tomu nepotrebujes QuikPWN !!!
nejak jsem te nepochopil, normalne pres iTunes nahrajes novej FW ne ? ... k tomu nepotrebujes QuikPWN !!!
tak ted tam mám 2.2.1 to je nový a starší byl 2.2 nějak na něm jde jailbreak že? A tento starší tam nemůžu dostat přes itunes restore to dám a hodí to chybu 1013 a když udělam restnutí phone jak jsem se tady dočetl tak mi naskočí do modu jak je ten bílej kabel a dole napsano itunes když ho připojím tak to jde dokola dám obnovit a zase chyba 1013 ....vypadá to že jsem úplnej pitomec co? ale já už fakt nevím.
Přečti si laskavě můj příspěvek kousek výš a nespamuj tady sebekritikou!! scorpi
Přečti si laskavě můj příspěvek kousek výš a nespamuj tady sebekritikou!! scorpi
-
- Senior uživatel
-
sicilcan píše:"...it's not surprising that they fixed injection hole for yellowsn0w, it is surprising to see a "silent" update..." myslim ze tento "tichy" update je prave koli yellowsn0w! nic "stabilnejsie a rychlejsie" sa nekona...
je to presne ako pises ...
toto nie je ziadny standardny update FW, ale iba RUR (Rapid Response Update), ktory ma riesit Security Leak pre odblokovanie iPhone ...
co viem, tak odtstranili este nejaky maly bug pri posielani SMS (ale detaily neviem)
otazka: ked mam iPhone z ORANGE-u a oni ho predavaju odblokovany, spravim si update na 2.2.1 tak mi spravi UNLOCK??
Příspěvek smazán pro porušení pravidel o citaci předchozího příspěvku scorpi
-
- Host
Po nainstalování mi nejde synchronizovat kalendář z Outlooku (kontakty ano) neprojeví se žádné změny. Vše je originál od vodafonu. Nevíte co s tím?
Omylem jsem zmáčknul jiné tlačítko a založil duplicitu, omlouvám se a prosím o smazání. děkuji
Omylem jsem zmáčknul jiné tlačítko a založil duplicitu, omlouvám se a prosím o smazání. děkuji
Necitim absolutne zadnou zmenu po aktualizaci na 2.2.1!! Mam takovy dotaz mimo tema.. V Safari nekdy kdyz pisu me prestane vyskakovat jedno pismenko jako napise se to ale jak kdyz se na to pismenko tukne tak nevyskoci jako ostatni.. Skoda ze tuto malickost aspon nespravil update na verzi 2.2.1
-
- Mírně pokročilý
Tak tohle mi dělá taky..Ale pokaždé je to jiné písmenko Zeptám se vás prosím na pro vás asi hloupou otázku, ale je potřebné nebo nutné dělat po update i restore??