Včera som prešiel z 2.1 JB na 2.2 JB.
Predtým mi wildeyes išiel úplne v pohode. teraz som ho naištaloval z cydie a nejde spustiť. nabieha a padne. zda sa ako keby chcel otvoriť nejaký adresár ktorý neexistuje. viem že napr mplayer tiež nešiel zakiaľ sa nevytvoril /var/private/Media.
robilo to ešte niekomu? netušíte čím to môže byť? prípadne ak je to tým adresárom tak aký vytvoriť.
vdaka
WildEyes nejde spustit
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Re: WildEyes nejde spustit
Adresar /var/private/media by mal byt standardne vytvoreny, chyba bude v niecom inom. Ja som skusal WildEyes s FW 2.2 a nemal som s tym ziadny problem. Este by si mohol skusit "Fix user dir permission" cez BossPrefs, mozno to pomoze.
- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
ani to nepomohlo.. :/ skúšal som ho aj preinštalovať, aj som si našiel na stránke že potrebuje nejaký lightTPD či čo, a i ked si nespomínam že by som to na 2.1 inštaloval tak som ho hodil a stále nič.
-
- Mírně pokročilý
Já ji zkusil,mám FW 2.2.1 a funguje mi v pohodě.