MMS pre iPhone - SwirlyMMS
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: MMS pre iPhone
Taktez prosim, jestli by se tady nenasla dobra duse co by mi Swirly koupila pres PayPal, jsem z Prahy, penize zavezu ihned...predem diky za pomoc
-
- Host
Možná hloupá otázka, ale kolik stojí full verze a jak se to vlastně platí?
A ještě jeden dotaz...jak poznám v Cydii jestli je ten program zdarma nebo za peníze?
A ještě jeden dotaz...jak poznám v Cydii jestli je ten program zdarma nebo za peníze?
-
- Host
Proím help. Mám koupený Swirly a zniceho nic mi to neprijam nic. jak chci otevřít novou MMS naskočí mi:
You must see the green ´m´ before sending or receiving an MMS After startup or changing your MMS settings it can in worst case take up to a minute before the ´m´ appears green. If the ´m´ even after two minutes is not green please consider the following:
- Verify your MMS APN settings
- Your service provider may have a tempeoary network problem. Try again later!
-It may help to restart your iPhone
At delam cokoliv restarty atd tak nic
Pls poraďte
You must see the green ´m´ before sending or receiving an MMS After startup or changing your MMS settings it can in worst case take up to a minute before the ´m´ appears green. If the ´m´ even after two minutes is not green please consider the following:
- Verify your MMS APN settings
- Your service provider may have a tempeoary network problem. Try again later!
-It may help to restart your iPhone
At delam cokoliv restarty atd tak nic
Pls poraďte
-
- patron iPhone.cz
Pokud umíš anglicky a pochopils instrukce, je těžké radit. V nastavení dole je guide nastavení pro tvého operátora. Zkus, pokud si tak již nedělal. Ještě bych zkusil komplet odinstalovat a znovu nainstalit. Pokud nepomůže, potom kontaktovat support. Jako reguélní uživatel máš na podporu nárok.
-
- Starý pes fóra :)
Musi ti svietit zelene "m" na statusbare. Ked mne dojde nova MMS tak musim vliezt do nastaveni (nic tam neurobim) a len ich na novo ulozim vtedy sa mi MMS podari stiahnut zo serveru.
Podla toho co dalej pise v tej chybovej hlaske mozes mat problem s nastavenim teda tam nemas spravne hodnoty a posledna vec je ze operator ma momentalne sluzbu "mimo provoz"...
dodo
Podla toho co dalej pise v tej chybovej hlaske mozes mat problem s nastavenim teda tam nemas spravne hodnoty a posledna vec je ze operator ma momentalne sluzbu "mimo provoz"...
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
- Mírně pokročilý
můžete na T-Mobile přijímat MMSky? mě to nejdřív na SwirlyMMS šlo a ted nejde, nemá někdo stejný problém? kdyžtak jak jste to vyřešily
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2
iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2
Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
-
- patron iPhone.cz
Bylo by vhodné napsat jakou máš verzi aplikace. Poslední je 1.2.15
-
- Mírně pokročilý
verze SwirlyMMS je 1.2 a telefonu 2.1
-
- patron iPhone.cz
Výborně! Vzhledem k tomu, že nejsem zastánce přeměny vlákna v chat, ještě kdybys napsal, zda máš aplikaci legálně zakoupenou, popřípadě co ti na aplikaci nejde, respektive jakou to vyhazuje chybu.
-
- Mírně pokročilý
aplikaci mám legálně, ale když dám aby se mi stáhla mmska tak to napíše Fatch Error: unexpected http respose....
-
- patron iPhone.cz
Potom platí to, co napsal dodo.
-
- Mírně pokročilý
tak podle návodu Dodo se mi to nepovedlo
-
- Nastavenia mas teda podla tohoto navodu?
- Vsetky lomitka dvojbodky mas tak ako maju byt?
- V UserAgent skus nastavit: Nokia_N95
- Sluzbu MMS mas naozaj aktivovanu u operatora?
- Pripojenie na internet v poriadku (v nastaveniach iPhone mas v APN mas Internet)?
Viac ti neviem poradit... bohuzial.
dodo
- Vsetky lomitka dvojbodky mas tak ako maju byt?
- V UserAgent skus nastavit: Nokia_N95
- Sluzbu MMS mas naozaj aktivovanu u operatora?
- Pripojenie na internet v poriadku (v nastaveniach iPhone mas v APN mas Internet)?
Viac ti neviem poradit... bohuzial.
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Mírně pokročilý
všechno mám nastavený jak je napsáno, zkoušel jsem to jak jsi řikal a pořád nic. MMS mám aktivované, normálně mi fungovali i na iPhone, ale nějak už nejdou, tátovi jsem tam taky nahrával SwirlyMMS a taky nejdou. jo v APN mám internet
Rad bych koupil swirlymms ale nemam internetovou banku
a potreboval bych to driv.nechce se me kvuli tomu do banky.
Prosim,kdo ma paypal a byl by schopnej to koupit tak se ovzete na soukromou spravu.
Penize vam poslu drive nez to zaplatite vy.diky

Prosim,kdo ma paypal a byl by schopnej to koupit tak se ovzete na soukromou spravu.
Penize vam poslu drive nez to zaplatite vy.diky
Proc kazda mms app. chce internet na posilani, je nejaka ktery staci normalni operator? Bez edge a pod?
-
- iPhone expert
ved kazdy, aj obycajny telefon, posiela mmsky ze datove sluzby.... inak to asi nejde
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
- Host
Ahoj, mám docela velký problém a potřeboval bych poradit, mám SwirlyMMS legal zakoupenou, ale poslední dny když mi přijde MMS tak je obrázek malinký, když na něj kliknu aby se zvětšil tak je rozmazaný, když si zkouším poslat MMS sám sobě tak v send mám obrázek v plné velikosti ale když mě přijde tak je opět malinký, vůbec nevím čím by to mohlo být, zkoušel jsem update na novou verzi, to vůbec nepomohlo, pak jsem zkoušel změnit nastavení podle toho automatického to také nepomohlo. Jinak vše funguje normálně, jen jsou ty mms malé - mají velikost jen pár kb. Nevíte čím by to mohlo být?
iPhone 6S plus NO JB
IPad AIR 2
IPad AIR 2
-
- patron iPhone.cz
a máš v Nastavení zaškrtnuto Medium?
-
- Host
Ahoj, už jsem na to přišel, nevím jak je to možné ale bylo to tím že byla zapnutá WIFI síť, jak jsem se z ní odlogoval tak to šlo korektně. Divný
iPhone 6S plus NO JB
IPad AIR 2
IPad AIR 2
Pouzivam swirly mms na 1.1.4 T-M CZ asi rok uplne v pohode a najednou z niceho nic prestala fungovat. Neodesila ani neprijima. Pri prijimani Fetch error unexpected http response `application vnd wap mms- message a dal nevim a pri odesilani Possible incorrect mmsc setting. Unexpected http response (HTTP 1.1 500 Internal server error). Podotykam ze jsem nic nemenil a jeste v pulce unora aplikace normalne fungovala. Nevite jestli t mobile neco nezmenil pripadne neco neblokuje?
-
- Host
Mám stejný problém odesílat jde, když změníš UserAgent na Nokia N95 nebo jiný, ale stejně to pořád nepřijme. 

-
- Pokročilý uživatel
Tak jsem to teď zkusil a u O2 mi to prolezlo tam i zpět s nezmenšenou fotkou z iPhonu. Takže asi problém u T-mobile.

-
Všechny zdravím stejný problem s MMS jako kolegové v předchozých dvou vláknech. Jisto jistě mi mmsky šly před dvěma týdny.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- iPhone expert
No nevyprsalo ti nahodou demo? Mas kupenu plnu licenciu? Lebo demo funguje presne 2 tyzdne...
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
Ne ne MMS mi jdou už přes 10 měsíců ale spíš si myslím že je problém v Swirly nebo u t mobilu. zkusím přeinstal Swirly.
EDIT:
Tak přeinstal swirly nepomuže chyba je někde asi u T-mobilu. Je tu někdo co mu jdou MMS přes Swirly u T-mobilu.
Edituj svoje posty lebo ti ich budeme mazat teraz som to urobil za teba! dodo
EDIT:
Tak přeinstal swirly nepomuže chyba je někde asi u T-mobilu. Je tu někdo co mu jdou MMS přes Swirly u T-mobilu.
Edituj svoje posty lebo ti ich budeme mazat teraz som to urobil za teba! dodo
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
to Tony1: mě MMSky u T-Mobilu jdou. Odesílám i přijímám normálně. Ale podobný problém jsem měl asi před dvěma týdny. Z ničeho nic mi přestaly MMS docházet a po pravdě nevím, jak dlouho to tak bylo. Moc mých známých mi MMS neposílá a zjistil jsem to jen náhodou, když se mě jeden kamarád zeptal, zda m i došla ta zpráva, co mi poslal.
Po zdlouhavém zkoušení všech možných variant v čem by mohla být chyba, jsem došel k závěru, že jí způsobovala špatná komunikace, nebo spíš nekomunikace SwirlyMMS s mojí tehdejší verzí iRealSMS. Měl jsem tuším verzi 2.0.6-2. Nevím přesně, jestli to bylo jen tím, ale jelikož jsem v tu dobu zkoušel program hClipboard a zjistil jsem, že v té verzi iRealSMS se mi tato klávesnice ne a ne zobrazit, tak jsem iRealSMS aktualizoval. Po tom, co se mi nahrála verze 2.0.7.3, tak mi po restartu telefonu došly naráz asi tři MMSky, co mi někdo poslal dva až tři dny před tím. Teď mi už chodí normálně ("relativně normálně" - oproti jiným telefonům, co jsem měl, asi s minutovým zpožděním). Každopádně svůj problém jsem vyřešil a víc se tím nezabývám.
Jinak co se týká nějakých návodů výše v tomto fóru - nechápu proč by se ve SwirlyMMS měl přepínat režim odesílání/příjmu na Nokii N95, když je od tvůrců programu implementován režim iPhone??? Vy snad máte jiný telefon??? - to jen tak k zamyšlení
Po zdlouhavém zkoušení všech možných variant v čem by mohla být chyba, jsem došel k závěru, že jí způsobovala špatná komunikace, nebo spíš nekomunikace SwirlyMMS s mojí tehdejší verzí iRealSMS. Měl jsem tuším verzi 2.0.6-2. Nevím přesně, jestli to bylo jen tím, ale jelikož jsem v tu dobu zkoušel program hClipboard a zjistil jsem, že v té verzi iRealSMS se mi tato klávesnice ne a ne zobrazit, tak jsem iRealSMS aktualizoval. Po tom, co se mi nahrála verze 2.0.7.3, tak mi po restartu telefonu došly naráz asi tři MMSky, co mi někdo poslal dva až tři dny před tím. Teď mi už chodí normálně ("relativně normálně" - oproti jiným telefonům, co jsem měl, asi s minutovým zpožděním). Každopádně svůj problém jsem vyřešil a víc se tím nezabývám.
Jinak co se týká nějakých návodů výše v tomto fóru - nechápu proč by se ve SwirlyMMS měl přepínat režim odesílání/příjmu na Nokii N95, když je od tvůrců programu implementován režim iPhone??? Vy snad máte jiný telefon??? - to jen tak k zamyšlení

-
Neviem preco sa to prepina na N95kovi profil ale MMS mi chodia (teda dufam dlho som neposielal) a ked chodi je mi jedno ci tam mam N95 alebo iPhone...
Neviem ako dlho pouzivas MMS (SwirlyMMS) ale na zaciatku tam bolo treba mat nastavene N95 inac nesli MMS. 
dodo

dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Swirly jsem měl poprvé, když byla verze 1.2.8. Dalo by se říct, že jsem v tomto směru lama, ale nikdy jsem na N95 nemusel přepínat a vždycky mi MMSky šly. Každopádně tuto službu moc často nevyužívám, mám to spíš jen tak pro strýčka příhodu. Za svůj život jsem poslal asi 20 MMSek a to je iPhone už můj 18-tý telefon.
...a na to, že už ho mám půl roku, tak mě ještě pořád neomrzel
...a na to, že už ho mám půl roku, tak mě ještě pořád neomrzel

Pro upresneni pouzivam verzi 1.1.4 a jeste 14.2. mi prisla MMS z O2 a jine aplikace jsem neinstaloval ani neodinstaloval takze to vidim bud na problem u TM nebo Swirly (konec podpory pro 2G verzi?), nastaveni swirly jsem si nemenil a v teto ani volba jineho modelu telefonu neni, predtim bez problemu at mezi iphony tak i mezi jinymi znackami pri nastaveni High.
Ze stranek TM jsem si nechal poslat testovaci MMS, nejdriv neprisla pak se napul stahla ale bez obsahu. Odeslat nelze nic.
Volal jsem tedy (dost naivne) na infolinku TM, zda neco nezmenili u nich, pry ne ale hrozne se divili ze pouzivam MMS u iPhonu. Nastaveni MMS u me SIM v systemu pry v poradku.
Blokovani mms u iphonu ala AT T v USA vidim jako nepravdepodobne, ikdyz nikdo nevi...
Ze stranek TM jsem si nechal poslat testovaci MMS, nejdriv neprisla pak se napul stahla ale bez obsahu. Odeslat nelze nic.
Volal jsem tedy (dost naivne) na infolinku TM, zda neco nezmenili u nich, pry ne ale hrozne se divili ze pouzivam MMS u iPhonu. Nastaveni MMS u me SIM v systemu pry v poradku.
Blokovani mms u iphonu ala AT T v USA vidim jako nepravdepodobne, ikdyz nikdo nevi...
-
dnes vysla new verzia 1.3 a language pack takze uvidime co je new 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Host
Tak je to supr po aktualizaci se to zase rozchodilo. Odesílá a přijímá to u T-mobile. 

-
nevim k cemu je to dobre ale uz pracuji na cestine... jinak mam taky problem u T-Mobile CZ MMS mi proste nejdou odeslat...
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
-
- Host
Tak jediná změna je, že přidali slovenštinu jinak nic. U T- mobile cz musí být pořád nastaven useragent na Nokia N95 jinak to nejde odeslat
-
Jazyk sa meni podla nastaveni iPhone teda ak pouzivas iPhone v Anglictine tak sa ti Slovencina nezobrazi... Muslel by si ju rucne cez SSH prekopirovat do Adresaru en.lproj v aplikacii SwirlyMMS.app.
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Reseni pro 1.1.4 a verze kde neni volba fake mobilu: nainstalujte source do instaleru //swirlyspace.com/SwirlyMMSSettings/Settings.xml po refreshy se vam zobrazi v installeru nova slozka SwirlyMMS phone faking a nainstalujte N95.
Prijimani u T-Mobile najednou funguje... takze chyba byla tam.
Prijimani u T-Mobile najednou funguje... takze chyba byla tam.