Zdravím,
nevíte prosím někdo jak zastavit stahování aplikace z App Store? Dvojím tapnutím na ní stahování pouze pozastavím, a když telefon restartuji, také se nic neděje.
Děkuji.
[?] Zastavení stahování aplikace z App Store
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: [?] Zastavení stahování aplikace z App Store
A když stahování pozastavíš a pak na ikoně podržíš prst a dáš křížek, jako při odinstalaci programu, tak se to neodebere?
tak to dostahuj a potom smaz. V tom by problem byt nemel ne?
Já tam při pozastavení stahování křížek nemám, ty ano?
No dostahuj, ta aplikace měla přes 100MB. Ale nechal jsem to dostahovat a pak jsem jí jen odinstaloval..
No dostahuj, ta aplikace měla přes 100MB. Ale nechal jsem to dostahovat a pak jsem jí jen odinstaloval..
Hmm, také jsem právě zjistil, že to nejde. Naštěstí jen s 2MB aplikací. Myslím, že jiná možnost, než nechtěný program doinstalovat a pak ho smazat, asi není. Kdyby jste někdo zjistil, že to jde, tak to sem postněte. Mě osobně by to zajímalo.