iPhone u T-mobile levněji než by jste čekali

vše co vás napadne
Odpovědět
birkofak

iPhone u T-mobile levněji než by jste čekali

Příspěvek od birkofak »

Hezký den přeji,
nedá mi to abych se s Vámi nepoděli od své rozčarování ze stran Tmobile. Standartně jako někteří z vás jsem si před měsícem pořídil iPhone 8GB s měsíčním plněním 800kč za cenu 2999,- pri prodloužení smlouvy na 24měsíců. Nebudete tomu věřit, ale měsíc nato šla prodloužit smlouvu moje přítelkyně s tím, že bude mít měsíční plnění 500kč měsíčně čemuž odpovídá cena 5499,- za iPhone 8GB. Na prodejně v Pražské ulici v Liberci ji však nečekaně udělili slevu 4000kč . Odešla tedy se smlouvou na 24měsícu s měsíčním plněním 500kč tarifem bav se a telefonem iPhone 8GB za 1499,- Kč . Nelenil jsem a kontaktoval jsem operátora s tím, jak je možné že za dražší měsiční plnění mám horši cenu. Po týdnu kdy jsem jim volal podruhé a zdělil jim, že celou záležitost zveřejním se mi ozvala zpět operátorka s nabidkou 500 volných minut zdarma. Nakonec mi jak sama říkala "jako zákazníkovi který podal stížnost" nabídla na dva měsíce 250 volných minut a 100sms. Její vyjádření o příčině slevy zaznělo toto "vaše přítelkyně na prodejně vystupovala jako nerozhodný zákazník proto jí byla prodejcem nabídnuta sleva v takové výši aby ji napomohla k rozhodnutí se. Tedy 4000,- na tuto slevu má nárok každý prodejce. Proto tedy nenechte se hned tak ukecat buďte nerozhodní.
Poku by jste tomuto neveřili napište mi email na něj vám zašlu foto smlouvy, naskenuji jí zítra celou aby jste viděli jasný důkaz tohoto nekorektního jednání ze strany T-mobile

masklin
Starý pes fóra :)

Re: iPhone u T-mobile levněji než by jste čekali

Příspěvek od masklin »

OT: Spis bych rekl, ze se pritelkyne moc zalibila prodavaci :wink:
Podle me to zas tak nefer neni, kazdy prodejce ma pravo udelovat slevy a bonusy podle uvazeni. Deje se to tak vsude. Driv jsem pracoval ve firme, kde jsem mel moznost udelovat slevy klientum od 0 do 15 procent a nijak nefer mi to neprislo.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Noo podla mna to je cele pochybne! Mozno sa priatelka zapacila a mozno nie,ale nemyslim ze sa ta zlava pohybuje vtych cislach co spominas masklin. A hlavne je divne ze bez znamosti a na zaklade udajnej nerozhodnosti sa udelila taka velka zlava.
Fajn ze si sa inak o takejto skusenosti zmienil. Ja rad jednam na rovinu a vsetko si radsej premyslim skorej aby som neobtazoval predavajucich. Ale asi ich obtazovat budem. A ako sledujem co sa v dnesnej dobe deje tak prave ty ufrflany a nespokojny zakaznici nakoniec dostanu to co chcu. A so slusnostou daleko nezajdes.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

birkofak

Příspěvek od birkofak »

No jednak to nebyl prodavač ale slečna prodavačka a jednak to bohužel pochybné není. Píšu to zde jen proto aby další co iPhone chtěji zkusili využít tuto možnost a neplatili zbytečně částku jako například já. Jak jsem psal dnes mohu poskytnout foto pro zájemce zítra poskytnu oskenovanou smlouvu.

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

ja mam zas trochu jinou zkusenost s vodafonem

kdyz v srpnu vylezl 3G, nemel jsem narok na zlevnenej foun. Trochu jsem se popal po prevodu cisla a razem jsme mel na stole nabidku na tom ze me 3/4 roku kterej me zbejval odpusti pro jedno cislo

behem 10 minut hovoru jsem mel objednany 2iphony za zvyhodnenou cenu a 2 x me odpustili ten 3/4 rok
za prodluzovani me dali cenu s datovym tarifem, kterej vsak neplatim protoze diky pozdejsimu pusteni sluzby me to na 6 mesicu odpustili
do toho pridali par minut volani navic

celkove vzato jsme usetril +-6000 kacek oproti standardu

navic se me prijemne omlouvali za prodleni apodobne...

staci bejt hubatej ale ve zdravy mire nebo trefit na hodnyho prodejce
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Už jsem to někam psal, možná že dokonce sem. Mám podobnou zkušenost jako PetrK.
21. srpna jsem si objednal iPhona s tarifem 700 na eshopu VF. Vůbec jsem na nic nemyslel, rozhodnutí bylo okamžité a vůbec ne plánované.
Prostě jsem na internetu objevil info, že VF začal prodávat na eshopu o den dříve, než ostatní operátoři.
Po odeslání objednávky mi docvaklo, že ten tarif bude s novým číslem a tak jsem asi za hoďku na VF volal, kde jsem slečně vysvětlil anabázi a požadoval zrušit můj původní tarif 300, ke kterému jsem si platil za 650 data na stálo, abych tedy neplatil zbytečně tarify dva.
Slečna mě vyslechla a nabídla mi následující řešení: Odpustíme vám asi 4 měsíce, které zbývají do nároku na dotovanej foun, necháte si svoje číslo, migrujeme pouze na tarif 700 a dostanete k tomu data neomezeně za 325 korun, což pro mě ve finále znamenalo platit měsíčně zhruba stejně, jako doposud. A že mi to hned posílají a původní objednávku ruší.
Druhý den ráno v půl 9 zvonil poštěvák a nesl mi á 7870,- 16GB iPhone.
Po nabídce VF internetu do mobilu napůl roku zdarma všem zákazníkům, jsem na neomezená data dostal ještě další slevu, čili za neomezená data platím momentálně 148 korun měsíčně.
A proč to sem vůbec píšu?
Protože opravdu stačí narazit na "prodavače" a ne "podavače" a pokud k tomu přidáte slušné vystupování, můžete leckdy dosáhnout i takového výsledku :wink:

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

ale to neplati jen u operatoru, treba ja jsem si kupoval brejle - slunecni - celkem marast za 5k a trochu drze se pekne slecny optal a nejaka slevicka by nebyla? sup 15% sleva na nejakou studenstkou kartu primo z jeji penezenky

holt je to o stesti a o nalade protistrany
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Spravne, pokud byste si chteli <komerce> koupit potapecske kridlo od nas a byli jste instruktori, mate to v prosinci za polovinu! </komerce> A je vcelku jedno, jakou mam zrovna naladu :D ..

Freeman_TKOZ

Příspěvek od Freeman_TKOZ »

Mě odpustili 4 měsíce do konce paušálu a dali mi iPhone 8gb za 1499,- k paušálu 1200,-

honzanun
Host
Host

Příspěvek od honzanun »

Taky se s vámi podělím. 22 srpna jsem se rozhodl pro iPhone. Zajel jsem do značkový prodejny. Byl jsem připraven zaplatit 12.000,- za telefon, protože mi zbývalo ještě 10 měsíců do nároku na dotovaný mobil.

Slečna se usmála (asi jsem se líbil 8) ) a zvedla telefon, nahlásila ztrátu sim karty a požádala centrálu (asi) o předčasné prodloužení smlouvy k mýmu telefonnímu číslu. Zavázal jsem se k měsíčnímu plnění 1200,- (platím ale už cca tři roky cca 1500 každý měsíc, takže žádná změna), dostal jsem datový tarif za 119,- měsíčně. Při měsíčním plnění 1200 na dva roky byla cena dotovanýho telefonu 2499,-. Slečna mi dala mimořádnou slevu 2498,- zaplatil jsem jednu korunu a jel domu :-) Ušetřil jsem 11999,- :-) Tak sem se hned hezky vožral, páč co s tolika penězma navíc :mrgreen:

chladas

Příspěvek od chladas »

kéž by se mi tohle taky povedlo až pujdu pro iP při prodlužovani smlouvy
:D

MiTo
Host
Host

Příspěvek od MiTo »

Přidám taky svůj nákup. Odpustili mi 12!!!!! měsíců smlouvy, aktivoval jsem tarif T160 ze současného T300. Nabídka od T-M !!!! + 100 minut na 24 měsíců + /takze mám celkem 260 min volných - předplacených/ datový tarif surf+email za 100Kč/50%sleva/ a iPhone k tomu za 2479. Tisíceré díky operátore. :lol:
iPhone 3G 8GB black - T-mobile - - Fw 3.0
Spousta lidí zná cenu věcí - ale nezná jejich hodnotu O.W

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

To je super, já budu mít u O2 6 měsíců před koncem až 20. ledna. Přišel jsem na prodejnu, že mi ukradli mobil a nemám jak u nich utrácet peníze, tak mi suše oznámili, že mám přijít až 21.1 že 20.1 je nepustí systém. Měsíčně platím cca 1500,- tak jsem zrušil všechny tarify a budu jim platit šest měsíců (do 20.6.2008) jen 150,- a pak je pošlu k šípku. No a teď vymýšlím u koho koupím iPhone. Nebo mám vyměknout a vydržet do toho 20.1. jde mi o data a ty mají zatím nejlepší. Jsou šíleně neflexibilní, kurňa mít (6x150,-) 900,- nebo (42x1500,-) 63000,- klidně to podepíšu na tři roky + těch 6 co schází a oni nemají zájem....
No a o ceně nabídli mi po telefonu iPhone 16GB za 1,- při úvazku na 3 roky a minimálním plnění 800,- což v ceníku taky není, jen musím čekat na toho 21.1 čímž mě se***
Obrázek

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Mam podobnou zkusenost se slevou na iP. A to tam byl nejakej chlapik, kterej pochopil, ze mi proste do vyprseni smlouvy chybi par mesicu a ze sem je predtim na prodejne v srpnu 08 opakovane urgoval a bombardoval maily a telefonaty, jestli jsem v poradniku pri ofiko prodeji iPhonu..
zavolal na operatora, nahlasil ztratu SIM a bylo to.. a nakonec mne i s mesicnim plnenim a nasbiranymi bonus body prisel iPhone asi na 119Kc.
Coz jde?! Ne?? :D

Domingo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Domingo »

Jo já jsem na tom byl uplně stejně. čekal jsem že to půjde přes deset tísíc, ale nakonec jen 6000,-kč. Ale dost se na tom projevilo to, že jsem si udělal na to paušál + net. takže spokojenost ;)
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek

nero150
Host
Host

Příspěvek od nero150 »

ja som mal iPhone 16GB black za 500Skk ku pausali 100+100 za pausaôplatim 200Skk a ku tobu 1GB internetu za 99Skk robi mi tam sesternica tak sa mi podarilo taketo nieco :oops:
iPhone 3G 16GB Black, JB FW 4.0 redsn0w+ultrasn0w

jeanie4577

Příspěvek od jeanie4577 »

Chapu plne rozcarovani autora... Pokud jsem stalym zakaznikem a jdu si tedy pro telefon a tarif, ktere vim, ze chci, tak me samosebou nastve, ze nekdo, kdo na prodavajiciho trosku zahraje, okamzite dostava takovou cenu, o ktere se mne, vernemu zakaznikovi, ani nesnilo. V podstate z toho vyplyva, ze kdyz vite, co chcete a verite svemu operatorovi, tak je to pro vas nevyhodne.

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

koukam, ze asi taky zkusim od O2 na oko utect :D.. k ipHone by se hodily neomezeny data za nejakou rozumnou cenu :D
Ale je velmi zajimavy, jak si jentak z nosu vytahne slevu 4000,- docela se nestacim divit...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

Rumburak

Příspěvek od Rumburak »

zaujímavé že takéto pozitívne veci sa dejú len v čechách. na slovensku o niečom takom ani neuvažujú asi. a nie je to len preto že predajca vám nechce dať zlavu alebo skrátiť viazanosť, ale on proste nemôže, nemá ako. Viem to z vlastnej skúsenosti.

zaso

Příspěvek od zaso »

Ale coby sa nediali aj na Slovensku to ide. Uz tri dni dorazam na T-mobile s tym, ze chcem iPhone za zvyhodnenu sumu 1euro pri predlzeni pausalu. Nakolko mi zmluva konci za vyse 6 mesiacov...mi na to nechceli pristupit. Jeden telefonat do strediska a uz mi ponukali iPhone, zvyhodneny internet a kupon pre blizkeho so zlavou na pausal 50%. Je pravda, ze som sa musel upisat na 3 roky, ale dosiahol som, co som chcel. Mam iPhone za 1ecko,k tomu 1Gb dat, spominany kupon a nejake darceky (tricko a tasku) + paradne silikonove puzdro v hodnote 16eciek. Pritom platim mesacne 20eur. Doba viazanosti mi neprekaza, nakolko mi to ubehne tak rychlo, ze vyberam novy fon takmer stale.

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

A jaký paušály u t-mobile platíte, že dostáváte takový slevy? já už třetím rokem mám bav se a surf+, coz je mesicne nejakych 400Kc. Řešíte to telefonicky nebo osobně na prodejně? Taky bych si za prodloužení smlouvy nechal líbít tak velkou slevu jako dostáváte vy :-)
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

zaso

Příspěvek od zaso »

vzdy ti skor idu v ustrety telefonicky, nakolko vsetky ,,dolezite,, kancelarie su okolo nich, tak nie je problem zavolat vedla a opytat ci je to takto mozne a ci nie. Treba byt trosku drzi a hlavne to neprepisknut a je dobre ked si si isty tym, co chces...nieze po nich budes chciet nieco co neponukaju :D
Naposledy upravil(a) zaso dne stř črc 01, 2009 7:39 pm, celkem upraveno 1 x.

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

no tak az ho vydaji tak si tam zavolam :-) Prodal jsem htc touch diamond tak jsem ted bez mobilu :-) snad na nich nejakou poradnou slevu urvu.
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

ikena

Příspěvek od ikena »

Jediný tarif na kerý Vám nedaj žádnou slevu a ještě s Vámi pěkně vyjebaj je Dohoda s Oskarem (300 min za 550 Kč).
Mám takovou zkušenost, že sme ve firmě rušili 2 čísla (nebyly na Dohodu) a hned nám nabídli, pokud si je necháme 50% slevu na tarif.
Zkusili sme tedy trik, že bychom rádi koupili iPhone, ale že je u konkurence levnější, jestli nám udělaj lepší cenu, jinak možná přejdem? Dočkali jsme se, že slevu nedostanem a ještě k tomu nám to číslo odpojili. Naprosto sme nechápali, co se děje, vždyt sme ještě nic nezrušili !!!

Chování Vodafonu je šílený ... za každou cenu maj nařízeno vyeliminovat všechny tarify Dohoda s Oskarem (na základě tohoto tarifu dostali licenci v ČR) a pěkně s nima vyjebat :-)

Co si budem povídat, jak jsem zkoumala ceny, tak se Dohodě žádný cenové nepřibližuje. iPhone nám dávaj za druhou nejhorší cenu asi 10.800 a ted ho ještě nedavno zdražili asi o 2.000 a to sem teda nechápala. Vše jde dolu a jedinej iPhone se furt zdražuje, at jdou do pr....
iPhone 6 Plus 64GB | iPad 3 32GB Wi-Fi

matoduri

Příspěvek od matoduri »

zaso: mam presne ten isty problem ako si mal ty, nechcu mi dat iphone, pretoze mam 6 mesiacov do konca viazanosti+este pred dvoma rokmi som si pri akcii zobral telefon o daco skor...stale mi vravia, ze keby som mal viazanost, co konci o mesiac skor, uz by sa to dalo...dneksa ma nastvali, lebo je novy mesiac, tak som radostne nabehol do predajne a znovu mi oznamili, ze lehotu este neupravili, tak ze si iphone vziat nemozem :D:D:D tak skusim este zavolat...som zvedavy, co to spravi :)

edit: tak na našej predajni sú asi sprosté predavačky, pretože pri telefonáte povedali, že už mám nárok...juchúúú :D

edit2:na predajniach znovu tvrdia, že to nejde, že majú postup a musia ho dodržať...omg, keď sa do predajne posadia také tupé hlavy tak to tam tak potom aj vyzerá :D dám si to poslať kuriérom a chvíľku si počkám...takže ľudia s podobnými problémami...nedajte sa odradiť a skúšajte, skúšajte, skúšajte :) a zaso díky ;)

zaso

Příspěvek od zaso »

som rad, ze som niekomu pomohol k iPhonu :D na predajni nemaju take moznosti ako ti s ktorymi volas cez fon. Ako som pisal vyssie oni maju okolo seba vyssie posadenych ludi, ktorych sa mozu pytat, ci ano ci nie. Na predajni maju svoje pravidla a tych sa musia drzat nech sa deje co chce.
Kurier mi to doniesol do 2 dni...streda objednavka, piatok o 11 dopoludia som sa uz hral :D

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

matoduri píše:edit2:na predajniach znovu tvrdia, že to nejde, že majú postup a musia ho dodržať...omg, keď sa do predajne posadia také tupé hlavy tak to tam tak potom aj vyzerá :D dám si to poslať kuriérom a chvíľku si počkám...takže ľudia s podobnými problémami...nedajte sa odradiť a skúšajte, skúšajte, skúšajte :) a zaso díky ;)

zkus zajít do tý prodejny, vem si nějaký diktafon, nahraj váš rozhovor a pošli to t-mobile s tím že je pozdravuješ :-) a ať to trochu v těch prodejnách protřídí :D
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

ygy

Příspěvek od ygy »

hosi moja manzelka si az teraz vsimla ze jej viazanost vyprsala pred pol rokom .. neviete mi poradit nejaky vyhodny pausal za ktori by dostala iphone za slusne peniaze ? ona prevola tak 120 min mesacne ale viac ma hovory do zahranicia ...diky moc

matoduri

Příspěvek od matoduri »

paušál Vo Veľkom 100, máš tam 100 voľných minút do všetkých sietí + 200 víkendových minút (víkendy a voľné dni), ktoré môžeš míňať ešte pred prevolaním paušálu...je to nejakých 19 eur na mesiac...jediná nevýhoda, že po začatí hovoru sa hneď započíta jedna minúta, ale po prvej minúte už máš normálne sekundovú tarifikáciu, takže volať treba minimálne minútu, s čím myslím tvoja manželka problém mať nebude :)

iPhone máš potom pri trojročnej viazanosti 8GB za 1 euro a 16GB za 69 eur, pričom ak máš nejaké body v T-Mobile, tak ich môžeš celkom fajn využiť (ja som mal cca 13000 bodov a iPhone 16GB budem mať za 17 eur)...pri dvojročnej viazanosti si na ceny už nespomínam

zaso

Příspěvek od zaso »

jj presne tak ako hovoris...

Odpovědět