xGPS 1.2 Navigace Turn By Turn s hlasovým naváděním
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: xGPS 1.2 Navigace Turn By Turn s hlasovým naváděním
Me se mapy ve 2,4,8 stahovali pulku dne na 20mego netu... A jeste se nedostahovali, zaseklo se mi to asi u 90%
-
- Mírně pokročilý
Hlasím to tež-:zamrzlo v pc na cca 87% stahonání 

iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Pratele.. potrebuji k nakopirovani map do xGPS doopravdy jen ten manager, nebo download pres net? Ja sem si od vas stahnul mapy, 1.2GB, podle navodu sem je pres DiskAid nakopal do private/var/mobile/library.. i do jinych destinaci.. var/stash.. no a nic 
xGPS mapy neregistruje. Takze asi budu potrebovat ten manager, neni liz pravda? Myslel jsem jen, ze to bude jednodussi takhle
Ale asi nebude..

xGPS mapy neregistruje. Takze asi budu potrebovat ten manager, neni liz pravda? Myslel jsem jen, ze to bude jednodussi takhle

Ale asi nebude..
-
- Mírně pokročilý
Kde si k tím mapam přišel?
Mapy pro 1.1 neběhají v 1.2

iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Garik.K: tys daval odkaz na iskladku "Ned Bře 01, 2009 9:26 pm".. a nemel sem pocit, ze bys psal ze je to pro versi 1.1
Takze sem pouzil tuto mapu, kterouzto xPGS neregistruje.

-
- Mírně pokročilý
O tom se psalo dřív.
Takže běž na 10 stránku toho dle fóra,tam máš přesný návod co a jak.Od "murder" si pak stáhneš češtinu,tak jak v Cydii není kompletní,ačkoli je ta tež.

iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Vzhledem k jistym problemum s aplikaci pro stahovani map, by mozna nebylo spatne, umistit zde zase odkazy na stazene mapy pro novou verzi. Jak se na to tvari ostatni? Mohu nabidnout mapu Prahy v plnem zoomu(vsechny zoomy) ve velikosti cca 160MB a dale take celou CR v zoomech 2,4,8+Prahu v plnem zoomu - velikost cca 700mb. Mohu upnout na rapid, bude to chvilku trvat, pokud bude mit nekdo ovsem zajem 

Lidi nevim ale me to bezi krasne...upgral sem na 1.2, smazal stary mapy, stahl manager, oznacil cr a nastavil zoomy 2,4,8 a pak to jelo. Sice se to stahovalo pomalu, protoze maji asi zatizeny servery, ale zato bez problemu. Pres wifi sem nahodil do iP, nastavil si 3G gps a krasne mi to vali. Pokud mate nejaky problem tak to pravdepodobne bude pripojenim, bud k netu, nebo k iPhonu.
btw mapa CR v zoomech 2,4,8 me vysla na necelych 540MB... ale je fakt ze sem skoro obkresloval hranice
btw mapa CR v zoomech 2,4,8 me vysla na necelych 540MB... ale je fakt ze sem skoro obkresloval hranice

chcel by som sa opytat ci neexistuje nejaky sposob upravenia predoslych map pre potreby toho aktualizovaneho xgps
dakujem
dakujem
-
- Mírně pokročilý
ahoj mam asi tay problem a ze : vyberiem cast na stiahnutie cele slovensko, dam stiahnut mapu zadam nazov mapy do zoomu vlozim 2,4,8 .. dam download a program zamrzne
nevete co by to mohlo sposobovat ???

apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
-
- Host
řešilo se to na konci minulé stránky a na začátku téhle stránky.
Je to normální.
Je to normální.
iPhone 3G 8GB FW 3.0
-
- iPhone expert
nech tam zadam hocico napise mi the entered zoom levels arent valid
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
-
- Mírně pokročilý
WaVe_99 píše:Vzhledem k jistym problemum s aplikaci pro stahovani map, by mozna nebylo spatne, umistit zde zase odkazy na stazene mapy pro novou verzi. Jak se na to tvari ostatni?
Je to viborny nápad,chtělo by jenom se domluvit kdo a co bude stahovat.Ja teď začinam táhnout Německo ve 2,4,7,11,16.Někdo by mohl Rakousko,někdo Italie atd.,až budeme mít aspoň větři část europy.
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Ja mam CR 2,4,8 a na zadost Ralfika to uploaduju, protoze cesko tu pro v1.2 jeste neni.
EDIT: Upload hotov, link na czshare:
http://czshare.com/609195/DXLP/xGPS_map.db
Staci nakopirovat do private/var/mobile/library a hotovo

-
- Host
U me nastal mensi problem. Stahnul jsem si urcity okruh map na vyzkouseni pres xGPS manager. Pres wifi nahral do iphona zabiraji cca 10MB, zapnu offline mod a GPS ale kdyz zadam kam chci jet. Vybehne chybova hlaska neni mozne ziskat pozadovane informace ze serveru: no internet connection.
Aha ted jsem nasel, že novou trasu si vzdycky stahuje ja mam v boospreffs Edge a 3G zakazany tak proto, ale stejne mi neprijde moc praktický, že si to něco stahuje sice kolem par kb ale kdyz nemam zadnej datovej tarift neco to stoji.
A staci kdyz se pripojim na net cez wifi najdu si trasu ta se ulozi a uz se na net pripojovat nemusim??
Aha ted jsem nasel, že novou trasu si vzdycky stahuje ja mam v boospreffs Edge a 3G zakazany tak proto, ale stejne mi neprijde moc praktický, že si to něco stahuje sice kolem par kb ale kdyz nemam zadnej datovej tarift neco to stoji.
A staci kdyz se pripojim na net cez wifi najdu si trasu ta se ulozi a uz se na net pripojovat nemusim??
-
- iPhone expert
Asi budu mit hodně hloupý dotaz, takže předem upozorňuju...
Chtěl bych se zeptat zda by mohl někdo přeložit, či vysvětlit co znamenají jednotlivé položky v Settings. Nevím třeba co je GPS Enabled (pokud zapnu, nebo vypnu, nepociťuji žádnou změnu), to samé ani nevím jestli mam v nastavení zapnout GPX Logging... Nejvíc důmam nad GPS (GPS to use, tam mám mít zaplé xGPS Module???) děkuju Vám moc za rady... Angličtinu opravdu neovladám 

iPad 4 - 64GB, white, iOS 8.1
iPhone 5S - 64GB, gold, iOS 8.1
appleTV 3th gen.
iPhone 5S - 64GB, gold, iOS 8.1
appleTV 3th gen.
-
- Pokročilý uživatel
Komonek: jukni sem a bude to na tebe kecat v češtině: http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=81&t=14605
Bohužel na Cydii je pořád ta zpotvořená čeština už jsem psal Alexovi-alexovi a prosil ho o výměnu, bohužel asi nemá čas a mě to kazí jméno
. Takže zatím doporučuji jen přímé stažení z linku výše.
Bohužel na Cydii je pořád ta zpotvořená čeština už jsem psal Alexovi-alexovi a prosil ho o výměnu, bohužel asi nemá čas a mě to kazí jméno

-
- Mírně pokročilý
Máme na cydii novou ikonku pro xGPS -:"xGPS BenJ".Docela dobře mi zapadla do tematka "Hi-Tech".
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Vcera sem se snazil s GPS managerem stahnout vetsi mapu..
stredni evropu. Slo mi hlavne o HU,AT a HR.
Program xGPS manager se seknul. Kdyz sem pak zkusil stahnout mensi mapu - okoli mesta Tanvald, slo to ok a do dvou min. stahnute mapy vcetne zoomu 2,4,8. Nasledne sem je pres DiskAid nakopal do iP., do slozky var/mobile a je to. xGPS je registruje
Stalo se Vam to taky s vetsima mapama? diky za info.

Program xGPS manager se seknul. Kdyz sem pak zkusil stahnout mensi mapu - okoli mesta Tanvald, slo to ok a do dvou min. stahnute mapy vcetne zoomu 2,4,8. Nasledne sem je pres DiskAid nakopal do iP., do slozky var/mobile a je to. xGPS je registruje

Stalo se Vam to taky s vetsima mapama? diky za info.
-
- Mírně pokročilý
"pharlap " Mně se stalo to též.
Ja zas chce se zeptat zda někdo neví co se stane když do te složky hodíme několik ruznych map?
Ja zas chce se zeptat zda někdo neví co se stane když do te složky hodíme několik ruznych map?
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
-
- Mírně pokročilý
Mne sa zda ze manager ich vsetky dava do jednej zlozky a tam ak na seba nadvazuju tak ich spaja.Mam spravene asi 3mapy ale v zlozke xGPSmanager(v my documents )je stale len jedna zlozka map.Podla mna je teda mozne stiahnut viac malych map a manager si ich potom posklada do jednej.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
-
- Mírně pokročilý
To jsem si myslel.Vtom případě ale nemá cenu si zde vyměňovat mapy,tak jak stejně je ve svým mobilku nespojíme z ostatníma.
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
ok. chapu to takhle.manager vsecko stahuje do souboru xgps.db. Ten staci treba pres DiskAid nahradit v iP. a xGSP app by to mela registrovat. V ulozeni var/mobile..
Chapu to spravne?
S okolim TNV se mi mapu podarilo stahnout, nakopat do iP.a xGPS ji registroval.. takze asi no prob. .. snad
Akorat by mne zajimalo, dyz v managerovi stahnu kousek mapy a kousek mapy, jestli se ulozi vzdy pod jinym nazvem.. a jestli se do iP. musim v ramci map nakopirovat jen jeden kompozitni soubor, nebo jestli tam muzou bejt dva
Dik!
P.S.: Hlavne mi jde o mapy str.Evropy + Rakousko, Slovinsko a Chorvatsko
Chapu to spravne?
S okolim TNV se mi mapu podarilo stahnout, nakopat do iP.a xGPS ji registroval.. takze asi no prob. .. snad

Akorat by mne zajimalo, dyz v managerovi stahnu kousek mapy a kousek mapy, jestli se ulozi vzdy pod jinym nazvem.. a jestli se do iP. musim v ramci map nakopirovat jen jeden kompozitni soubor, nebo jestli tam muzou bejt dva

Dik!
P.S.: Hlavne mi jde o mapy str.Evropy + Rakousko, Slovinsko a Chorvatsko

-
- Mírně pokročilý
Také jsem onom přemýšlel,a podle mně te kousky se nahradí,pokut jsou ve stejném zoom.Úžasné je to,že jak stahnute mapy přes Iphonek tak i stahnute mapy přes Manager se spojují.
P.S.-jen to spojení (merging maps) nějak trva strašně dlouho
P.S.-jen to spojení (merging maps) nějak trva strašně dlouho

iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
-
- Host
nevite nekdo jaky je plny zoom ?
-
- Mírně pokročilý
plny zoom cize najvacsie priblizenie je 0.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
Prosím Vás mohl by tu někdo napsat jaké potřebné programy nahrát do Iphone aby fungovalo Xgps.Dnes jsem dělal instalaci FW2.2 a při načteni Xgps s Cydie do iphone se instalace nedokončí píše mi to POSIX:Socket is not connected jsem z toho jelen

-
- Mírně pokročilý
Neviem co Ti to hadze za chybu ale nic viac netreba,staci iba xGPS a do PC xGPS Manager.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
-
- Mírně pokročilý
fuckp píše:Ja mam CR 2,4,8 a na zadost Ralfika to uploaduju, protoze cesko tu pro v1.2 jeste neni.
Nemohl byste nekdo, komu se to podarilo stahnout, reupnout na rapid?
Pokousel jsem se dneska asi 4x, ale porad pise, ze je vycerpana maximalni kapacita ...

Predem diky za pripadnou ochotu!
Mno tak jsem tedy thread procetl a mel bych dotaz. Pokud si tu aplikaci nainstalujete, zapnete v ni offline mode a stahnete si ty offline mapy do telefonu, zakazete iphonu pripojovani na net, je mozne pouzivat tyhle offline mapy pro ukazani aktualni pozice pomoci GPS a pohyb po mape? Zamerne nepisu navigovani, protoze jsme tady cetl, ze k vypocitani trasy potrebuje xGPS pristup na net, jde mi jen o to abych si stahl offline mapy a s telefonem mohl delat 2 veci: zjistit svou aktualni polohu a brouzdat prirozene stazenym usekem offline map jako na Google maps pri normalni pouzivani map co jsou v iPhone. Vpodstate mi jde o to zjistit, co vsechno se s tim programem da delat pokud neni telefon pripojeny na net v zahranici...
-
- Mírně pokročilý
Samozrejme je to presne ako si napisal-xGPS nepotrebuje net na ukazanie tvojej polohy na mape ktoru mas stiahnutu a tiez nepotrebuje net na pozeranie tejto mapy.Musis mat ale zapnuty offline mod.na to aby ta navigoval potrebuje net ale staci to iba vtedy ked si zadasvas trasu(aby ju xGPS vypocital)a potom mozes znovu zapnut offline mod(to by nemalo"zrat"vela dat)-xGPS si trasu zapamata.V PC sa myslim daju cez xGPS manager stiahnut aj trasy na navigaciu ktore potrebujes.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
necituj posty hned nad svojimi! Precitaj si pravidla fora viewtopic.php?f=112&t=10929 dodo
parada, to jsem potreboval vedet, diky, jen jeste jak to jako funguje, kdyz si stahnu mapu prahy a k ni si stahnu trasy prahy tak pak muzu bez pouziti netu navigovat v ramci te prahy? to by potom uplne stacilo, zkousel nekdo jestli to tak opravdu je?
parada, to jsem potreboval vedet, diky, jen jeste jak to jako funguje, kdyz si stahnu mapu prahy a k ni si stahnu trasy prahy tak pak muzu bez pouziti netu navigovat v ramci te prahy? to by potom uplne stacilo, zkousel nekdo jestli to tak opravdu je?
-
- Mírně pokročilý
Este som to neskusal ale nejde to tak ako si myslis-ze by si si stiahol trasy Prahy atd.Ide len o obvikle trasy z bodu a do bodu b.Napr rano idem kazdy den z domu do prace a tak si dam ulozit tuto trasu.Ale ako vravim este som to neskusal.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
Jen male drobnosti k vyse napsanemu:
Moonlight: Myslim si, ze k vyhledani trasy si nemusis prepinat offline mod na online, alespon verze 1 to myslim nepotrebovala
ns6000: Pokud si naprikl. pres wifi naplanujes dopredu trasy, ktere nejcasteji jezdis, ulozi se ti mezi - oblibene ci manazer adres a odtud je jen vytahnes a jedes
Pak je to OFFLINE kompletne
Moonlight: Myslim si, ze k vyhledani trasy si nemusis prepinat offline mod na online, alespon verze 1 to myslim nepotrebovala
ns6000: Pokud si naprikl. pres wifi naplanujes dopredu trasy, ktere nejcasteji jezdis, ulozi se ti mezi - oblibene ci manazer adres a odtud je jen vytahnes a jedes
Pak je to OFFLINE kompletne

no ono asi tak, komplet offline navigace by byla fajn ale jelikoz ja bych to stejne pouzival jen na chuzi tak mi uplne staci to ze to v offline modu ukazuje kde jste a jde si offline prohlizet mapu
Tak jsem konečně nainstaloval Xgps ne přes WIFI,ale přes EDGE asi mě to něco stálo hlavní je,že to mám.Ted jen instnu mapy přes Xgps Manager a jupí snad to pojede 

-
- Pokročilý uživatel
Doufám že to může být tady, váhal jsem kam to dát, jelikož se to týká jen xGPS tak dávám sem:
Počeštil jsem startovací obrazovku xGPS Pro theme. Je to jen legrácka, aktivuje se přes WinterBoard, nakopírovat do Theme...

Doufám, že alespoň trošku pobaví
http://rapidshare.com/files/206373272/xGPS_Pro.theme.rar
Traficshare stáhnete bez čekání.
Edit: originál bez těch kydů je ke stažení v Cydii
Počeštil jsem startovací obrazovku xGPS Pro theme. Je to jen legrácka, aktivuje se přes WinterBoard, nakopírovat do Theme...

Doufám, že alespoň trošku pobaví

http://rapidshare.com/files/206373272/xGPS_Pro.theme.rar
Traficshare stáhnete bez čekání.
Edit: originál bez těch kydů je ke stažení v Cydii

-
- Mírně pokročilý
Tak sem ho vyzkoušel v Provozu a je super
hlasová navigace je sice nepoužitelná protože jí je strašně ěpatně rozumět ale vizuální navigace je perfektní
křižovatky kde se bude odbočovat sou přehledně označený kolečkem prostě paráda
sem spokojenej

sem spokojenej

-
- Host
cawec vedel by mi niekto povedat kam sa ukladaju mapy ked ich stiahnem cez xGPS Manager lebo nemozem to nikde najst.A staci to potom nakopirovat napr. cez DiskAid do private/var/mobile??? diky moc
iPhone 5 white