EZmms

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
pharlap

EZmms

Příspěvek od pharlap »

Obrázek

Chtěl bych upozornit na FREE MMS aplikaci z Appstore :wink:
Zatím jsem provedl jen registraci a aktivaci.
O dalších podrobnostech Vas budu informovat :wink:

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: EZmms

Příspěvek od iTukan »

Tak to jsem zvedav, pry funguje jen v Indii. ;)

"Currently EZmms service is available for users in India" :lol:
Naposledy upravil(a) iTukan dne sob bře 07, 2009 2:26 pm, celkem upraveno 1 x.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Tady dokladam, ze app funguje i v CR. Jen na zacatku staci nastavit svoje tel.cislo a jinak je vsecko automaticke. Nic se nenastavuje.
Na obrazcich vidite prijatou testovaci MMS, dale MMS, kterou sem posilal.. jeji odesilani a nasledne kontrola v odeslanych zpravach!
A mam jiz potvrzeno od prijemce ze MMS dosla :wink:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Paly

Příspěvek od Paly »

V US AppStore ju nevidim. Zrejme bude distribuovana len v ostatnych store.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Ako je to s platenim?
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Áno v us storu som to aj ja nenašiel ale v polskom to je už stahujem.

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

V českém to je taky, jen ohlasy nic moc jedna hvězdička a vesměs že to nefunguje...
Apache23: za co by si chtěl platit? Za mms platíš podle svého tarifu operátorovi a program je zdarma.
Obrázek

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Áno šlo mi o cenu MMS. Dakujem. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Bobar

Příspěvek od Bobar »

Tady je videt,ze na CZ a SK prote Ser.u :(
Jeste ze je Swirlymms :mrgreen:

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Takže se placení zahrnuje do datového tarifu u operátora? Neni to jako u normálních telefonů že MMS stojí by oko 10 kč? Když mam tedy aktivovaný neomezený datový tarif tak v podstatě neplatím nic? :)

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Sazba u mms je stanovená operátorem (kolem 10,- Kč) zatím jsem se nesetkal s odesláním a příjmem mms přes nějakou free bránu jen za "přenesená data" jak tomu je u sms. Takže za odeslání mms zaplatíš svému operátorovi.
Napište spíš jak to je s funkčností, má to být jen pro indii, na app store v reakcích je, že v cz nic neposlali ani neodeslali, tady se píše, že to údajně chodí. Tak napište u jakého operátora a jak to chodí. To budou hodnotné příspěvky :D
Obrázek

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Alibo: tvuj komentar VUBEC nechapu.. jestli sis vubec vedom co jsi rekl..
:shock:
Proc by na CZ/SK sra*i? Vzdyt ta app je naopak dostupna jen
evropskem v regionu. Slysel jsi ze v US appstore ji nenajdes!

Pinkrider,Apache a dalsi podobni: Ceny MMS jsou predsi jiz leta stanoveny.. a pres SwirlyMMS platite za odeslanou MMS operatorovi taky! Cemu se tady vsichni divite? :evil:

EDIT: U operatora T-mobile to chodi!

stepan6

Příspěvek od stepan6 »

Asi nemám štěstí...pořád mi to hlásí, abych si upravil profil. Netušíte jak na to???

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Nefunguje to. Mam O2 a nejde mi to. Když dam odesílat tak mi to napíše že si mám též upravit profil. Asi to fakt bude jen pro indii. :D

Moonlight
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Moonlight »

Skusal som Orange a bohuzial nic.Aktivacna sms mi prisla ale odoslanie mms je neuspesne-zvuk po odoslani sa z iPhonu ozve ale primatelovi nic nepride.Skusal som aj cez wifi aj cez edge(cez edge to odosielalo dlhsie-ale to je asi pochopitelne:-)
SKODA-asi po prejdeni demo verzie kupim predsa len SwirlyMMS
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g

Bobar

Příspěvek od Bobar »

pharlap píše:Alibo: tvuj komentar VUBEC nechapu.. jestli sis vubec vedom co jsi rekl..

Radsi to udelaj pro Indii :-) neznam aplikaci na mms z app store.
Urcite to jednou i pro Cechy bude - snad i cestina od applu :-)

Jak rikam - apple me prijde jako kdyz na Cz a Sk sero..
Iphon bez Cydie neni telefon.
Muj nazor,chlape.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

U Vodafone EZmms funguje taky.
Je to sice blbina, ale potěší. :D

Mara01
Host
Host

Příspěvek od Mara01 »

Aplikace funguje. Jen je potreba pockat na potvrzovaci sms, chvili to trva, ale pak to je OK.
iPhone 3G 16GB, fw 3.1, Telefonica O2

stepan6

Příspěvek od stepan6 »

Tak na T-Mobile to taky funguje, ale chce to fakt trpělivost při čekání na potvrzovací sms. Teď čekám na reakce od těch, kterým jsem MMS poslal, abych mohl potvrdit plnou funkčnost.

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Tak to jsou dobre zpravy, za chvili mi konci trial SwirlyMMS, tak alespon nebudu muset kupovat... 8)
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

No takže mám O2 a aktivační sms dorazila. Ale furt to děla Sending, doběhne to do konce a znova Sending.
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Derter

Příspěvek od Derter »

Zravim,
take se musi pridat k otazce k tomuto programu, stahnul sem, napsal cislo, prisla sms, potvrdil sem adresu, prisla "mms" od EZmms ze sem registovanej a to je vse. nechal sem si od kamaradu poslat mms a nic mi neprislo a kdyz dam odeslat ja tak nejede sending a pokud bych to neprerusil tak je to tam doted.
prosim radu

vadim
Host
Host

Příspěvek od vadim »

Jak dlouho ste prosím čekali na potvrzení regisrace?S přesností na dny :lol:

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

Včera večer jsem zadal svoje číslo a dnes ráno, když jsem se probudil SMSKa tam byla
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Renfra

Příspěvek od Renfra »

Mně přišla potvrzovací MMS během několika minut, ale mám stejný problém jako pe.kova. Začne sending, nedojde do konce a začne zase znovu. Jsem u T-Mobile.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Včera večer jsem aktivační SMS dostal za cca. dvě a půl hodiny od registrace v EZmms. S přesností na dny je to přibližně jeden den. :lol:

Pro rychlé vyzkoušení můžete poslat MMS sami sobě ...

mettzed
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mettzed »

mam stejnej problem! Registroval sem se SMS s registraci privalila skoro hned!! No a pak dam odeslat a je tam sending... Kdyz dobehne do konce tak v "outboxu" je ikonka s "1" a kdyz dam update tak sending vali znova!!
iPhone 4 32 GB Black iOS 7.0.4
http://www.hfmagazin.cz

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Zkus MMS poslat na kompletní číslo i s předvolbou +420....... (ČR)

vadim
Host
Host

Příspěvek od vadim »

Registroval sem se asi natřikrát :mrgreen: ale poslední pokus už vyšel během pár minut.Ted sem to vyzkoušel posláním mms sám sobě a fakt to funguje :lol: ale číslo musí být zadáno ve formátu s předvolbou +420 atd.

annaud

Příspěvek od annaud »

Staženo, nainstalováno, zaregistrováno - smska s odkazem přišla do minuty (jen jsem odložila telefon na stůl), po odkliknutí adresy přiletěla mms s gratulací, že jsem zaregistrována.

Poslala jsem zprávu sama sobě ... odesílání trochu zdlouhavé (několik minut, nesledovala jsem), přijímání cca 5 minut.

Jenom by me zajimalo, jak je to s upozornenim na novou mms - zda se objevi samo, nebo musim pustit aplikaci a sama kontrolovat (tipovala bych to druhe)

Mám nonJB iPhone 3G, T-Mobile

Renfra

Příspěvek od Renfra »

Pokud jsem poslala MMS sama sobě, přišla mi taky hned. Ale pokud pošlu někomu jinému, ať už na klasický mobil nebo na iphone, který má nainstalovanou aplikaci ezmms, tak nepřijde nic.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

pharlap píše:Tady dokladam, ze app funguje i v CR. Jen na zacatku staci nastavit svoje tel.cislo a jinak je vsecko automaticke. Nic se nenastavuje.
A mam jiz potvrzeno od prijemce ze MMS dosla :wink:

Máme tady pozorování od Renfry a té já věřím.)
Zatím to vypadá, že posílání MMS funguje pouze mezi zaregistrovanými uživateli EZmms.
Mohl bys prosím ještě jednou potvrdit, jestli lze z tohoto prográmku poslat (přijmout) MMSku někomu (od někoho) např. na obyčejný mobil podporující MMS? :)
Díky.

balda88
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od balda88 »

sice mi přišla registrační sms, potom jsem šel na ten odkaz z smsky. měl jsem registraci oki, poslal mmsku přítulce a nic ji nedošlo, mám T-Mobile, zůstanu věrný SwirlyMMS to maká jak má
 iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2
 iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2
 Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2

annaud

Příspěvek od annaud »

Doplneni me predchozi zpravy:

Poslala jsem zpravu sestre, jako beznemu nonIPhone uzivateli - dosla ji smska se zpravou, ze moje cislo ji poslalo obrazkovou zpravu. Zprava od ni mi samozrejme nedorazila.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Naprosto souhlasím.

Ale ta touha získat argument, že iPhone může legální cestou komunikovat skrze MMS, dneska u mne prostě zvítězila ... :)

Jsem optimista a věřím, že se třeba ještě nějaké řešení najde ...

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Takže menší update :) Koukám, že všichni s tim maji nejak problemy..
Mne registrace v siti T-mobile probehla velmi rychle, po zadani cisla v mezinarodnim formatu, prisla SMS s odkazem na potvrzeni registrace, nasledne MMS testovaci..
Jinak editace a nasledne sending pres EDGE byl sice pomalejsi, ale vse se v poho odeslalo.
Zkousel sem posilat MMS mamce na Nokii N70 a prisla ji zprava "you´ve got a picture message from number...", coz samozrejme neni MMS a tim padem se tato aplikace stava nepouzitelnou pro posilani MMS na jine telefony nez iPhone. Jeste to ted behem dopo testnu s poslani na iPhone a uvidime, zda tato aplikace zustane jen u dobreho napadu.. :? Resp. u dobre snahy Appstore.
zahadou ale je, proc se objevila jen v ceskem Appstore a nikde jinde ne.. :?

annaud

Příspěvek od annaud »

juramac píše:ja nevim, ale neznam osobne moc lidi, kteri by nejak moc posilali MMSky . Subjektivne si myslim, ze je to jedna z poslednich funkci, ktera by drtive vetsine uzivatelu nejak chybela......ja osobne jsem nikdy neposlal jedinou, akorat jsem na predchozi telefon , ktery je umel, asi 3 dostal. Vesmes reklamni od operatora....Radeji posilam fotky e-mailem, kdyz uz mam tu potrebu nekomu neco poslat.... Ale pokud to nekdo opravdu "potrebuje", budiz.... :wink:

Coz o to, ja s tebou souhlasim, mmsky mi taky nejdou pres prsty. Problem je v tom, ze moje okoli, rodina a pratele, maji neustale potrebu posilat mmsky, takze kvuli nim bych to docela rada - stejne jako moznost prijimat a odesilat vizitky. To jsou dve funkce, ktere vzdycky na druhe strane telefonni linky vyloudi zklamane odfrknuti, kdyz reknu, ze nee :D

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

OT:
Se nediv. Kdo by taky nebyl tak trochu zklamaný, kdybys mu na druhém konci telefonní linky řekla, že neé. :wink: :wink: :roll:

andrejkovo

Příspěvek od andrejkovo »

aj keď je toto free tak si radšej zaplatím Swirly MMS za 8$.Keď príde MMS nemusím otvárať program ale svieti hneď jednotka čo som nečakal. A MMS príma dosť rýchlo.Do 2 minút to stihlo aj poslať aj priat...posielal som MMS z telefónu NOKIA 5310 XM

Odpovědět