Aplikace todo/úkoly
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Aplikace todo/úkoly
Dobrý den,mam dotaz ohledně úkolovníků.Dva dny jsem pročítal fórum a nenašel to co jsem hledal,proto hledám touto cestou.O co mi vlastně jde?Už nechci čekat na to až vyjde pocket informant i když si ho určitě koupím,ale než vyjde chci si koupit dobrý todo manager.Jde mi o to aby uměl upozornit na úkol zvukovou signalizací a pokud možno aby se synchronizoval s outlokem.Koukal jsem na aplikaci Todo za 8 eur,ale nevím nevím.Jablíčkář mi také doporučil a to ultimate todo,který je dobrý,ale neumí zvuk.signalizaci a je poměrně dost rozvětvený.Proto bych rád kdyby jste třeba napsali co používáte Vy a jaké máte zkušenosti.Zásadně se mi jedná,ale o program který lze zakoupit v app store,nejsem zastáncem nelegálních programů.Moc děkuji a doufám ve Vaši pomoc či názory.Krásný den 

MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- Starý pes fóra :)
Re: Aplikace todo/úkoly
Ja pouzivam Todo ale ten tiez neviem zvuk. A ak si dobre spominam tak ani ziadna ina app z App Store to nevie kedze je to proti podmienkam Apple...(ak sa mylim tak ma opravte)
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
Ja na take pouzivam Kalendat. Napisem si, co chcem kedy robit, s kym, kde a on ma na to tonom upozorni. Synchronizuje sa mi s iCal (mal by sa aj s Outlokom). Myslim, ze najlepsie na toto je zakladna app Calendar 

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Mírně pokročilý
To je škoda a můžeš mi zdělit jak si spokojený s aplikací kterou máš,tedy Todo za oněch 8 eur,opravdu se to vyplatí?Díky
EDIT:
2 Paly: Ano.kalendář zatím také používám stejně,ale přeci jenom jsem chtěl na to mít přímo aplikaci.Je velká škoda toho pocket informantu,sám jsem ho leta používal na pocket pc a byl jsem hodně spokojen.Ted jsem někde zaslechl,že by měl PI vyjít snad až někdy v červnu
Takto sa edituju u nas prispevky. Pozri si pravidla fora. Paly
EDIT:
2 Paly: Ano.kalendář zatím také používám stejně,ale přeci jenom jsem chtěl na to mít přímo aplikaci.Je velká škoda toho pocket informantu,sám jsem ho leta používal na pocket pc a byl jsem hodně spokojen.Ted jsem někde zaslechl,že by měl PI vyjít snad až někdy v červnu

Takto sa edituju u nas prispevky. Pozri si pravidla fora. Paly
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
Nie som velmi narocny. Pokial chcem oznamenie o udalosti tak si to nastavim do Kalendara. Velmi spolahlive, tak to robim aj na MacBooku, pridam poznamku, zosynchronizujem a je to. Som velmi spokojny. Pokial chcem nejaku speci pripomienku tak na to mam Things (aj v iPhone aj v MacBooku) tiez spolu komunikuju. Som s tou app nadmieru spokojny
Cena je mozno odradzujuca 9,99$

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
simir77 píše:To je škoda a můžeš mi zdělit jak si spokojený s aplikací kterou máš,tedy Todo za oněch 8 eur,opravdu se to vyplatí?Díky
Pravdu? prestal som ju pouzivat

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Mírně pokročilý
Děkuji všem 

Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Pro info o zvukove notifikaci
Osobně používám Ultimate Todos (jeden cas byla a akci free, tak proto)... jsem velmi spokojeny, program ma spousty moznosti.... dokonce synchronizace se servrem toodledo...
Ovsem zvukove upozorneni mi chybelo take a navic moznost pridavat repeticni ukoly... napsal jsem pozadavek autorum a dnes mi prisla reakce, ze s oběma temito body pocitaji v pristi verzi...
Osobně používám Ultimate Todos (jeden cas byla a akci free, tak proto)... jsem velmi spokojeny, program ma spousty moznosti.... dokonce synchronizace se servrem toodledo...
Ovsem zvukove upozorneni mi chybelo take a navic moznost pridavat repeticni ukoly... napsal jsem pozadavek autorum a dnes mi prisla reakce, ze s oběma temito body pocitaji v pristi verzi...