ICQ v iPhone 3G
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
ICQ v iPhone 3G
Ahoj lidi tak to tady tak pročítám a mám dotaz:
máme s mladou stejný iPhony G3,liší se jen barvou,mladá má bílej.Máme to ofiko od O2,oba jsme stejně Jailbreakli nastavili cz a vše ok až zatím na to podělaný icq,jak tady někteří psali že se chtěli lognout a buď se jim ukázala hláška že je to nepřipojený z důvodu častého připojení(tj při zadání icq čísla a hesla),nebo hláška v horní liště,odpojen - zkuste později(tj při zadání nicku a hesla) tak to se mi stalo taky a já se na icq nepřihlásím.
Zkoušel jsem icq mladý na obou iPhonech a není problém a to má mladá heslo na 8 míst,a pak jsem zkoušel moje icq taky na obou iPhonech a hazí mi to ty hlášky,podle toho co tam vyplním.
Otázka zní takhle,:jak je možný že mladá se připojí na obou iPhonech a já ne ?a já mám taky heslo na 8 míst,a dokonce jsem si nechal poslat new heslo od icq.com a pod tím mi to taky nejde?
P.S.:Nepsal bych sem ale nedočetl jsem se žádný rady nebo řešení,tak Vás prosím pomohli byste mi rozchodit moje icq na mým iPhonu?
Charlie
máme s mladou stejný iPhony G3,liší se jen barvou,mladá má bílej.Máme to ofiko od O2,oba jsme stejně Jailbreakli nastavili cz a vše ok až zatím na to podělaný icq,jak tady někteří psali že se chtěli lognout a buď se jim ukázala hláška že je to nepřipojený z důvodu častého připojení(tj při zadání icq čísla a hesla),nebo hláška v horní liště,odpojen - zkuste později(tj při zadání nicku a hesla) tak to se mi stalo taky a já se na icq nepřihlásím.
Zkoušel jsem icq mladý na obou iPhonech a není problém a to má mladá heslo na 8 míst,a pak jsem zkoušel moje icq taky na obou iPhonech a hazí mi to ty hlášky,podle toho co tam vyplním.
Otázka zní takhle,:jak je možný že mladá se připojí na obou iPhonech a já ne ?a já mám taky heslo na 8 míst,a dokonce jsem si nechal poslat new heslo od icq.com a pod tím mi to taky nejde?
P.S.:Nepsal bych sem ale nedočetl jsem se žádný rady nebo řešení,tak Vás prosím pomohli byste mi rozchodit moje icq na mým iPhonu?
Charlie
-
- Starý pes fóra :)
Re: ICQ v iPhone 3G
A aku aplikaciu na protokol ICQ pouzivas?
- Nimbuzz
- Palringo
- AIM
- IM+
dodo
- Nimbuzz
- Palringo
- AIM
- IM+
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
Nevim přesně na co se ptáš,ale oba jsme si stáhli icq z App Store a nainstalovali,nic víc nic míň.
-
no ptá se co to máš za program na to icq v iPhone
-
- Mírně pokročilý
-
- Host
Tak si stáhněte jinej program. Jeden z seznamu výše. Doporučuju Fring. Na výber máte ještě BeejiveIM.
iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita
-
Sin.V píše:Nevim přesně na co se ptáš,ale oba jsme si stáhli icq z App Store a nainstalovali,nic víc nic míň.
Ano pytal som sa na to aky program pouzivas na pripojenie do ICQ. Tazke moj kratucky test.
- Nainstaloval som si ICQ z app store
- Zadal som tam svoje ID cislo teda xxxxxxxxx (9miestne)
- Zadal som svoje heslo (7 miestne)
- A prihlasil som sa
- Vsetko funguje tak ako ma...
Nevytukavas nejake zle cislo alebo nejaky znak na klavesnici inak ako v skutocnosti?
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Ježiš protokol..... nainstaloval jsem icq z app stejně jako mladá , mám na ploše ikonu icq(tu kytku) přes to to spouštím jako mladá a nejde mi to, nebo je třeba ještě něco instnout?Ne nic jinýho nepoužívám.Máme iPhona 10 dní.
Charlie
Charlie
-
pekova si tu uz dost dlho na to aby si vedel ze posty hned nad svojimi sa necituju. dodo
Dáš si nastavení(settings) a tam máš dole tlačítko ICQ na to klikneš zadáš svoje údaje a už ti to pojede
Dáš si nastavení(settings) a tam máš dole tlačítko ICQ na to klikneš zadáš svoje údaje a už ti to pojede
-
Vyskusaj si nainstalovat teda ineho klienta... Napisal som ich vyssie a ci sa prihlasis do ICQ.
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Klub čistého iOS
podla mna tam pises nick a nie cisla..
-
- Senior uživatel
Nick pises mozna u skypu nebo podobnych messengeru u kterych to mas jako klicove...
u ICQ se pise vzdy CISLO!!!
u ICQ se pise vzdy CISLO!!!
1)nainstalováno
2)Id XXXXXXXXX
3)heslo xxxxxxx
4)přihlášení
5) 9x na horní liště "připojování"
6)hláška "Nelze připojit"....zkuste za 5min a volby offline nebo zkusit znovu
2)Id XXXXXXXXX
3)heslo xxxxxxx
4)přihlášení
5) 9x na horní liště "připojování"
6)hláška "Nelze připojit"....zkuste za 5min a volby offline nebo zkusit znovu
-
- Senior uživatel
no me to delalo taky mel jsem totiz moc dlouhy heslo...
mel jsem 15 znaku, potom jsem zmenil na 6 a vse je v pohode
mel jsem 15 znaku, potom jsem zmenil na 6 a vse je v pohode

Mladá má heslo na 8 míst a jde to a já 7 a mě icq na pc jde ok jen ne v iPhonu
Pro Dodo:ja bych nerad jinyho klienta
Naposledy upravil(a) Sin.V dne úte úno 03, 2009 6:48 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
jj me to taky na PC slo v pohode...
ale v iPhonu me to blblo
, zkus to zmenit treba to pomuze...
Me to teda pomohlo
ale v iPhonu me to blblo

Me to teda pomohlo
-
Sin.V píše:Mladá má heslo na 8 míst a jde to a já 7 a mě icq na pc jde ok jen ne v iPhonu
Ja som preto pisal vyskusat ineho klienta aby si vylucil ze chybu robis niekde ty. Staci ked nainstalujes vyskusas a odinstalujes... nemusis ho pouzivat.
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Senior uživatel
Sin.V píše:Ja to zkousel i se 6 mistnym i s novym heslem primo od icq.com
nvm me to taky neslo vyzkousel jsem par kombinaci a ejhle vsechno jelo, jenze kdyz to jede tve ,,mlade'' tak to nemuze bejt chyba v iPhonu ne?
Trošku OT, ale Nimbuzz maká taky na ICQ protokolu? Jen, že mi to nešlo přihlásit a to sem to zkoušel asi stokrát, pořád mi to psalo, že mam blbý číslo nebo heslo, na AIM i ICQ mi to šlo...
-
Pouzivam Nimbuzz a funguje uplne v pohode s ICQ, Skype, a Facebook-om.
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Takže icq 342995928
Heslo K74je4ZG
Moje icq a new heslo od icq.com a NEJDE TO
A iPhonem to byt nemuže když se přihlasim za mladou tak to jde!
Jo a nejde to ani na icq ani na fringu
Heslo K74je4ZG
Moje icq a new heslo od icq.com a NEJDE TO
A iPhonem to byt nemuže když se přihlasim za mladou tak to jde!
Jo a nejde to ani na icq ani na fringu
Naposledy upravil(a) Sin.V dne úte úno 03, 2009 11:01 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Moja skuska s tvojim uctom.
- http://www.meebo.com > prihlasenie fungovalo v pohode
- Instalacia ICQ do iPhone > nedalo sa prihlasit s nasledovnou chybou

- Qip 2005 s tvojimi udajmi > ta ista chyba ako pri pripojeni v iPhone cez app ICQ.

- opatovne prihlasenie na http://www.meebo.com s chybou prihlasenia...
Tieto chyby sa zobrazuju zobrazuju ked sa clovek opatovne pokusa pripojit na ICQ tazke skus ho nechat chvilku na pokoji a potom to skus znova.
dodo
- http://www.meebo.com > prihlasenie fungovalo v pohode
- Instalacia ICQ do iPhone > nedalo sa prihlasit s nasledovnou chybou

- Qip 2005 s tvojimi udajmi > ta ista chyba ako pri pripojeni v iPhone cez app ICQ.

- opatovne prihlasenie na http://www.meebo.com s chybou prihlasenia...
Tieto chyby sa zobrazuju zobrazuju ked sa clovek opatovne pokusa pripojit na ICQ tazke skus ho nechat chvilku na pokoji a potom to skus znova.
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
tak jsem tu zase,myslis ze od 1h rano do cca pul 8 je dostatecna doba?Zkusil jsem se prihlasit a nic proste furt to nejde
Me to dela to same. Icq z appstore nebezi. Parlingo jede uplne v pohode.
mno tak jsem zmenil heslo jen na cisla a na 6 znaku a pak zkusil znova porihlasit,a nejde to a na PC v praci mi to jde
spatny icq.... mno nemuze byt sny y s mladou jsme ho stahovali z app store a ji to jde a me ne a ona ma heslo na 8 mist
spatny icq.... mno nemuze byt sny y s mladou jsme ho stahovali z app store a ji to jde a me ne a ona ma heslo na 8 mist
-
Navrhujem aby si zacal pouzivat iny program... Vyhnes sa tak problemom...
Ako spieva Polemic "su veci medzi nebom a zemou..."
dodo

dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Host
JJ.. to je nejlepší nápad !! Neřešte to už a stáhněte si BeejiveIM nebo fring 

iPhone 6,
-
- Host
Moc divný, protože já to používám každý den. Tak zkuste IM+ nebo BeejiveIM
iPhone 6,

Tahle hláška znamená, že ses na ICQ pokoušel připojit příliš často za krátký časový úsek, a ICQ server tě na 5 minut odstřihnul. Co už tam napsáno není je , že pokud se po této hlášce budeš o připojení stále pokoušet během těch 5ti minut, server tě odstřihne na podstatně delší dobu.
2 stejný telefony, na jednom ICQ jde, na druhem nejde. Stejný operátoři.
zkus se se svým icq acc připojit z telefonu přítelkyně. Pokud se připojíš, prohodte si sim-karty. V opačném případě máš zablokovaný nebo nefunkční ICQ účet (dlouhé heslo? krátké heslo? nepovolené znaky?).
-Pokud icq nepůjde na stejném telefonu na kterém to nešlo ani předtím, máš nejspíše špatně nastavenou sít (např. Cellular Data Network). V případě wifi připojení může tento problém způsobovat nějaký konkrétní software třetích stran - častěji u Jailbreaknutých founů. Nějakej přiblblej router, firewall, imodem, bossprefs atd. To teda platí i pro připojení přes net operátora.
-Pokud icq nepůjde na druhém telefonu, na kterém to předtím šlo (tedy nejde to s konkrétní simkou), má nejspíš zakázaný port operátorem (pokud nejsi na wifi). Třeba jiný datový tarif než přítelkyně?
-
- Mírně pokročilý
Ja si to ICQ nainstaloval hned jak se objevilo na Appstore, a od ty doby nemam problem jak na GPRS, 3G a ani na WiFi..... ani kdyz se pripojim nekolikrat po sobe behem chvilky.....
Podle me je chyba asi v nastaveni dat, pokud se pripojuje pres operatora, ale nemyslim ze by to melo mit vliv pri pripojeni pres WiFi.....
Podle me je chyba asi v nastaveni dat, pokud se pripojuje pres operatora, ale nemyslim ze by to melo mit vliv pri pripojeni pres WiFi.....
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
-
- Senior uživatel
Semtex píše: ani kdyz se pripojim nekolikrat po sobe behem chvilky.....
blbost to co rikas, protoze to ti blokuje ICQ, a ne tvuj net...
zkus si treba na PC nekolikrat po sobe Log In a Log Out, po chvilce ti to taky rekne ze se mockrat pripojujes...
Pise me to na QiPu...
Požívám Nimbuzz (jj podporuje i icq) a IM+, obě aplikace mi fungují bez problémů.
na jednom účtě nemůžete být připojeni najednou víceX ne? ...
na jednom účtě nemůžete být připojeni najednou víceX ne? ...

-
- Senior uživatel
Kdyz se lognes na PC a potom se lognes na iPhonu tak te to na PC kopne
...
nemuzes pouzivat jeden ICQ ucet na dvou prijimacich soucasne...

nemuzes pouzivat jeden ICQ ucet na dvou prijimacich soucasne...
Tak jediný co mi jde je zatím IM+,tak zůstanu u něj.Díky moc za trpělivost a rady.
Charlie
Charlie