Aj ja by som sa chcel poďakovať takmer všetkým modom aj starým psom za to, že pomáhajú riešiť milión krát zodpovedané otázky, ktoré ja keď vidím, tak zavrem tab. Ale vážne, mne osobne dalo toto fórum veľmi veľa.
Chtel bych timto verejne podekovat uzivateli ABAB, ktery mi cely tyden pomahal rozchodit na iPadu naborenou Cydii. Nakonec se zaplať panbuh vse podarilo. Jeste jednou diky moc!
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4 (+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
Děkuji za poděkování. Rád jsem pomohl. Vždyť od toho je tady toto fórum, aby jsme i radili a pomáhali.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
To:Julek Děkuji za dovršení statusu complete. Velice si toho vážím. Děkuji
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
A já bych chtěl veřejně poděkovat ,,Is8,, za to,že mi před nedávnem založil iCloud když můj telefon to již neumožnoval pro překročený počet registrací. A ,,jardovi,, za nemalé rady nezkušenému. Díky chlapi.