IM s Xfire protokolem?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
AegoR

IM s Xfire protokolem?

Příspěvek od AegoR »

Neexistuje nejaky IM ktery by zvladal X-fire protokol? Appstore nic, cydia nic...

unknown
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: IM s Xfire protokolem?

Příspěvek od unknown »

tak to netusim, ale taky by se mi takovy IM hodil! S funkci prehravani videi co jsou na xfire ,byla by to libovka :D
Obrázek iPhone3G White 16GB

AegoR

Příspěvek od AegoR »

Mno, me by stacily jen zpravy, precejenom moznost psat si s lidma zatimco neco hrajou je uzasna..

germia

Příspěvek od germia »

četla jsem něco o iBlaze, zkus trochu googlit..

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

germia

Příspěvek od germia »

Jinak neznáte nějaký jiný program, který by jen umoznoval chat s kontakty na XF? Nemusím mít program, který hry detekuje, stačí mi, když budu mít přístup k tem kontaktům.

Sk1X1
Host
Host

Příspěvek od Sk1X1 »

zkuste XfMobile... Je to samostanej Xfire client :) používám taky a je free

http://itunes.apple.com/cz/app/xfmobile/id315133549?mt=8

germia

Příspěvek od germia »

Tohle je ta nejlepší rada, které se mi zde na fóru dostalo! Moc děkuji! Já ani nečekala nějakou free aplikaci :D To je paráda!

Sk1X1
Host
Host

Příspěvek od Sk1X1 »

Za málo, taky jsem něco takovýho scháněl a strýček Google, po pár desítkách minut hledání, nezklamal 8)

germia

Příspěvek od germia »

Tak to obdivuji tvého strýčka googla, protože můj mi tam furt nabízel jen iBlaze :( Ještě jednou díky!

Edit 7.2.10:
Ještě jsem našla Xblaze - graficky je asi trochu lepší než XFmobile a je taky zadarmo! paráda...
http://www.appstorehq.com/xblaze-iphone-123794/app

Odpovědět